Искам такива флашки дето са мн малки игрички в едно. Помня, че в едно от последните списания имаше линк към такава игра и беше обяснена като геймърски тест или нещо от сорта.
Spiridon
Заглавие: Re: Рекуест
Публикувано на: 02 Окт 2010 21:02
Арее некой дето има достъп до последните 3-4 списания да види и да ми каже поне линка. Той беше в рубриката линкове на деня.
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Spiridon
Публикувано на: 02 Окт 2010 21:40
Мне няма нищо общо с фейсбук. Или с подобен ип игри.
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Spiridon
Публикувано на: 03 Окт 2010 11:00
Не е тази, но това е май най-близкото до тази дет търся. Онази е една дето играеш някаква класическа но бърза игра и изведнъж екрана се сменя и почва друга класическа и бърза игра и така се сменят 5-6 игри и стават все по забързани. Целта е пак така - кой ще направи повече точки.
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения