Автор |
Съобщение |
jito
|
|
|
|
Заглавие: препоръчайте някое rpg Публикувано на: 22 Окт 2010 13:48
кажете някое рпг,в което контролираш един човек,а не няколко,без titan quest,witcher,oblivon,fable,morrowind,vampire:the masquarade,gothic серията,fallout серията(не всички тия съм ги играл до края,така че натам може и да има контрол над повече герой)
|
|
|
|
|
ex1s7
|
|
В момента играе: Prime World
|
|
Заглавие: Re: препоръчайте някое rpg Публикувано на: 22 Окт 2010 14:06
Risen
___________________________________ Roses are red violets are blue if I'm schizophrenic, then I am too
|
|
|
|
|
jito
|
|
|
|
Заглавие: Re: препоръчайте някое rpg Публикувано на: 22 Окт 2010 14:39
играл съм я....други предложения?
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: препоръчайте някое rpg Публикувано на: 22 Окт 2010 14:47
Diablo, Torchlight, Sacred, Neverwinter Nights, Silverfall, Darkstone, Lionheart, Dark Messiah of Might and Magic, Hellgate: London, Avencast: Rise of the Mage
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: препоръчайте някое rpg Публикувано на: 22 Окт 2010 16:06
Revenant, Two Worlds ( малко е кьопава и неадекватна, може да изчакаш двойката ), Kult:Heretic Kingdoms, Jade Empire, Dungeon Lords, Loki ( но е скучен hack & slash ) Ахаха, Сен, Neverwinter Nights ще му дойде нанагорно с 1 човек
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: препоръчайте някое rpg Публикувано на: 22 Окт 2010 16:12
2 - да, но 1 съм я минавал само с героя си и henchman rogue, който не правеше много-много в битка и който не съм се занимавал да контролирам много. Всъщност и в 2 като минах на елитен class играта стана почти елементарна и общо взето бях като някакъв полубог, който само сипеше aoe магии, замразяваше хората и правеше и солиден physical damage... Иначе и в Jade Empire имаш companion-и
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
Seigar -X-
|
|
В момента играе: Fallout Van Buren
|
|
Заглавие: Re: препоръчайте някое rpg Публикувано на: 22 Окт 2010 16:16
Stylized Corpse написа: Revenant, Two Worlds ( малко е кьопава и неадекватна, може да изчакаш двойката ), Kult:Heretic Kingdoms, Jade Empire, Dungeon Lords, Loki ( но е скучен hack & slash ) Ахаха, Сен, Neverwinter Nights ще му дойде нанагорно с 1 човек Ако не е чувал D&D преди и почне с Wizard..... Ще е комедия Btw ... MMORPG?
___________________________________ US Release: Call of Duty: Black Ops BG Release: Кално Дупе: Черни Операции (by kom4o)
|
|
|
|
|
->Изход<-
|
|
|
|
Заглавие: Re: препоръчайте някое rpg Публикувано на: 22 Окт 2010 16:21
Divinity 2
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: препоръчайте някое rpg Публикувано на: 22 Окт 2010 16:22
Seigar -X- написа: Ахаха, Сен, Neverwinter Nights ще му дойде нанагорно с 1 човек Ако не е чувал D&D преди и почне с Wizard..... Ще е комедия Btw ... MMORPG?[/quote] Що бе, аз се учих на Wizard да играя Иначе кое е MMORPG?
|
|
|
|
|
Seigar -X-
|
|
|
|
Заглавие: Re: препоръчайте някое rpg Публикувано на: 22 Окт 2010 16:26
Sentry написа: Seigar -X- написа: Ахаха, Сен, Neverwinter Nights ще му дойде нанагорно с 1 човек Ако не е чувал D&D преди и почне с Wizard..... Ще е комедия Btw ... MMORPG? Що бе, аз се учих на Wizard да играя Иначе кое е MMORPG?[/quote] Хаха Питаш мене Ако знаеш някое MMORPG, което предимно опира на соло игра му предложи
___________________________________ US Release: Call of Duty: Black Ops BG Release: Кално Дупе: Черни Операции (by kom4o)
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: препоръчайте някое rpg Публикувано на: 22 Окт 2010 16:30
Ама той не иска MMORPG Иначе то в почти всичките управляваш само 1 персонаж. мога да се сетя само за две-три, в които не е така.
|
|
|
|
|
Seigar -X-
|
|
|
|
Заглавие: Re: препоръчайте някое rpg Публикувано на: 22 Окт 2010 16:39
Sentry написа: Ама той не иска MMORPG Иначе то в почти всичките управляваш само 1 персонаж. мога да се сетя само за две-три, в които не е така. mmoRPG Иначе аз препоръчвам NWN също (С експанжъните и ЦЕП).
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: препоръчайте някое rpg Публикувано на: 22 Окт 2010 16:41
Ми тогава да препоръчам Kitsu Saga само защото е fun Или AIKA само защото си отглеждаш жени...
|
|
|
|
|
Националист
|
|
В момента играе: с мерника и мушката на кремъклийката
|
|
Заглавие: Re: препоръчайте някое rpg Публикувано на: 22 Окт 2010 16:45
MuOnline(FTW)
___________________________________ Времето е в нас и ние сме във времето
|
|
|
|
|
doggymien4o
|
|
В момента играе: Квот фана
|
|
Заглавие: Re: препоръчайте някое rpg Публикувано на: 28 Окт 2010 20:03
Mass Effect По-добра поредица няма, ептен, че е и на BioWare
___________________________________ жената трябва да прави само 70 неща - 69 и мусака ...master freakout... ...the world is full of shit...
|
|
|
|
|
R@Z0R
|
|
В момента играе: квото тръгва на лаптопа
|
|
Заглавие: Re: препоръчайте някое rpg Публикувано на: 29 Окт 2010 18:30
Абе, я и аз да си кажа молбата. Търся в момента някакво екшън-рпг, като Готика, ама да е по-старичко такова. В смисъл, Fable ми сече до дупка, значи да е излязло 2004 макс. Засега само Avencast знам, ама нещо не ми допадна. Да не е Mount&Blade. Да предупредя, че игри от първо лице не обичам(Might and Magic, The Elder Scrolls), тъй че хич не ми ги предлагайте(освен ако няма опция за трето лице, ама доколкото видях в Morrowind то е само козметична изгъзица).
___________________________________ The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: препоръчайте някое rpg Публикувано на: 29 Окт 2010 18:33
Max Payne написа: Абе, я и аз да си кажа молбата. Търся в момента някакво екшън-рпг, като Готика, ама да е по-старичко такова. В смисъл, Fable ми сече до дупка, значи да е излязло 2004 макс. Засега само Avencast знам, ама нещо не ми допадна. Да предупредя, че игри от първо лице не обичам(Might and Magic, The Elder Scrolls), тъй че хич не ми ги предлагайте(освен ако няма опция за трето лице, ама доколкото видях в Morrowind то е само козметична изгъзица). Ти да не играеш на "Правец"?
|
|
|
|
|
R@Z0R
|
|
|
|
Заглавие: Re: препоръчайте някое rpg Публикувано на: 29 Окт 2010 18:39
Еми баце, на 17 родителите все още ме издържат, а пък не са от най-богатите и не им се дават излишни пари за нов компютър, след като сегашния(средна класа за 2006г., когато го купиха) им върши чудесна работа. 1,6 GHz, 512 RAM, 128 видео
___________________________________ The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: препоръчайте някое rpg Публикувано на: 29 Окт 2010 18:58
Sudeki, The Bard's Tale, Vampire: The Masquerade - Bloodlines, Gothic, Phantasy Star Online, Silver, Spellbinder
P.S. На тоя комп Fable трябва да хвърчи.
|
|
|
|
|
R@Z0R
|
|
|
|
Заглавие: Re: препоръчайте някое rpg Публикувано на: 29 Окт 2010 19:15
Вампирите и Готика съм ги играл, аниме-стайл не ми допада, но The Bard's Tale изглежда интересна. Много благодаря. За Fable - би трябвало, ама на практика не е така.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|