Размисли и Страсти за игрите на XBOX 360
-
Радостин Стефанов
Re: Размисли и Страсти за игрите на XBOX 360
Е тя е леко уникална Far Cry 2 тъй че зависи какво търсиш. Ако те влече отворена карта в която да обикаляш където си искаш и да се биеш на случаен принцип това е твоята игра.
Ако търсиш история, режисирани сцени и нива и мултиплеър няма да ти допадне.
- PoPa78
- В момента играе: ALAN WAKE
Е тя FAR CRY 2 нали си има Мултиплеър версия? Поне така я виждам, че е дават в XBOX LIVE, а и играта ми се вижда не лоша!Радостин Стефанов написа:Е тя е леко уникална Far Cry 2 тъй че зависи какво търсиш. Ако те влече отворена карта в която да обикаляш където си искаш и да се биеш на случаен принцип това е твоята игра.
PLAY TO WIN
-
Радостин Стефанов
То че има - има. Но е забавен само ако представата ти за забавление е половинчасово клечене из храстите със снайпер. Според 99% от хората на фона на Call of Duty и Bad company мултито на far cry 2 е жалкарско отвсякъде.
b.t.w. Пуснал съм си 1 месец безплатен голд и ако имаш желание може да попуцаме на коя да е от следните игри : Halo 3, Gears of War 1 и 2, Modern Warfare, Modern Warfare 2, CoD 5 World at War, Orange Box Team Fortress 2. Принципно разцъквам Halo 3 и Modern Warfare 2 защото там има най-много хора, най-добра организация и баланс + че подбира хората качествено и бързо, но при добро желание съм навит на всяка от игрите. Макар че Гиърс 1 и почти неиграем в мулти вследствие на експлойт който позволява да си безсмъртен докато се търкаляш вследствие на което цялата игра представлява търкалящи се хора с пушки помпи.
b.t.w. Пуснал съм си 1 месец безплатен голд и ако имаш желание може да попуцаме на коя да е от следните игри : Halo 3, Gears of War 1 и 2, Modern Warfare, Modern Warfare 2, CoD 5 World at War, Orange Box Team Fortress 2. Принципно разцъквам Halo 3 и Modern Warfare 2 защото там има най-много хора, най-добра организация и баланс + че подбира хората качествено и бързо, но при добро желание съм навит на всяка от игрите. Макар че Гиърс 1 и почти неиграем в мулти вследствие на експлойт който позволява да си безсмъртен докато се търкаляш вследствие на което цялата игра представлява търкалящи се хора с пушки помпи.
- PoPa78
Ясно разбрах! Ти май си си направил нов Акаунт а? Щом имаш Златен XBOX LIVE за 1 месец. А по отношениe на акаунтите я ми кажи как стои въпроса? Аз имам два, един Американски и един Великобритански той се води фактически за Европейски. Според теб трябват ли ми още Акаунти? А относно да поиграем заедно става, обаче само на Call of Duty 5 World at War!
PLAY TO WIN
-
Радостин Стефанов
Не ти трябват реално повече от 3 акаунта общо - европейски, американски и японски. На мен и един ми стига но си пуснах още един за голда.
Кажи си тага да добавя довечера в списъка.
- PoPa78
Радостин Стефанов написа:Не ти трябват реално повече от 3 акаунта общо - европейски, американски и японски. На мен и един ми стига но си пуснах още един за голда.
Тага ми е същия като този във Форума.
PLAY TO WIN
Аз пък мисля да поръчам Lost Odyssey от Zavvi, че отдавна й се каня, пък е 25 лева.
- PoPa78
Какво става Радостин Стефанов нали щяхме да разцъкваме Call of Duty 5 World at War?
PLAY TO WIN
-
Радостин Стефанов
нямаше време нищо да играя вчера . Днес ще видя как съм с времето към 9 часа вечерта ще вляза ако мога.
- PoPa78
Работата стана. Днеска отидох и получих картата си от ПИБ. С разправии малко, но както и да е. И то картата, за която бях направил заявка по интернет. Никъде, обаче непише CARDHOLDER и сметнах, че това, което пише на моята карта на същото място където пише CARDHOLDER на показания образец по горе в темата това трябва да напиша аз за CARDHOLDER. И така и се оказа. Със CV2 имаше също малко разминаване, но и там се оправих. Важни са последните 3 или 4-ри цифри. И в крайна сметка работата стана и се получи сайта ми прие заявката и ми благодари за направената покупка от мен и ми прати и-мейл за потвърждение. На който, обаче пише следното:
Please note that payment is not taken until point of dispatch.
Моля, имайте предвид, че плащането не е взето до мястото на изпращане.
We will email you again when your order is on its way.
Ние ще ви изпратим и-мейл, отново, когато поръчката е на път.
This email is an acknowledgement of receipt of your order. Your contract to purchase these items is not complete until we send you an email confirming that the items have been dispatched to you.
Този и-мейл е едно потвърждение за получаване на поръчката. Вашият договор за закупуване на тези продукти не е пълен, докато ние ви изпратим съобщение, потвърждаващо, че продуктът е бил изпратен до Вас.
Хубаво, обаче да съм имал предвид, че плащането не е взето до мястото на изпращане!
Това не знам как да го разбирам?
P.S. http://www.frontmissionevolved.com
Моля, имайте предвид, че плащането не е взето до мястото на изпращане.
We will email you again when your order is on its way.
Ние ще ви изпратим и-мейл, отново, когато поръчката е на път.
This email is an acknowledgement of receipt of your order. Your contract to purchase these items is not complete until we send you an email confirming that the items have been dispatched to you.
Този и-мейл е едно потвърждение за получаване на поръчката. Вашият договор за закупуване на тези продукти не е пълен, докато ние ви изпратим съобщение, потвърждаващо, че продуктът е бил изпратен до Вас.
Хубаво, обаче да съм имал предвид, че плащането не е взето до мястото на изпращане!
P.S. http://www.frontmissionevolved.com
PLAY TO WIN
-
Радостин Стефанов
Всъщост превеждаш грешно
се превежда
Моля отбележете си че, платежа няма да бъде извършен преди времето на изпращане
Демек - пускат ти пакета , и тогава ти теглят парите точно преди да го пуснат.
се превежда
- PoPa78
Радостин Стефанов написа:Всъщост превеждаш грешно
се превежда
Ми да де и аз така го разбирам. Ти с някакъв софтуеар ли превеждаш?
PLAY TO WIN
- the_presator
- В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
- Обратна връзка:
С мозъчен software си го превежда човекаPoPa78 написа:Ми да де и аз така го разбирам. Ти с някакъв софтуеар ли превеждаш?
TheChosen1 написа:даджайците
Здравейте, тъкмо обмислях да си взимам и аз карта от ПИБ, която да ми позволява пазаруване от интернет сайтове. Каква карта сте си поръчали, тъй като разбирам от коментара, че трябва да е по-особена?PoPa78 написа:Работата стана. Днеска отидох и получих картата си от ПИБ. С разправии малко, но както и да е. И то картата, за която бях направил заявка по интернет. Никъде, обаче непише CARDHOLDER и сметнах, че това, което пише на моята карта на същото място където пише CARDHOLDER на показания образец по горе в темата това трябва да напиша аз за CARDHOLDER. И така и се оказа. Със CV2 имаше също малко разминаване, но и там се оправих. Важни са последните 3 или 4-ри цифри. И в крайна сметка работата стана и се получи сайта ми прие заявката и ми благодари за направената покупка от мен и ми прати и-мейл за потвърждение.
Благодаря
Чудесно, аз също се бях спрял на нея защото трябваше да е и дебитна. Благодаря, още веднъж 
- PoPa78
Да, обаче тя върши работа само в тези сайтове, които позволяват пазаруване в интернет с Дебитна Карта!jhony написа:Чудесно, аз също се бях спрял на нея защото трябваше да е и дебитна. Благодаря, още веднъж
PLAY TO WIN
- PoPa78
Тази работа със Zavvi в интернет няма да стане! Този сайт от пет дена крайно повиши цените на абсолютно всички заглавия в Гейм индустрията и незнам на какво се дължи това? Ето Ви и пример за сравнение даже и с цените у нас в интернет!
http://www.zavvi.com/games/platforms/xb ... search=saw
https://www.ozone.bg/games/product/xbox ... Bakset=saw
P.S. И за първи път виждам ново заглавие Пре-Ордер на всичкото отгоре, да е по - евтино от по - старо такова и то в чужбина.
http://www.zavvi.com/games/platforms/xb ... search=saw
https://www.ozone.bg/games/product/xbox ... Bakset=saw
P.S. И за първи път виждам ново заглавие Пре-Ордер на всичкото отгоре, да е по - евтино от по - старо такова и то в чужбина.
PLAY TO WIN
Е ти очакваше абсолютно всяка игра да е по-евтина?
-
Радостин Стефанов
озон.бг често си разтикват непродаваемите игри на загуба само и само да се отърват.