Deal Extreme

Нещата от живота
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky

Deal Extreme

Мнение от denik »

Гледах темата за ибей и се сетих за едно сайтче, което съм ползвал няколко пъти и от което съм много доволен :)

Става дума за http://www.dealextreme.com/

В него продават всякакви боклучави китайски джаджи на доста добри цени, които обаче работят :D Флаш памети, разни кабели, адаптери, мемори карти... абе такива дреболии - можете да разгледате :) Последната ми придобивка беше кабел за данни за телефона ми, който из БГ върви по 30-40 кинта, а го намерих там за 3 долара някъде (е, менте си е, но бачка). Преди няколко месеца си бях взел и един блутут адаптер също за някви 2-3 долара.
Някои хора се оплакват, че не им пристигали нещата, но аз от опита който имам, както и мои приятели, засега проблеми не сме имали. Далаверата е, че доставката е безплатна за навсякъде :) Нещата пристигат за 30-40 дни някъде

Хвърлете му едно око
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D
Spiridon

Re: Deal Extreme

Мнение от Spiridon »

Жив да си! 100% ще го пробвам. :)
Аз

Мнение от Аз »

А как така безплатна доставка за продукт 3 долара :shock:
Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
denik
Дидко Бандитко

Мнение от denik »

еми там е цаката... щото иначе в повечето сайтове продукта ти е 3 долара и доставката 30...
Аватар
Blur
В момента играе: с майка ти!
Обратна връзка:

Мнение от Blur »

ХММММ.....а само с карта ли е?
Погледнал с отегчение,и небрежно разровил жарта с кура си.
а не някой чекиджия като тебе, който намира повод да се заяжда и да покемонства в нета
-Stormrаge-
Обратна връзка:

Мнение от -Stormrаge- »

И ние тука с едни френдове сме пазарували от този сайт... Наистина за дребни джунджорийки става... Бяхме поръчали един часовник и изрично бяхме избрали модела който беше с черен циферблат и съответно с различен продуктов номер... Но китайчетата ни пратиха с бял :D :D :D Но на никой не му се разправяще и без това се чака понякога повече от месец докато ти дойде пратката... Имаше нещо с някаква квота до колкот помня примерно ако покупката ти е над 50 $ можеш да изискваш специален код чрез който може да си следиш движението на пратката... Това е много полезно ако евентуално възникне някакъв проблем с доставката... Затова по-добре се съберете няколко човека и купете всичко на едно за да минете квотата и да вземет такъв код... И все пак да предупредя, че всичко е с "китайско качество" знаете какво имам на предвид затова е препоръчително да не се хвърляте да си купувате скъпи неща. И хубаво четете какво включва комплекта често зарядните не са по европейския стандарт :)

Сега за самия асортимент наистина е доста богат... има куп интересни боклуци :D Сещам са примерно запалка или часовник с вградена камера 2- 4 Gb памет за по 10-30$ ... Електронна цигара, сещате се с никотинови пълнители и струваше към 10 $ ... Тук в аптека гледах такава за 100+ лева... Устройство за блокиране на GSM :) Да предпожим, че сте съсухрен доцент и ви е писнало от преписващи студенти със слушалки в ушите :) това устройство е точно за вас :D За 20$ тази джаджа ще блокира достъпа на всеки апарат до ГСМ мрежите м/у 900 - 1800 MHz в обхват от 20 метра :) ( малко W'C' TELESHOP ) и т.н.

http://www.focalprice.com/ Този сайт е на същия принцип отново е безплатен и също имаше възможност по-скъпите пратки да идват като GIFT с цел избягване на мита...

Плащането става по електронен път... Това не значи че ви трябва специално кредитна карта... Има няколко дебитни карти които също поддържат елктронно разплащане и могат да се регистрират в paypal като примерно Visa Electron... Това е най-лесния вариянт според мен... но за подробности разпитайте в банките :)
Изображение
--Gort!Klaatu barada nikto!--
turse6t
Обратна връзка:

Мнение от turse6t »

Големият проблем е, че ако нямате късмет може да си търсите стоката в митницата, без значение дали е маркирана като подарък или не. Из форумите доста хора се оплакват че са се опарили :( . Бройте си един ден минимум разправии, скъсани нерви и безброй такси за родните хрантутници - бг бюрокрацията - та може евтинкото като нищо да излезе доста по-скъпо. Та имайте го предвид и ако някой се пробва - да сподели опит :)
Успех
Аватар
Till.Lindemann

Мнение от Till.Lindemann »

чакай ве денка
поръчвам си значи http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.24296 и http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.42620 и цялата ми сметка с доставката е само 13 $ тъй ли?

нереално ми се вижда по скоро като някаква схема за измами да взимат от хората ей така по 2-3$ щото знаят че няма да им се занимава...
denik
Дидко Бандитко

Мнение от denik »

За по-скъпите артикули не знам наистина... може и да има проблеми с митниците, но за дреболии като тези на Тил, мога да гарантирам че няма да има проблеми и доставката наистина е безплатна ;)
Публикувай отговор