агхахахахахаххаха
Да, много е зряло да играеш нечовешки мудна откъм геймплей игра и да не си признаваш, че поне от време на време ти се иска да пречукаш някого, без да ти се налага да влизаш в най-малоумния "пвп" режим правен някога - PvMP
Тоз май прие обидата прекалено на сериозно
Пусни си WoW.exe
US Release:Call of Duty: Black Ops BG Release:Кално Дупе: Черни Операции(by kom4o)
Lich King написа:Ето накрая тоя от близ казва i have 3 words in my heart и някав от публиката FOR THE HORDE и човека от близ Thats right FOR THE HORDE и цялата публика FOOR THEE HOORDE ! http://www.youtube.com/watch?v=UQod3YE5QlU С Али "добрите" играят само децата.
Много оригинално и изключително остроумно, бих казал.
Гипо, на мен пък ми се ще да си обикалям без някой да идва да ме пречука ей-тъй, за кефа, но аз съм си бот на ММО-та...и така.
The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.
Lich King написа:Ето накрая тоя от близ казва i have 3 words in my heart и някав от публиката FOR THE HORDE и човека от близ Thats right FOR THE HORDE и цялата публика FOOR THEE HOORDE ! http://www.youtube.com/watch?v=UQod3YE5QlU С Али "добрите" играят само децата.
Да ти пусна ли клип на близкона да видиш какви същества ходят там Лицата им сигурно са се деформирали от малкото слънчева светлина
Нищо чудно,че са фор дъ хорд повечето
Както и повечето метъли цъкат wow,но това е друга тема
Левски написа:
Да ти пусна ли клип на близкона да видиш какви същества ходят там Лицата им сигурно са се деформирали от малкото слънчева светлина
Нищо чудно,че са фор дъ хорд повечето
Както и повечето метъли цъкат wow,но това е друга тема
You are a freaking idiot.
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Azathot написа:Играйте си трагедията, какво повече да ви кажа... Напълнихте една страница с някакви изказвания коя фракция е по-cool, коя е по-гей и т.н. За това по-зрелите хора играят LOTRO - там историята е ясна, не се измисля в движение и ,най-важното, играчите там сме над 22 години и водим човешки диалог, вместо да спорим за глупости...
бива ли да си такъв дебил бе момче? заври си лотрото в гъза; темата няма нищо общо с тъпия ти пост
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Max Payne написа:
Много оригинално и изключително остроумно, бих казал.
Гипо, на мен пък ми се ще да си обикалям без някой да идва да ме пречука ей-тъй, за кефа, но аз съм си бот на ММО-та...и така.
На мен това ми се случва всеки ден, в реалния живот . В едно ММО трябва да има разцепване на гъзове, да караш човека да млати монитора с клавиатурата и да се бези на кабела на мишката
И така съществуването на wireless мишки се превръща в истински проблем...
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
И за тва днеска 3 пъти подред един HPaladin не може да излезе от Polymorph,защото си използва Тринкета
И сигурно зрелите хора играят Хорд.И за тва ги избивам 2ма в арените нали...
@DjTaz - знам,ама 20 $ за трансфер и още 15-20$ ли е за faction change и аз по-добре да почна нов герой ебати
А ти май беше tauren druid мамин убавец?
Хора, хора цял ден се трепете в тая тема и очудващо най-бозавата за едни и съще временно най-тъпата за други игра . Що не идете някъде да пийнете 1 бира и да из*ук*те някоя пачавра ама се организирате като излезне катаклизма как да се сабирате за тактики и стратегии...
Незнам разбрах че излзиа началото на декември - вместо да мислите къде ще сте на 8 декемви или на 6 дек. вие ми мислите ЛОЛ ... R.I.P. - Real Life
БеГе което играе трол До сега не познавах такова
За мен както от алианса има яки раси (всичко без хуман) така и от ордата(трол,ъндед и гоблин,другото смуче)
Аз съм неутрален,ама се случи да съм ally guy заради приятелите (първия ми макс левел се случи да е али друид)
Ама вече не цъкам отдавна,но с катаклизмата ест ще я видя