Автор |
Съобщение |
{SuPa-1337-Killa}
|
Псевдо рейцър |
|
В момента играе: Всичко без аниме игри
|
|
Заглавие: Dead Rising 2 Публикувано на: 25 Сеп 2010 12:07
Drecher написа: От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
|
|
|
|
|
Ic3S
|
|
В момента играе: Civilization V, Crysis 2 MP Demo
|
|
Заглавие: Re: Dead Rising 2 Публикувано на: 25 Сеп 2010 12:30
fuck, още една за игране Дано октомври нищо да не излиза, защото ноември пак ще почнат да идват така.
___________________________________ Do you know how you can tell that a game is going to be something special? When its demo ends with the main character getting his dick sucked by twins, then admits that his game better be good because it "took twelve fucking years" to make.
|
|
|
|
|
John-117
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dead Rising 2 Публикувано на: 25 Сеп 2010 12:32
Първата не ми се понрави особено, ще изчакам да падне цената доста преди да взимам тая.
|
|
|
|
|
Tranquil
|
|
В момента играе: нищо, мързи ме
|
|
Заглавие: Re: Dead Rising 2 Публикувано на: 25 Сеп 2010 13:24
За тая игра ме сърбят пръстите от месеци.
___________________________________ :O
|
|
|
|
|
Jedi Knight
|
|
В момента играе: League of Legends Mass Effect
|
|
Заглавие: Re: Dead Rising 2 Публикувано на: 25 Сеп 2010 13:41
Ic3S написа: fuck, още една за игране Дано октомври нищо да не излиза, защото ноември пак ще почнат да идват така. 19 окт - Fallout New Vegas
|
|
|
|
StubbsZombie
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dead Rising 2 Публикувано на: 25 Сеп 2010 20:20
С релийза на SKIDROW съм, но имам проблем със сейфането. Като изляза от играта и след това не мога да заредя сейфовете. Пише ми "Load Failed! Please check your hard drive and try again!" Как да го оправя?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dead Rising 2 Публикувано на: 26 Сеп 2010 18:14
Страхотна игра!
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dead Rising 2 Публикувано на: 26 Сеп 2010 18:28
Играл съм freeware аркадни игрички с по-добър и по-ошлайфан gameplay от тази игра...
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
doggymien4o
|
|
В момента играе: Квот фана
|
|
Заглавие: Re: Dead Rising 2 Публикувано на: 27 Сеп 2010 09:48
Превъртях първата част на моя кашон360, мир на праха му. Вчера си дръпнах и инсталирах втората и мога да кажа, че даже надхвърли очакванията ми. Все още я играя и се кефя на макс Особено ме радват комбо оръжията и ръкавиците с шипове са ми любими, за сега. Също така ме радва, че имаш време за всяка мисия и трябва да бързаш, което ти повдига адреналина и ти е по-кефско Ако се намери начин за пиратските версии да се играе ко-оп ще бъде още по-яко
___________________________________ жената трябва да прави само 70 неща - 69 и мусака ...master freakout... ...the world is full of shit...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dead Rising 2 Публикувано на: 27 Сеп 2010 18:50
Ебаси кефа.Бих зомбита с чанта
|
|
|
|
|
{SuPa-1337-Killa}
|
Псевдо рейцър |
|
В момента играе: Всичко без аниме игри
|
|
Заглавие: Re: Dead Rising 2 Публикувано на: 27 Сеп 2010 19:13
добре за кво не са направили така че след като свърша играта да си хода из града колкото си искам тва е супер тъпо
Drecher написа: От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
|
|
|
|
|
Frosty.
|
|
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
|
|
Заглавие: Re: Dead Rising 2 Публикувано на: 27 Сеп 2010 19:27
Има по друго решение за това,изтегли си трейнър и си спри таймера и си прави каквото искаш колкото искаш
___________________________________ a.k.a Frosty
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dead Rising 2 Публикувано на: 28 Сеп 2010 00:46
струва ли си да се тегли защото ми казаха, че трябва да се играе с джойстик задължително
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dead Rising 2 Публикувано на: 28 Сеп 2010 00:49
С джойстик ли? Не. Управлението си е читаво. Аз лично намирам gameplay-а за плосък, но явно съм само аз.
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
doggymien4o
|
|
В момента играе: Квот фана
|
|
Заглавие: Re: Dead Rising 2 Публикувано на: 28 Сеп 2010 08:03
Е, Sentry, всеки с мнението си Няма да те корим, за дето не ти харесва много играта Както и да е, аз все още играя в момента съм зарибен да търся тия списания, които ти дават различни бонуси като double PP или speed
___________________________________ жената трябва да прави само 70 неща - 69 и мусака ...master freakout... ...the world is full of shit...
|
|
|
|
|
MoonFlame
|
|
В момента играе: Skyrim, Titan Quest
|
|
Заглавие: Re: Dead Rising 2 Публикувано на: 04 Окт 2010 11:28
Имах огромни очаквания към тази игра, поради идеята ала Ромеро. Нещо много са прекалили с кът сцените струва ми се,а геймплейъра от един момент нататък писва и започва еднообразието. Това не е Хорър обаче, като Silnet Hill, играта не залага на история и смазваща атмосфера, а просто касапница на поразия и черен хумор. Откъм изисквания малко са се престарали, но графиката си е на ниво и цялостно играта си струва.
___________________________________ Китките помнят цвета...
|
|
|
|
|
Frosty.
|
|
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
|
|
Заглавие: Re: Dead Rising 2 Публикувано на: 04 Окт 2010 14:05
Най лошото на играта е разкарването, то една мисия е да кажем 5 минути а да отидеш до там поне 7-8 заминават...
___________________________________ a.k.a Frosty
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|