Да, Iphonе-a е стандарт. Всичко се прави за него.Пени написа:Моридин написа:Окей, от чист интерес, Пени, ама с какво iPhone-a ще е по-добър от точно тая Нокия наистина?
апликаций!
Телефони
Re: Телефони
прав си...всеки телефон със сензорен дисплей и бутони е краден от Епъл
особено HTC, теее само Епъл са чакали да пуснат телефона си, за да измислят смартфони със сензорни дисплеи хахахахаха
особено HTC, теее само Епъл са чакали да пуснат телефона си, за да измислят смартфони със сензорни дисплеи хахахахаха
ONE WAY TO HELL I'M DRIVING
- Gοסgle [Bot]
Айфон е 2 класи пред останалите. Който не го е пипал, само той не вярва.
Иначе съм с HTC HD2, с 1 GHz процесор!
спрете се бе скоро компа ми ще минете, мама виGοסgle [Bot] написа:Айфон е 2 класи пред останалите. Който не го е пипал, само той не вярва.
Пени написа:ma nikoi ne ti chete na teb postovete be
Кажи какво искаш от телефона, за да ти кажем кой е за теб 
В момента много добре се развиват тези с Android, Nokia изостават като software и hardware (имат много проблеми и с вездесъщия N8), Apple Iphone 4 има проблем с антената, не знам дали проблемните бройки вече са изтеглени и дали въобще е имало такива във България (също е добре, ако купуваш, да си го поръчаш по познат от чужбина, цените са нереални тук..)
Ориентирай ни, за да те ориентираме.
В момента много добре се развиват тези с Android, Nokia изостават като software и hardware (имат много проблеми и с вездесъщия N8), Apple Iphone 4 има проблем с антената, не знам дали проблемните бройки вече са изтеглени и дали въобще е имало такива във България (също е добре, ако купуваш, да си го поръчаш по познат от чужбина, цените са нереални тук..)
Ориентирай ни, за да те ориентираме.
HD3 е с двуядрен 1.5 GHz и 1GB рам, а скоро направиха и триядрен процесор. Ядрата му са 2 х 1.5 и 1 ядро на 600 и нещо мегахерца.wiedzmin написа:спрете се бе скоро компа ми ще минете, мама виGοסgle [Bot] написа:Айфон е 2 класи пред останалите. Който не го е пипал, само той не вярва.
Хубаво е, че се развиват така мобилните технологии.
Иначе за телефон на автора, ще му предложа хубаво телефонче на изгодна цена: LG Optimus. Не е като HTC, но за останалите пари може да си купи нещо полезно за него.
- Till.Lindemann
о, пичове, аз си взех Vivaz, пропуснал съм да се похваля
има доста памет, камерата снима стабилни клипчета в HD, снимките също са доста хубави, макар, че не мога да свикна със светкавицата още
като дизайн е супер, размерите му са идеални, супер лек е, а и пластмасата не скърца като на предния ми (Nokia 5800), макар че усещането може да е и субективно
единствените ми проблеми са това, че се чува по-тихо от стария ми, и че батерията пада доста бързо.за звука си го обяснявам, че е нормален, просто стария ми е бил твърде силен, а мисля, че след време като се кротна и спра си играя толкова често с телефона и почна да го изключвам през ноща, батерията спокойно ще прави 4 дни
има доста памет, камерата снима стабилни клипчета в HD, снимките също са доста хубави, макар, че не мога да свикна със светкавицата още
като дизайн е супер, размерите му са идеални, супер лек е, а и пластмасата не скърца като на предния ми (Nokia 5800), макар че усещането може да е и субективно
единствените ми проблеми са това, че се чува по-тихо от стария ми, и че батерията пада доста бързо.за звука си го обяснявам, че е нормален, просто стария ми е бил твърде силен, а мисля, че след време като се кротна и спра си играя толкова често с телефона и почна да го изключвам през ноща, батерията спокойно ще прави 4 дни
- doggymien4o
- В момента играе: Квот фана
Евалата братле! SONY ERICSSON RULEZ ALL!!!
![[Rock On!] :rockon:](./images/smilies/rockon.gif)
жената трябва да прави само 70 неща - 69 и мусака
...master freakout...
...the world is full of shit...
...master freakout...
...the world is full of shit...
smenqm si mnenieto
iphone sux, apple se pederasti...
toest telefona si e super, no ne e zdrav(opredeleno)...oneden go iztyrvah na terakota v nas, i vmomenta dispelq mu e na paqjina...smisyl samiqt displei e okay, toucha si ba4ka, samo stykloto ot gore e preebano, a tezi pesni pederasti ot globul iskat 400 lv za porpavka, 6toto vidi6 li ne mojelo samo maloumnoto stykylce da se smeni, a trqbva celiq skapan displey...
iphone sux, apple se pederasti...
toest telefona si e super, no ne e zdrav(opredeleno)...oneden go iztyrvah na terakota v nas, i vmomenta dispelq mu e na paqjina...smisyl samiqt displei e okay, toucha si ba4ka, samo stykloto ot gore e preebano, a tezi pesni pederasti ot globul iskat 400 lv za porpavka, 6toto vidi6 li ne mojelo samo maloumnoto stykylce da se smeni, a trqbva celiq skapan displey...
Симо написа:снощи
пиян
без книжка
съм карал без колан
чужда кола
пълна с крадена царевица
облечен като полицай
-
Маце Борко
- В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Затова, когато си взимам някаква подобна техника, гледам да е среден, а не висок клас.
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
-
долу_админа
- В момента играе: Игрътъ
нема ли стъкла, или поне дисплеи в ebay на тънко? ай ша им еба мамата глобулска.
ima da
ima i alternativa v m svqt mislq, da go popravqt za 120 lvi za sega na tam sym se naso4il, no v momenta to4no i 120 leva sa mi mnogo da 6te po4akam D:
ina4e iz neta(ebay and shits) namerih stykla ot 5$ do 50$(nqkoi s kit za repair), no kakvoto i da vzema shte trqbva sam da otvarqm i da se my4a da opravqm iphone, a kolkoto sym kadyren tova ne e dobra ideq
ima i alternativa v m svqt mislq, da go popravqt za 120 lvi za sega na tam sym se naso4il, no v momenta to4no i 120 leva sa mi mnogo da 6te po4akam D:
ina4e iz neta(ebay and shits) namerih stykla ot 5$ do 50$(nqkoi s kit za repair), no kakvoto i da vzema shte trqbva sam da otvarqm i da se my4a da opravqm iphone, a kolkoto sym kadyren tova ne e dobra ideq
Симо написа:снощи
пиян
без книжка
съм карал без колан
чужда кола
пълна с крадена царевица
облечен като полицай
- Undead Dude
- Обратна връзка:
Пени, направо се хвърляй сам да си го оправиш. Толкова много гайдове има точно за тва в нета, особено ако си с 3G/S. Аз моя откакто го убих го разглобих веднъж за спорта и не е кой знае ква философия. Кит+стъкло с capacitive взимай и си ги сложи тия евреи на кура
flickr flickr.com/photos/georgeoftheearth
От друга страна разликата между 50$ и 120 лева не е много голяма. Ама както пени си реши, аз вярвам в него
В този ред на мисли най-добре сам да си го оправиш, поне ще знаеш какво е правено на телефона ти.
нали си наясно, че ще ти сменят само стъклото и ще те излъжат, че са сменили и всичко останало?Пени написа: a tezi pesni pederasti ot globul iskat 400 lv za porpavka, 6toto vidi6 li ne mojelo samo maloumnoto stykylce da se smeni, a trqbva celiq skapan displey...
В този ред на мисли най-добре сам да си го оправиш, поне ще знаеш какво е правено на телефона ти.
Пени написа:ma nikoi ne ti chete na teb postovete be
- Till.Lindemann
да пени
и аз съм чувал, че при гейфона всичко е направено така, че да може да се смени само в сервиз, срещу яко заплащане естествено
и аз съм чувал, че при гейфона всичко е направено така, че да може да се смени само в сервиз, срещу яко заплащане естествено