Радостин Стефанов написа:
имам едно ревю което в детайли изяснява защо Хало е най-успешната поредица на MS
http://3dzone.bg/article/view/%D0%B8%D0 ... %BD%D0%B3/пич мисля че ме разбра погрешно или можеби аз съм се изразила погрешно ..но нека да уточня - аз не се опитвам да казжа че халото е съкс..даже напротив знам много добре какво е дало на гейм индустрията и колко е допринесло за развитието ...просто исках да изкажа мение за това че след като една игра стане хит след това всяка година пускат по едно неино продължение което не се различава с кои знае какви нововъведения просто нови нива и някакво продължение на сюжета от предходната игра...
а що се отнася до статията която си поснал според мене (добра е статията браво на писателя) това е повече историята по създаването на халото отколкото каквото и да било за това че е най успешна (можеби успеха е дошъл след това ..с масивната рекламна кампания ...знам ли - даже човечеца писал ревюто си казва че халото на времето си не е било нищо особенно поредния бозав шурър различаващ се от останалите с нововъведенията с които е изгрял над останалите по това време)
а и да не забравя - благодаря за ревюто и сайта - не го знаех
joar написа:
^
Wut? Същата графика? За
тези игри ли говориш? И втория Гиърс добави толкова много неща - нова система за екзекуции, Horde, дуелите, подобрена cover система, един куп нови оръжия..
П.С. Halo, не Hallo.
и пак да кажа - аз не правя сравнение между 2та геарс-а казвам просто че след успеха на първата ...всичко след нея е направоне да утръска джобчета ...не че са допринесли с нещо ново и невивждано -наистина ли си мислиш че разликата м/у двата скрина е толкова голяма ? (като изключим цветовото отношение) - или пък това че като има добавени някои козметики за които споменаваш (нови уръжия и т.н) това прави играта различна от първата и част - то остана и нищо да не бяха променили -един и същи енджин на една и съща машина ...малко по детаили тук там и до там ...мое си мение не се сърди
незнам дали знаеш може и да си чувал но първоначално 1ят геарс е бил така замислен както сега в момента е 2ят но понже M$ са поназорили работата покраи цялата тая примиера на бокса и не останало кои знае колко време на разработчиците и играта е била издадена .....малко по късно е имало идеята нови уръжия и по изпипване на играта във визуално отношение да бъдат буснати като безплатен пач в бокслаифа ...но тук пак естествено M$ се намесват и било решено да се обяви нов геарс като този път било дадено време за модернизиране на много повеченеща - незнам дали това са спекулации или просто някаква измислица но споделям какво съм чела