Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: Anime request
Публикувано на: 28 Окт 2010 11:35

Значи японците са нямали религия която да ги учи как да се държът демек да не убиват, да не крадът и там десет заповеди божи и тем подобни. Те са се учили как да се държът от бушидо понеже много са воювали и често се е случвало когато са в едил лагер да се скарат и да извадат катаните и да се заколят и после да доиде противника и да избиее оцелелите. Точно поради тази причина са въвели бушидо етикета за да се уважават и да несе колят и да не губят след това воината заради тяхната глупост.
Цитат:
Няма начин реалността да е толкова естетична (т.е. не съм съгласен с "такива са били нещата"). Гадна - да, красива - цъ...не и от гледната точка на жертвите.
Неси запознат с японската философия, те търсят красота дори в убиването. Демек катаната е най естетически пипнато оръжие също така са се стараели да убиват красиво и да намерят красота в смърта. А дали са били идруди еми още когато децата им са били малки са ги карали посреднощ да отидат кадето е имало екзекуця през деня и да взимат разни неща от труповета и така са ги учили да се пренебрегват страхът за тях това е било много важно.
Това аниме сега ще го дръпна, ама това ме плаши Japanese DTS 5.1 @ 1536 kbps демек субтитри има ли неакде?

Профил

Аватар
Публикувано на: 28 Окт 2010 12:25

а бе да не остана и аз назад:
уидоу, ти си голям комплексар, ебаси
ид, винаги постваш тази снимка, която колкото и да е сполучлива се поизтърка леко. На другите ти снимки визията е бая по-различна, леко слаботелесен си :)
И лично за мене си най-голямата загадка на форума. Другите повечето са я студенти, я ученици, пък ти беше на 29 ако не се лъжа. Трябва някак да се издържаш, а като не работиш от къде кола, апартамент, хбокс и всичките глезотйки :) Беше и казал, че все още не се занимаваш професионално с 3д моделиране. Загадка си ми и направо искам да пусна цяла отделна тема за тебе, ако ми беше по-наблизо направо да се видим :)

Профил

Публикувано на: 28 Окт 2010 14:14

Ако знаеше и какво е комплекс, "ебаси"... :lol:

Изход...кво повече да си говорим...

Профил

Аватар
Публикувано на: 30 Окт 2010 01:15

Леле сега гледах grave of the fireflies дето Естета го препоръча и ми стана много тегаво такова. Не знаех за това филмче, а е много тежко и стоиностно. Наскоро починаха бабами и дядоми и несъм ревал пък на това се разревах странно.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com