Автор |
Съобщение |
Националист
|
|
В момента играе: с мерника и мушката на кремъклийката
|
|
Заглавие: Darksiders зацепване Публикувано на: 08 Окт 2010 14:23
Стигнах до едно място, където трябва да закарам 3 меча в един кръг. Закарах 2 от тях, но доставката на третия е мъчение. Попадам в нещо като арена, където първо се бия с един гад в доспехи. След като гу убия ми споунва втори гад, който плюе зелени неща. И след като убия него ми споунва нови два гада в доспехи.
Проблемът е, че един гад в доспехи е напълно способен да ме смачка. И след като ми споунва новите двама винаги съм на пръдня живот.
Имате ли идеи как да се мине туй нещо?
___________________________________ Времето е в нас и ние сме във времето
|
|
|
|
|
Azathot
|
|
В момента играе: LOTRO, Fallout: NV, World of Tanks, Unreal 2, Stalker: CoP
|
|
Заглавие: Re: Darksiders зацепване Публикувано на: 08 Окт 2010 15:43
Пробвай с кросблейда от далече и мноооого дашване настрани/левия алт + посока/ П.С. Щом на тез двамата виждаш зор, то Тиамат май ще те откаже...
___________________________________ Не е важно колко си як, важното е да си ПУСТИНЯК...
|
|
|
|
|
John-117
|
|
|
|
Заглавие: Re: Darksiders зацепване Публикувано на: 08 Окт 2010 15:51
Спри да им викаш гадове, може да те оставят.
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Darksiders зацепване Публикувано на: 08 Окт 2010 16:02
Пвобваи на Easy
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
|
blackmaster
|
|
В момента играе: Red alert 3
|
|
Заглавие: Re: Darksiders зацепване Публикувано на: 08 Окт 2010 17:42
Аз лично на онез с ледените доспехи им правих по една серия с меча(3 удара)и спамих на alt-а да избягам от тях.Тоя дето хвърля отрова го убих,като хвърлях зареден кросблейд и докато е "парализиран" го цепех с меча и така,докато не пукяса.Гледай да не те трови,че взима много лайф.Двата ледени-същото като първия,но с повече натискане върху Аут.
___________________________________ ЩАСТИЕ= А.П.Е.Л. 96 Апнем, Пийнем, Ебнем, Легнем и така до 96. Апелът към който се коренят идеологичните основи на партийното движение "Коалиция за Успешно Развитие и Европейски Ценности" съкратено К.У.Р.Е.Ц ..
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: Darksiders зацепване Публикувано на: 08 Окт 2010 17:55
Когато започнеш боя не взимай веднага хелта, който е отстрани на арената, а си го остави за когато си на малко. Тия големите са бавнички и си имат tell когато атакуват и след атака са леко неспособни. Когато почнат да се въртят като ненормални най-добре е да дашваш бързо без да се опитваш да атакуваш. Най-добрия момент за атака е след като са се опитали да те ударят, удряй ги в гръб, за да не станеш жертва на някой случаен удар.
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
blackmaster
|
|
В момента играе: Red alert 3
|
|
Заглавие: Re: Darksiders зацепване Публикувано на: 08 Окт 2010 20:56
Sentry, кои легендарни артефакти намери ? Аз успях само War glory.
___________________________________ ЩАСТИЕ= А.П.Е.Л. 96 Апнем, Пийнем, Ебнем, Легнем и така до 96. Апелът към който се коренят идеологичните основи на партийното движение "Коалиция за Успешно Развитие и Европейски Ценности" съкратено К.У.Р.Е.Ц ..
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: Darksiders зацепване Публикувано на: 08 Окт 2010 21:32
Убий ме какви са им имената, но ги взех всичките. То имаше един, който се намира в онова дето си взимаш portal gun-а и след като го сложиш ти показва всички предмети в дадена зона, което е доста полезно.
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|