Иначе първи епизод е неочаквано добър, много приятно ме изненада
Българ
- Tiny
- но с големо съ̀рце
- В момента играе: A dance with rogues
- Обратна връзка:
Re: Българ
Алми, много си прост.
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
Мекият на места говор е търсен ефект според мен, пасва на топографията на сериала и далеч не е основният проблем в озвучаването. Проблемът идва в начина, по който са изнесени репликите - самите гласове, интонациите, паузите и т.н. Очевидно не е озвучаван от професионални актьори, а такива ще са необходими, за да се завърши и този елемент, който разваля усещането за професионализъм, което Богданов иска да остави у зрителя.
Иначе, сериалът е страхотен. С изключение на войсактинга всичко е на 6, и ако този детайл се оправи, ефектът на хумора ще се усили в пъти. Следя го с интерес и се надявам и телевизиите най-после да проявят малко инициатива и да ударят едно рамо на проекта.
Иначе, сериалът е страхотен. С изключение на войсактинга всичко е на 6, и ако този детайл се оправи, ефектът на хумора ще се усили в пъти. Следя го с интерес и се надявам и телевизиите най-после да проявят малко инициатива и да ударят едно рамо на проекта.
- CryEngine3.5
Много лош звук
. Иначе анимацията е добра.
- R@Z0R
- В момента играе: квото тръгва на лаптопа
- Обратна връзка:
Новият епизод мачка. 
The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.
- Liberty
- В момента играе: League of Legends
- Обратна връзка:
Oт една страна подкрепям Българското, особено в областта на анимацията и комиксите. От друга, смятам че още нихихлизъм не е това от което имаме нужда 
http://www.divinitas-crew.com
Ghost reporting!
Ghost reporting!
- R@Z0R
- В момента играе: квото тръгва на лаптопа
- Обратна връзка:
То ние и от Стъклен дом нямаме нужда, ама го гледаме.
Не смятам, че се нуждаем от някакъв дълбокомислен анимационен сериал. Най-малкото защото никой няма да тръгне да си вади поука от него.
The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.
Чак вчера забелязах, че на НДК има графит за Българ. И е направен добре.