Call of Duty Black Ops !!!
-
ex1s7
- В момента играе: Prime World
- Обратна връзка:
Re: Call of Duty Black Ops !!!
като ще почвате flame war дайте да включим целия форум а ?
Roses are red
violets are blue
if I'm schizophrenic, then I am too
violets are blue
Любимата ми конзола е майка ти. По-добра графиката е нейната трудно се намира.WidowmakeR написа:Ей, смешен, само недей да ми се прайш на много умен. Не съм виновен че графиката на любимата ти конзола е зле.Nathan Drake написа:Пък ти си безкрайно зле за пореден път.
Толкова си могат кашоните, да ги виниш ли пък...
На мене пък като само видео картата ми струва колкото цял хбокс кво
Ама ето го и резултатът де
Mafia 2
http://www.lazygamer.net/mafia-ii-graph ... ick-again/
Metro 2033
http://translate.google.de/translate?js ... l=de&tl=en
Че и прословутата ГТА 4
http://www.gamespot.com/features/6202552/p-4.html
С времето разликата ще се усети и още по-силно де.
Ама да не забравяме, че на конзолите се играе за фън, не за графиката. Просто повдигнахте въпроса
На мене пък като само видео картата ми струва колкото цял хбокс кво
Ама ето го и резултатът де
Mafia 2
http://www.lazygamer.net/mafia-ii-graph ... ick-again/
Metro 2033
http://translate.google.de/translate?js ... l=de&tl=en
Че и прословутата ГТА 4
http://www.gamespot.com/features/6202552/p-4.html
С времето разликата ще се усети и още по-силно де.
Ама да не забравяме, че на конзолите се играе за фън, не за графиката. Просто повдигнахте въпроса
Пени написа:ma nikoi ne ti chete na teb postovete be
Тя тая тема си плаче точно за товаex1s7 написа:като ще почвате flame war дайте да включим целия форум а ?
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
-
ex1s7
- В момента играе: Prime World
- Обратна връзка:
hater's gona hate
IT'S CoD !!!! KILL IT WITH FIRE !!!!
IT'S CoD !!!! KILL IT WITH FIRE !!!!
Roses are red
violets are blue
violets are blue
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- В момента играе: на троянска чушка
- Обратна връзка:
Не разбирам, тука мрънкящите индивиди, се опитват да кажат, че новия CoD ще прилича на старите CoD? Че нали са една поредица. 
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
-
{SuPa-1337-Killa}
- Псевдо рейцър
- В момента играе: Всичко без аниме игри
това че са поредица не означава че трябва да ни дават една и съща игра всяка година ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Drecher написа:От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- Обратна връзка:
Напиши им писмо, следващия Call of Duty да е готварски симулатор.
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
- doggymien4o
- В момента играе: Квот фана
Ахахахахахахах, готварски симулатор, ахахахахахахха
:D:D:D
жената трябва да прави само 70 неща - 69 и мусака
...master freakout...
...the world is full of shit...
...master freakout...
...the world is full of shit...
- dakovi4
- В момента играе: StarCraft 2 , Bad Company 2
- Обратна връзка:
мда симулатор

- Jedi Knight
- В момента играе: League of Legends
Mass Effect - Местоположение: Dantooine
- Обратна връзка:
Epic winCaptain Hero написа:Напиши им писмо, следващия Call of Duty да е готварски симулатор.
Z-RockSirius написа:п.с. Котаракът вкъщи, бидейки гаден езичник, нагъва шунка за 22 лв килото като невидял и се е охранил до внушителните 8 килограма.
Нали ти е ясно, че ако иновативността се изчерпваше със смяната на жанра все още щяхме да играем Doom и Тетрис?Captain Hero написа:Не разбирам, тука мрънкящите индивиди, се опитват да кажат, че новия CoD ще прилича на старите CoD? Че нали са една поредица.
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- Обратна връзка:
Айде малко по-конструктивно тогава, каква иновативност искате от новата игра?
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
Честно казано - каквото и да е. Типичното modern FPS не ме влече от много много време насам, лично бих предпочел малко по-задълбочени RP елементи, както и възможност за използване на тактически джиджавки от рода на мини, turret-и и т.н. Общо взето всичко, което ще го има в Homefront...
Каквато и да е, няма никакво значение. Факт е, че не предлага никаква. Съдя по тва, дето съм гледал из нета.Айде малко по-конструктивно тогава, каква иновативност искате от новата игра?
Ще е тъпо ако ми кажеш, че немогат да вкарат нещо по-свежо.
Тва ми е тъпото, че като си пусна black ops няма да играя black ops, ще ми се струва, че играя modern warfare 2, modern warfare 1, medal of honor, bad company 2, bad company 1 и така до безкрай. Тва не ме кефи мене, ако искам да ги играя тея игри шси ги дръпна тех.
- Frosty.
- В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
Чакай новата Red OrchestraSentry написа:Типичното modern FPS не ме влече от много много време насам
a.k.a Frosty
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- Обратна връзка:
Имаш предвид всичките игри, които СА CoD, и останалите, които не са CoD, но се изшибаха копие на CoD? Мрънкането към конкуренцията, моля. CoD си е CoD и няма да се промени, просто защото другите са станали като него. За RP и "джиджавки" не искам да слушам, та това са единствените иновации в играта от 2ката насам.WidowmakeR написа:
Тва ми е тъпото, че като си пусна black ops няма да играя black ops, ще ми се струва, че играя modern warfare 2, modern warfare 1, medal of honor, bad company 2, bad company 1 и така до безкрай. Тва не ме кефи мене, ако искам да ги играя тея игри шси ги дръпна тех.
Multiplayer-а на MW2 беше fail. Там в новата игра очаквам най-много подобрения. Ноо ще видим...
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
- Frosty.
Абе остави го ти Уидоу! Той според неговите приказки че можел да си изтегли тия игри изброените, трябваше да е забил на КоД 4 и да не знае дори за "новите" игри. Ама какво се занимаваме бате ![[Arrow] :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif)
a.k.a Frosty
- shub niggurat
- Обратна връзка:
Аз очаквам да е по-дълга, но имам чувството, че ще е даже още по-кратка. Много ми е писнало вече да ги минавам за 1 ден точно CoD-овете. 
джумерки
- Frosty.
Хората на боксовете я превъртяха. 4 часа, ако си по бавен - 5 - съдбъ брат,както казваме тука 
a.k.a Frosty