Заглавие: Игри, които са ви карали да хвърлите геймпад/клавиатура...
... по стената
Последно време се заиграх на стари игри Remaster-нати за ПСП и си припомних що е то да няма неща като autosave, tutorial, hint-ове и т.н.
Като по-скорошни примери бих споменал:
What did I do to deserve this my Lord?! (PSP)- тая игра мамицата ми еба, обаче е толкова яка
. Идеята е, че си имаш подземие и чрез изграждане на функционираща екосистема и мутации трябва да го населиш с чудовища, които да спират доблестните рицари... Ама по-нататък мамицата им да еба на тези герои колко трудни стават за сваляне...
Като говорим за PSP игри, които те докарват до ragequit и това заслужава да се спомене:
Prinny: Can I Really Be the Hero?- А на това колко ще имате да умирате пък... За игра основаваща се на една проклета jump механика щеше да е добре тя поне да ДЕЙСТВА
Все още в конзолният сектор и Demon's Souls ми изяде нервите докато не се отказах позорно, след като ме смазаха отново и отново...
Та, Форумово кои са игрите , които чак живот ще ги помните с това как са ви докарвали до нервна криза и/или епизоди на спонтанен rage хвърляйки контролера по стената (това btw се случи с Prinny като за малко да си строша ПСП-то
)
Деба колко ми е скучно деба аре да излиза вече тоя Fallout проклет