Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: Re: Fallout: New Vegas
Публикувано на: 24 Окт 2010 04:01

току що стигнах до вегас и сега съм във въпросният апартамен :D малко бавно се случват нещата в тази :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 24 Окт 2010 14:21

Вече стигнах почти до втората битка за Хувър(ако ще има такава де).Играта си има някои проблеми, но аз лично нямах никакви технични проблеми на medium настройки на средно мощен компютър от 2007-ма.

Профил

Супер Марио или Смърт
Аватар
Публикувано на: 24 Окт 2010 14:31

Бе аз ся си я пуснах на Ултра и играта така е доста красива, ама не издържа пустото видео. Аз сега тепърва ще влизам във Freeside.

Някой изпълни ли куеста за Еди, без да е говорил първо със старата жена, а само с Фантастик?

Има ли смисъл да си пробивам път във фабриката за оръжия?

Профил

Аватар
Публикувано на: 24 Окт 2010 18:37

Omega-x написа:
Бе аз ся си я пуснах на Ултра и играта така е доста красива, ама не издържа пустото видео. Аз сега тепърва ще влизам във Freeside.

Някой изпълни ли куеста за Еди, без да е говорил първо със старата жена, а само с Фантастик?

Има ли смисъл да си пробивам път във фабриката за оръжия?

Аз говорих първо с Фантастик, защото има бъг и ако си говорил с бабичката преди да вземеш Еди после не се отключва опцията за диалог. Иначе още не съм изпълнил куеста ама предполагам, че няма да има проблеми :)

Профил Skype

Шефа на Кенефа
Аватар
В момента играе: на троянска чушка
Публикувано на: 24 Окт 2010 20:07

Линк за куеста за ED-E, има спойлери - http://fallout.wikia.com/wiki/ED-E_My_Love

На кратко - няма само един персонаж който да пуска логовете, може да се мине и без бабичката. Общо са 3, след това вече може да се върши нещо по него.

Днес понаслагах разни модове, най-вече щото искам да врътна играта на Hardcore но ме дразни персонажите ми да умират. Също така си ги направих неограничени, че искам да им мина куестовете, а с всеки поотделно да се мотам достатъчно, че да му отключа куест линията... Заеби. Дразни ме да са повече от 3ма де, след като приключа с нечии куестове ги разкарвам. За жалост първа приключи Cass и сега единствената жена в партито ми е ТЪПАТА ЛЕСБИЙКА! Още не мога да включа куеста на Boone, не знам как се активира... :(

Има доста бъгнати куестове дори след втория пач. Чак ме дразни.

Играта изглежда доста дълга. Тази мисъл ме дърви. Още не съм влязъл във The Strip, а не знам вече колко часа съм навъртял. :D

Стаята в мотела в Novac ви е наета за цялата игра, та си я пишете ваша и си слагайте нещата там. ;)

Профил ICQ

Аватар
В момента играе: Fallout Van Buren
Публикувано на: 24 Окт 2010 20:27

Have fun като намерите моторната резачка :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 25 Окт 2010 00:16

ха
аз от Nipon отидох в динозавърския град, там пък снайпериста ме кара да избия разни зомбита, за да ми каже нещо за човека дето се е опитал да ме убие...
тъй че го заебах и тръгнах обратно към първия град да говоря с робота за спасяването ми
верно е optional ама може да ми каже нещо интересно...

ТА ДА СЕ ВЪРНА
по пътя както обикновено си обикалях из къщите из пустинята и крадях квото ми хареса и в 1 момент съм взел Star Cap на която не обърнах внимание
по пътя ме настигна един старец който ми каза че с тия спешъл капачки като намериш съкровищницата трябва да ги дадеш на някой си фестъс и печелиш съкровище, което ми се стори интересно...

попадала ли сте на тези капачки? места за намирането им ако знаете кажете?
или пък ако вече сте стигнали до съкровището, кажете кво е, стана ми интересно да го еВа

кой те праща в The Strip?

Профил

Супер Марио или Смърт
Аватар
Публикувано на: 25 Окт 2010 00:17

Хаха, всичко което изреди Капитан Гейрой не съм го правил, а като се сетя че има и legion side и мн се дървя.

Профил

Аватар
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
Публикувано на: 25 Окт 2010 01:58

Captain Hero написа:
За новобранците, може би и тези, дето не помнят от 3ката:
- Задържането на цифра на клавиатурата докато си в инвентара показва менюто за бързо избиране, така че да се настрои.
- Задържането на Tab (или друг бутон за Pip-boy според настройките) включва фенера, който е полезен ако сте на тъмно място.
- Задържането на R (или бутон reload) прибира изваденото оръжие. Движението с прибрано оръжие е по-бързо от движение с извадено.

Ии някой може ли да ми каже какво активира 2рия куест на компаниона Boone? Че ме дразни аз да съм облечен с combat armor а пича до мене да е по тениска, а тоя куест му слага новата броня.

Да добавя и че ако си подреждате някакви украси в къщите ви, да кажем разни фигурки на масата, или оръжия на някоя лавица(ако искате да са показно), натискате Z с мерник на предмета който искате да хванете, и така можете да местите всичко където решите(става и за трупове бтв :lol: )

Профил

Публикувано на: 25 Окт 2010 03:29

подскажете кой е убил жената на боон(снайпериста) в новак че аз не мога да намеря доказателства :roll:

благодаря :)

Профил

Аватар
Публикувано на: 25 Окт 2010 04:39

trenti написа:
подскажете кой е убил жената на боон(снайпериста) в новак че аз не мога да намеря доказателства :roll:

Говори с No-Bark.Ако и това не ти помогне, виж по-надолу.

*Spoiler Alert*
Трябва да разпиташ жителите на Новак. НоБарк, откачения старец, ти казва, че е видял нещо странно в лобито на хотела. В същото лоби има сейф, а в него бележка, според която Jeannie Crawford е тази, която е продала жена му. Проследи Jeannie до дома ѝ след работа и около полунощ ѝ кажи да дойде с теб пред Динозавъра, където когато сложиш баретата Буун ще я убие. Когато говориш с него, му предложи да дойде с теб. Той е най-силният спътник от всичките.

Профил

Аватар
Публикувано на: 25 Окт 2010 08:11

е, че ти си я поразцъкал ве :)

за капачките със звездички нещо знаеш ли?

Профил

Аватар
Публикувано на: 25 Окт 2010 09:18

мене пък ме е яд, че не успях да мина куеста на cassidy, защото ме заряза кучицата, тъй като съм с evil karma, а вече я бях убеждавал 2 пъти, че ще се променя :lol: после й теглих куршума, за да поне ми се фейлне куеста да не ми стои там.

Профил Skype

Шефа на Кенефа
Аватар
Публикувано на: 25 Окт 2010 09:27

Фестус е епичен.
Тук по-надолу има списък с местоположения на капачки за тези, които не им се занимава да оглеждат чак толкова детайлно, че да забележат капачки - http://fallout.wikia.com/wiki/Sunset_Sa ... bottle_cap

Аз лично след като намерих Фестус, при който ме прати Алис от Crimson Caravan, преди да я убия в съня й, даже се отказах да ги търся и си намерих кода за конзолата - player.additem 00103b1c
Трябват ви 51 капачки за Наградата.

Профил ICQ

Аватар
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
Публикувано на: 25 Окт 2010 10:17

Демек след кода пишете 51 ;) "00103b1c 51" ако някой не се сети :lol:

Ей я пуснете снимка на ваще изруди да ги видим :lol:

Профил

Шефа на Кенефа
Аватар
Публикувано на: 25 Окт 2010 13:43

Vault 11 e... Отвя ми главата. По дяволите, точно такава трябва да бъде една Fallout игра. 3ката в момента ми се вижда като едно недоразумение...

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 25 Окт 2010 14:23

Какво ви става, бе хора? Хинтове, чийтове? - не, по дяволите. Само аз ли съм на мнението, че правейки всичко сам - било то намирането на решение от безизходна ситуация или събирането на капачки - е много по-задоволително, особено когато накрая имате награда.. Не харесвате ли предизвикатества? tgm и сте готови до края на играта... Хардкор опцията е най-доброто нещо на Фолаута. Чувството, когато остана без храна и аптечки и разполагам с ограничен брой амуниций, а пред мен стои Детклоу на пълен живот, е безценно. Предвижвам се бавно, но сигурно, защото искам да изпитам всеки един момент от играта.

lol

Профил

Аватар
Публикувано на: 25 Окт 2010 14:27

досега се занимавах със зомбитата, мислех просто да ги избия, накрая взех да им търся гориво за ракетата... както и да е, май наистина няма да търся шибаните капачки ами направо ш си пиша кода и се оправям с фестъс

когато вземеш наградите, другите събирачи на капачки спират ли да те преследват?

ПС
сега видях Xendor кво е написал
и аз ви се чудя, играта я имам 3 дена вече, не играя по цял ден разбира се, обаче едва се оправих с куеста със зомбитата + още имам работа с тях
като трябваше да им помогна да прочистим мазето умрах сигурно 5 пъти, загубих поне половин час на това място
вие на tgm ли сте, че така бързо мятате, или е пълно с про геймъри в тоя форум :D

Профил

Шефа на Кенефа
Аватар
Публикувано на: 25 Окт 2010 15:22

Не ползвам tgm. Nightkin-ите в мазето ме убиха има-няма 10 пъти. Да ти разправям ли за "срещата" ми с cazador-ите, от която накрая директно си се отказах? Сега вече ги бия, а за награда - gauss rifle. На над 30 часа игра съм просто. Чийтове ползвам за по-бързо движение, и както казах - за компанионите. Не че да си с парти от 4ма не прави играта доста по-лесна от да си с 2ма, но...

Но и иначе не ми се пишете хардкораджии на тая игричка. Хардкор беше да връщаш сейв пред битка в 2ката, да се чудиш кой къде да разположиш, къде какво да използваш, че да не те убият или умреш. Не е хардкор да ти се налага да си ровиш из пип-боя за да пиеш водичка и да ядеш катерици на клечка, пичове. Нито пък е хардкор да гледаш синематичните разчепвания на разни гадове, от които вече ми се драйфа. Бойната система в тази игра е същата като и в предишната - мудна, флегматична, приятна за окото, но само първите няколко часа. Сега ми бърка в мозъка. Не изпитвам удовлетворение в тази липса на контрол, че единственото нещо което мога да направя е да се набирам на мишката, докато тъпото ми меле в партито го разкъсват на парчета, защото не можеш да му кажеш да не се бута между шамарите когато гадта пред него е три пъти по-голям от него deathclaw. Но пък ти е полезно да млати досадните скорпиончета и плъхове, умиращи от един път. Сега съм на Черната Планина и има малко повече тръпка. Но иначе си е същата скука.

А който е мерак да дири тъповати капачки цяла игра - да продължава. Не се намират толкова лесно 50, а честно казано, понякога ги взимаш без да ги видиш. Не изпитвам удоволствие от това да се взирам толкова бясно във всяко едно кътче на играта, за да получа поредния безполезен кондуктор, лепило или каквото и да било, пък веднъж на няколко часа и тъпа синя капачка, от която да трябва да събера 50. Бях с доброто намерение, но след като случайно открих Фестус, го изгубих. А честно да ви кажа ако бях се мъчил толкова за тези капачки... дори само да прочитах локациите им в линка който дадох и да ходех да ги търся, виждайки наградата щях да си разбия компютъра. Ок, не е зле, готино е, малко депресиращно, но не си струва търсенето. Но всеки си прави избора. Аз ако не хинтвах и не чийтвах нямаше да мога и да мина вече една солидна сума бъгнати куестове, някои от които достатъчни да ти скапят общо взето цялата игра. Та не давайте незовани акъли.

А аз лично още една игра със същия енджин просто НЯМА да играя. Дано следващата игра по поредицата е по-добра от тази гледна точка. Щото пък не става и само със сюжет и атмосфера...

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 25 Окт 2010 18:08

е, 30 часа, ясно

чийтването е тъпо, единствено ще си позволя да пиш този за капачките, щото в базата на зомбитата обикалях два часа и не видях нито една, а там имало седем... абсурд да обикалям из канали като Bobblehead-овете на тройката (бтв, тук има ли?)

щях да питам как си си намерил компани и тнт, ама има още много да играя пък и правя куест след куест, ще мине време :D

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com