Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Псевдо рейцър
Аватар
В момента играе: Всичко без аниме игри
Заглавие: Fallout: New Vegas
Публикувано на: 19 Окт 2010 19:22

Линк към играта
http://zamunda.net/details.php?id=239261&hit=1
Линк към пач и хот фих
http://seigarx.data.bg/p/files/Games/Ga ... ew%20Vegas

От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.

Профил

Аватар
Заглавие: Re: Fallout: New Vegas
Публикувано на: 19 Окт 2010 19:32

{SuPa-1337-Killa} написа:
http://zamunda.net/details.php?id=239261&hit=1
LETS GET THIS PARTY FUCKING STARTED!!!

I totally agree :)

Профил

Аватар
В момента играе: Mortal Kombat X ,The Witcher 3 ,The Evil Whithin ...
Публикувано на: 19 Окт 2010 20:55

Hell Yeah :twisted:

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 19 Окт 2010 21:50

Meh...
C-c-c-c-c-c-combo breaker!

Penny написа:
ave isus e pokemon ve

Профил

Аватар
Публикувано на: 19 Окт 2010 22:25

хахаха вчера прекъснах даунлоуда на Fallen Earth, защото не можеше да ми зареди една статия за Fallout, сега го смъквах за втори път и пак го прекъснах, за да сваля Fallout :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 19 Окт 2010 23:17

Честно казано ми изглежда по-зле от Fallout 3, като глафикакта е същата, както и кустомизацията. Само дето тоя път personality теста беше много по-зле - показват ми две мечки в поза "гепи" и аз трябваше да си избера дали виждам светлина в тъмнината или възглавница? Естествено това, че видях мечки, може би беше повлияно от това, че ми показаха как флага на една от страните в новия пост-апокалиптичен свят е изображение на две пецкащи се мечки...

Както и да е, за сега изглежда още от същото, което не е задължително лошо.

Профил

Супер Марио или Смърт
Аватар
Публикувано на: 19 Окт 2010 23:48

+ каквото каза Сентри.

Отделно без видими промени на графиката, спрямо предната част, на лоу ми сече, а съм с нова и по-мощна видеокарта, откогато играх предната част. :(

Профил

Аватар
Публикувано на: 19 Окт 2010 23:55

demona написа:
Hell Yeah :twisted:

Профил

Аватар
Публикувано на: 20 Окт 2010 00:44

Omega-x написа:
+ каквото каза Сентри.

Отделно без видими промени на графиката, спрямо предната част, на лоу ми сече, а съм с нова и по-мощна видеокарта, откогато играх предната част. :(

Не си само ти. При мен на ултра графика и резолюция 1280х1024 ми забива леко когато съм в битка с много противници. Явно играта е с лоша оптимизация.

edit : sapphire hd 5770 1gb
amd phenom 2 x4 965 3.4ghz
4gb hyper-x kingston ddr3 1600mhz
И ми забива , не мисля че това е нормално.

edit 2 : Fallout 3 не ми правеше такива проблеми а графиките са еднакви с новия Fallout ?!?

Профил

Аватар
В момента играе: Fallout Van Buren
Публикувано на: 20 Окт 2010 00:57

Това са Obsidian. Хора, които едва могат да програмират. Същата работа беше NWN 2. Crash и Low Performance на CD. Тази игра я виждам с 7 оценка (ако не и по-малко).

ПС: Съдейки по хората от форума им жалкия FPS идвал от NPC-тата или в другия случай диалозите (audio лол) даже казаха, че при настроиките водата е била проблем (дори и да няма вода наблизо пак правила проблем ...). Жалко е когато предишната игра със същия engine върви по-добре от уж подобрения New Vegas.

И сега за да унижат още повече Obsidian хората по форумите почнаха да създават фиксове.

Профил

Аватар
Публикувано на: 20 Окт 2010 05:59

Dude, Fallout 3 с всичките пачове пак забиваше всеки 20 секунди преди да се моднат някои неща, така че според мен вината е в този енджин, а не в Obsidian, които не са толкова лоши като студио, но са... lap dogs, така да се каже - правят каквото им се каже и в резултат игрите им излизат наполовина готови.

Профил

Аватар
Публикувано на: 20 Окт 2010 08:31

Sentry аз съм превъртал Fallout 3 с и без пачове някаде около 4 пъти (Oblivion 3 пъти) и играта никога не ми е правила проблем с performance дори на максимум. Fallout 3 за 4-те пъти, за които я играх общо 3 пъти е крашвала заради engine-а (Oblivion също 3).
Аз не знам коя игра си играл но ако играта крашваше така както казваш, хората нямаше да си играят да правят модове за такава строшена игра.
Разрови се из форумите на New Vegas и ще видиш, колко зле са я оплескали тези Obsidian.

"Игри под същия engine като Fallout 3 и Oblivion ми вървяха перфектно! Как Obsidian успяха да строшат engine до такова ниво?!" Почти дума по дума преведен цитат от един форумец там.

ПС: При Xbox360 версията до колкото разбирам е крашвала и замръзвала повече от PC версията. Е това вече си е жалко програмиране.

ППС: Любимия ми пост засега от форума им "You are being paid -50 dollars to be a beta tester. "

Профил

Аватар
Публикувано на: 20 Окт 2010 08:55

Добре, честито, нямал си проблеми с 3, аз пък нямам проблеми с New Vegas. И знаеш ли защо? Защото всичко опира до конфигурация. Аз трябваше да модна config файл-а на 3 за да не крашва всеки 20 секунди на автоматичните настройки за процесора. Също така 3 имаше проблеми с някои звукови карти, които също я крашваха, както и лека несъвместимост с ffdshow.

Профил

Аватар
Публикувано на: 20 Окт 2010 09:13

Изглежда си от онези, които PC-то им не се разбира с engine-a като цяло.
Аз лично с Fallout 3 нямах никакви проблеми, за които да се ядосвам. И многото модове в nexus са пример как и други хора са нямали проблеми като мене с Fallout 3.

ПС: Не вярвам да играеш New Vegas толкова добре колкото казваш. Щом Fallout 3 не ти е вървяла стабилно то New Vegas трябва да ти върви по-зле от на хората във форума им.

http://forums.bethsoft.com/index.php?/f ... pc-issues/

Профил

Аватар
Публикувано на: 20 Окт 2010 10:36

Ами не, няма NPC lag, няма сеч - всичко си върви добре. Може да се появят проблеми след по-дълга игра, но за сега нямам каквито и да е оплаквания. И извинявай, но коя игра по-точно няма по 10 хиляди оплаквания в съпорт форума?

Профил

Аватар
Публикувано на: 20 Окт 2010 10:45

Игри, които са направени добре :) Btw "10 хиляди оплаквания" ведната след излизането на играта определено говори нещо (виж за MMO игра разбирам но за Single...) :wink:

Профил

Аватар
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
Публикувано на: 20 Окт 2010 11:10

Да кажа и аз моето мнение. Първо пускам си играта - героя както и да го правя е супер грозен... Историята за мен е фейл, аз винаги съм си представял пост апок игра като борба за оцеляване а не война между севера и юга един вид, политически глупости. Играя на хай а играта ми се вижда доста по тежка от 3ката, а графиката ми се вижда доста по лоша. На моменти имам спад на кадри за 1-2 секунди, на 3ката с по слаба видео карта с по малко мегабайти и по стар модел не съм имал фпс дроп за 2 превъртания. И нея за 2 превъртания нито един краш или фрийз. Тая за около час и половина игра, 1 фрийз. Хардкор режима е СМЕШЕН. За 3-4 дни ингейм съм ожаднял около 50 точки от...... 1000.. Тоест мога да не ям и да не пия вода в продължение на седмици.. Голям хардкор няма що. Мисля да я трия играта, не предлага нищо съществено ново и е по зле като цяло.

Профил

Аватар
В момента играе: Игрътъ
Публикувано на: 20 Окт 2010 13:14

New Fag(a)s

fallout.ini and falloutprefs.ini found in documents>my games>falloutnv folder

Increase FPS on multicore systems:

In fallout.ini
Find the line: bUseThreadedAI=0
change it to: bUseThreadedAI=1
Add another line after it and insert: iNumHWThreads=2 (or 4 for quad)

Remove Mouse Acceration:

In falloutprefs.ini add this under [controls]:
fForegroundMouseAccelBase=0
fForegroundMouseAccelTop=0
fForegroundMouseBase=0

Change the Field of View:

In fallout.ini
Ctrl+F "fov" and change that shit to 90.

Профил

Аватар
Публикувано на: 20 Окт 2010 15:07

С gtx 460 1gb, 4gb ram 1600 drr3 kingston и amd x4 635 играта си хвърчи 8) (на ултра)
Спад в кадрите не съм имал.

Профил

Шефа на Кенефа
Аватар
В момента играе: на троянска чушка
Публикувано на: 20 Окт 2010 21:19

Лоша дума да не сте казали :!:
ТОВА е играта, която се оказа фактор (макар и един от многото) аз от да си имам ПРИЯТЕЛКА (С ЦИЦИ!) да си нямам ПРИЯТЕЛКА (С ЦИЦИ!). Така де. Тя ми се цупеше, мене не ми се разправяше с нея, щото ми се цъкаше. И скъсахме. ТОЧНО ТОЛКОВА ЯКА Е ИГРАТА :!: :D

Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com