Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: Игрътъ
Заглавие: Re: Байландо - новата пародия
Публикувано на: 23 Сеп 2010 20:28

Полека с фикуса, баце

Профил

Аватар
В момента играе: опаааааа
Публикувано на: 23 Сеп 2010 20:39

Преди време с един приятел видяхме някакви хора във Варна със снимка и да събират помощи.След 1 седмица ги видяхме и в Русе :lol:

От тогава викам аз да снимам сестра ми и да обикаляме България безплатно!

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 23 Сеп 2010 20:43

fear4 е TУРСКИ БОР :shock: :shock: :shock:

Профил ICQ WWW

Аватар
Публикувано на: 24 Сеп 2010 08:32

вермиц, ти и с твоя снимка може да събираш помощи успешно :lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 24 Сеп 2010 08:49

fear4, млъкни бе деба, не виждаш ли, че никой не те слуша :D

'~Alminatora

Все аркадаши сме...!

Профил

Аватар
Публикувано на: 24 Сеп 2010 09:08

Предаването е страхотно. Веднага след като съм го изгледал по телевизията, го тегля и от интернет, за да го гледам пак. Всичко, което се случва там е толкова вълшебно. Най-редовно плача докато го гледам. Кога от радост, кога от тъга.
Спрях да гледам футбол и да играя игри, просто нямам време, защото гледам Байландо!

Профил

Публикувано на: 24 Сеп 2010 09:29

A aз си мислих че ще стане една хубава дискусия , с аргументи и контрааргументи а то го обърнахте на реверанс към омразата и насилието ... Не мога да повярвам , мислих че в този форум има крайни националисти , антисимити и ксенофоби ... А попаднах на сбирщина содомисти , хомосексуалисти и всякакви боклуци ...

Заслужавате една бавна , дълга и изпълнена с много болка смърт ... Благодаря че писахте в темата , сега отивам да пия с няколко скинари и ше изгорим един циганин ... Дано отидем в Рая ...Четвъртия Райх

Профил

Аватар
Публикувано на: 24 Сеп 2010 10:24

fear4, някаква странна и свръхпреекспонирана реакция от твоя страна по темата...

Няколко въпроса :

1. Възмущаваш се от експлоатацията на чуждата болка и страдание и заигравката на тема благотворителност (парите от която ще отидат в организаторите, а не за нуждаещите се).
Добре де, ама не е ли така от години?
Не е ли това практика във всяко реалити, псевдо реалити и пр. шоута?
Няма ли подобни кампании по случай всеки национален и религиозен празник?
Как е възможно все още да ти прави впечатление?
А уж тук сме отявлени циници на които им е паднало пердето...
"Новата пародия" - какво и е новото? С такава помия ни заливат от 10-15 години (а и преди това имаше аналози).
Как не си си изгради имунитет?

2. Какво е това Байландо - телевизионно шоу за танци (буквално "Танцувай!") и по някаква неясна причина за песни. Как може (евентуално) интелегентен млад човек като теб, да се интересува от него? Това е шоу за пенсионери и домакини, какво търсиш в него? Продуцентите са преценил какво би размекнало сърцата и развързало кесията на тази демографска група и са го изляли неведнъж под формата на огромна купчина лайна върху лъскавата сцена.
Така се прави у нас. Това харесва нашенската публика.
Защо не правиш като всички останали тук - просто игнорирай тъпия шит и толкова...
Самият факт, че водещите на новините в Нова с очевидно отврат пробутват анонса за предаването, като част от информацията, показва колко отчаяни за внимание са организаторите на шоуто...
С други думи - щом с такъв нагъл тон се вдига голям шум за нещо, има огромни шансове това нещо да е ултимативен боклук (Стъклен дом, турските сериали, реалити шоутата и пр. и пр.). Байландо е точно от този ранг боклуци и ми беше тотално ясно какво ще представлява още когато видях плаката срещу централата на УникредитБанк.
Не съм гледал и секудна от предаването, но по реакцията ти съдя, че съм познал.

3. Не бъди чак толкава критичен към Васил Найденов...може да е гей, но не е от "борците за свобода", които твърдят, че са по-висши само защото са обратни. От негови лични познати (един от тях е майка ми) съм чувал, че е свестен човек. Ролята която играе в това шоу може да е гадна (не знам - не съм гледал), но какъв избор има? Има ли друга роля? Имали друг тип шоута у нас?
Не.

В заключение - за твое добро, вместо да хабиш нерви и да губиш ценни нервни клетки, просто игнорирай Байландо и толкоз!
Простият български народ ВИНАГИ ще се зарибява по пошли кретенщини от този сорт. Тове не е нито първото, нито последното такова шоу.

Профил

Публикувано на: 24 Сеп 2010 11:18

To не само дето го гледат а и смс пращат , я сметни 1 милион хора по 2,40 колко стават 2,400 000 суха пара отива в гърлото на продуцентите и телевзията , ами рекламите , ами другите простотий едно 10 милиона лева отиват ... Например болните от церебрална парализа , какъвто съм и аз им трябват 100,000 лева за стловови клетки , ако бяха дали тея пари за една болница за клетки ... Знаеш ли колко хора щяха да водят нормален живот ?? А аз да събера парите трябва да убивам е такива алчни хора // това не ми се вярва заедно присаждане на клетки 100,000 да се дават ама айде // За тези алчни хора , трябва да си изпикаят кръвта и тогава да умрат аз им го пожелавам ...

За Васил Найденов ми стана гаден като почна да се хили на майката с болното дете , за наркоманите не ме е грижа ... Знаеш ли когато лекрите разберат че си болен от церебрална парализа махат с ръка , сякаш си наполовина умрял ... Ако имах шанс щях да се лекувам в друга държава , бързо щях да забравя за България ....

Профил

Аватар
Публикувано на: 24 Сеп 2010 13:35

Цитат:
To не само дето го гледат а и смс пращат , я сметни 1 милион хора по 2,40 колко стават 2,400 000 суха пара отива в гърлото на продуцентите и телевзията , ами рекламите , ами другите простотий едно 10 милиона лева отиват ...

И да навреш истината в лицето на тези които го правят, пак няма да повярват колко са загубени...

Цитат:
За Васил Найденов ми стана гаден като почна да се хили на майката с болното дете

Ми както казах, не гледам шоуто и затова не знам...може да е било от нерви, може да се е бил напушил...знам ли...доколкото съм чувал, не е такъв човек...

Цитат:
Знаеш ли колко хора щяха да водят нормален живот ??

Ми то положението не е така само с церебралната парализа...лечението на всички хронични болести е в девета глуха - то не бяха проблеми с лекарствата за онкоболните деца, с лекарствата за хората с присадени органи, с инсолина и пр. и пр.
Дори да предположим, че всичките пари от една такава кампания отидат по предназначение, цялостната картинка пак няма да се подобри.
Проблемът е на държавно и административно ниво. Разни акции от сорта на "Дай да изкараме малко суха пара от съчувствието и гузната съвест на народа" са за прах в очите.

Профил

Публикувано на: 24 Сеп 2010 14:58

Авторе, вие нацистите много си вярвате, нали :lol: :lol: :lol:

Профил Skype

Публикувано на: 24 Сеп 2010 16:57

Гадното е че тука може да се лекуват хората с различни редки заболявания , не зависимо от степента на заболяването ... А също така стловите клетки не са решение , самата болест прогресира а с тези клетки забавя нейното развитие ... Това е мой проблем да , но когато държавата поиска нещо от мен - да си плащам данъците , да спазвам общесвения ред аз просто ще й покажа среден пръст ... Самото заболяване не води до смърт , но има редица усложняния , дори преди да ми открия церебралната парализа ме водиха като лека умствена изостанолост със силно нарушение в поведението и възприятието ... Сега си ги имам две диагнози , но от това няма никаква полза , що то държавата и шибаните лекари са седнали на ушите си .... Ами аз както казах в някой ден просто ще им покажа среден пръст , когато нямаш алтернатива започваш да престъпваш към крайни постъпки ...

Профил

Аватар
В момента играе: Civilization V, Crysis 2 MP Demo
Публикувано на: 24 Сеп 2010 22:18

Gipo написа:
Предаването е страхотно. Веднага след като съм го изгледал по телевизията, го тегля и от интернет, за да го гледам пак. Всичко, което се случва там е толкова вълшебно. Най-редовно плача докато го гледам. Кога от радост, кога от тъга.
Спрях да гледам футбол и да играя игри, просто нямам време, защото гледам Байландо!

:ROFL:

Do you know how you can tell that a game is going to be something special? When its demo ends with the main character getting his dick sucked by twins, then admits that his game better be good because it "took twelve fucking years" to make.

Профил WWW

Публикувано на: 24 Сеп 2010 22:28

Боли ме за тази тъпотия, ама песента със същото име е яка:
http://www.youtube.com/watch?v=1oP5yPWsa8g

Sturm написа:
къв ханс бе...

Профил

Аватар
Публикувано на: 25 Сеп 2010 10:11

Ic3S написа: