Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: PCM WoW група; Публикувано на: 19 Окт 2010 13:06
Момчета, играе ми се. Ама много. Но всичко ми е несигурно в момента, та ще видим кога (и по-важно дали) и аз ще се завърна. Enjoy!
___________________________________ Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: PCM WoW група; Публикувано на: 19 Окт 2010 15:42
Gipo написа: , но преди месец си направих ужасния номер пак да си намеря жена и за сега съм пас . Е сега идвам в София и те убивам Как смееш да ми изневеряваш с долни и гадни ЖЕНИ!
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: PCM WoW група; Публикувано на: 19 Окт 2010 18:07
Не бе човек, на мен ми е съвсем ясно, че ще се върна при кожените палки . Исках просто да видя какво толкова им харесват на жените .
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: PCM WoW група; Публикувано на: 25 Окт 2010 15:13
Vermic написа: Аз съм уорген! Basically this.
|
|
|
|
|
Daath
|
He who devoures cookies |
|
|
|
Заглавие: Re: PCM WoW група; Публикувано на: 25 Окт 2010 20:35
Goblin -> Lame Horde -> too lame to explain Ally бре,какви са тия гроблини :Д
___________________________________ “To absent friends, lost loves, old gods, and the season of mists; and may each and every one of us always give the devil his due.”
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: PCM WoW група; Публикувано на: 25 Окт 2010 21:10
Алитата ми лигавят топките по цял ден.
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Pennywise
|
Latinica |
|
|
|
Заглавие: Re: PCM WoW група; Публикувано на: 26 Окт 2010 00:55
The Chameleon написа: Алитата ми лигавят топките по цял ден. BINDOVE MOI BINDOVE!!!
|
|
|
Daath
|
He who devoures cookies |
|
|
|
Заглавие: Re: PCM WoW група; Публикувано на: 26 Окт 2010 09:47
@Хамо ако можеха да играят,ти щеше да им ги лигавиш Добре,стига оффтопик,сега,твърдо сте избрали да сте Орда?ЕВЕНТУАЛНО може и да трансферна някъде при вас,ама не съм сигурен,зависи колко ще се съберете. oh...wait.Im ally!
___________________________________ “To absent friends, lost loves, old gods, and the season of mists; and may each and every one of us always give the devil his due.”
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: PCM WoW група; Публикувано на: 26 Окт 2010 10:45
Пени написа: The Chameleon написа: Алитата ми лигавят топките по цял ден. BINDOVE MOI BINDOVE!!! Какви байндове, като най-добре се играе с 3 копчета?
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: PCM WoW група; Публикувано на: 26 Окт 2010 10:46
Valentijn написа: Какви байндове, като най-добре се играе с 3 копчета? ctrl+alt+del
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: PCM WoW група; Публикувано на: 26 Окт 2010 10:55
Stylized Corpse написа: Valentijn написа: Какви байндове, като най-добре се играе с 3 копчета? ctrl+alt+del Именно.
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
DjTaz
|
|
|
|
Заглавие: Re: PCM WoW група; Публикувано на: 26 Окт 2010 12:15
Imperium написа: oh...wait.Im ally! Вече може не само да си изместиш геройчето , но и да го смениш от другата фракция. Колкото до Емерис ,амиии има нужда от още народ , но най вече алианси , и Батългрупата не струва.
|
|
|
|
|
Cpl. D.Hicks
|
|
В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
|
|
Заглавие: Re: PCM WoW група; Публикувано на: 26 Окт 2010 23:55
DjTaz написа: Imperium написа: oh...wait.Im ally! Вече може не само да си изместиш геройчето , но и да го смениш от другата фракция. Да бе, ще дам 50 евро за да може секси паладинката ми да стане някаква космата крава примерно. А НЕ!
|
|
|
Frosty.
|
|
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
|
|
Заглавие: Re: PCM WoW група; Публикувано на: 27 Окт 2010 00:55
Troll > all, всички раси на алианса са гей, horde = win. Колко пъти трябва да ви се казва...
___________________________________ a.k.a Frosty
|
|
|
|
|
Nookni
|
|
В момента играе: Dark Messiah of Might and Magic, Dynasty Warriors 6.
|
|
Заглавие: Re: PCM WoW група; Публикувано на: 27 Окт 2010 14:34
Revan_666666 написа: Lich King написа: Troll > all, всички раси на алианса са гей, horde = win. Колко пъти трябва да ви се казва... Blood Elf>All Blood elf = Гей.WORD.
___________________________________ My philosophy is things are just as wrong as they seem I believe it's gonna end this way, atrocity Do you believe in love? Like I believe in pain? Nobody died for you, somebody pray for me!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: PCM WoW група; Публикувано на: 28 Окт 2010 00:08
Все едно чета мненията на 12 годишни лоладжии То затова и цъкате орда,предполагам блоод елфи,с катаклизма може би върколаци
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: PCM WoW група; Публикувано на: 28 Окт 2010 00:53
1 WoW има този ефект върху хората. 2 Върколаците са alliance и го знам аз, който в живота си съм играл World of Warcraft за около седмица.
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
Azathot
|
|
В момента играе: LOTRO, Fallout: NV, World of Tanks, Unreal 2, Stalker: CoP
|
|
Заглавие: Re: PCM WoW група; Публикувано на: 28 Окт 2010 03:25
Играйте си трагедията, какво повече да ви кажа... Напълнихте една страница с някакви изказвания коя фракция е по-cool, коя е по-гей и т.н. За това по-зрелите хора играят LOTRO - там историята е ясна, не се измисля в движение и ,най-важното, играчите там сме над 22 години и водим човешки диалог, вместо да спорим за глупости...
___________________________________ Не е важно колко си як, важното е да си ПУСТИНЯК...
|
|
|
|
|
Frosty.
|
|
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
|
|
Заглавие: Re: PCM WoW група; Публикувано на: 28 Окт 2010 12:45
Ето накрая тоя от близ казва i have 3 words in my heart и някав от публиката FOR THE HORDE и човека от близ Thats right FOR THE HORDE и цялата публика FOOR THEE HOORDE ! http://www.youtube.com/watch?v=UQod3YE5QlU С Али "добрите" играят само децата.
___________________________________ a.k.a Frosty
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: PCM WoW група; Публикувано на: 28 Окт 2010 13:23
Azathot написа: ... агхахахахахаххаха Да, много е зряло да играеш нечовешки мудна откъм геймплей игра и да не си признаваш, че поне от време на време ти се иска да пречукаш някого, без да ти се налага да влизаш в най-малоумния "пвп" режим правен някога - PvMP
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|