Автор |
Съобщение |
bastard
|
|
В момента играе: Тъпотии разни.
|
|
Заглавие: Darksiders Публикувано на: 22 Сеп 2010 11:40
___________________________________ I'm behind 7000 skeletons.
|
|
|
|
|
vasito
|
|
|
|
Заглавие: Re: Darksiders Публикувано на: 22 Сеп 2010 12:18
я се скрий бе педераст. Най накрая някой разработчик да му пука за ПС-то и се намират олигофренчета като теб да пускат линкове за пиратски версии.
___________________________________ мисля че е плъх имахме миналото лято някви плъхове на таванът с размерите на охранени котки обаче се суъсайднаха с млечна салата и рат пойзън Единият беше успял да извърви пътя от тавана до двора и да издъхне пред вратата баси волята имат тез мишки
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Darksiders Публикувано на: 22 Сеп 2010 12:27
Играта е кутова. Има много куестчета и скрити итеми в нея и историята е много увлекателна. Иекшъна е на ниво и атмосферата е нечовешка. Глътка севж въздух за задушаващите се пц геймъри.
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Darksiders Публикувано на: 22 Сеп 2010 13:14
Васито я се скрий бе Цензура майчина.
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Darksiders Публикувано на: 22 Сеп 2010 13:21
По принцип би било добре да се купува играта, понеже за пц може друга толкоз яка игра да не излезе ако видят че несе продава тази.
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Darksiders Публикувано на: 22 Сеп 2010 14:03
То е ясно това, ама всеки като влезе в замунда и ще види торента, а тоя нарежда автора, че направил тема и си е позволил волността чак да линкне замундата. Ако това не е наглост.
|
|
|
|
|
{SuPa-1337-Killa}
|
Псевдо рейцър |
|
В момента играе: Всичко без аниме игри
|
|
Заглавие: Re: Darksiders Публикувано на: 22 Сеп 2010 15:56
мех да видим за кво става въпрос сега п.п. те не им пука на разработчиците за ПЦто ама пуснаха тва и ДР и ноия Метал гиър, Фабле 3 сигурно и гиърс 3 ще я има и за пц
Drecher написа: От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
|
|
|
|
|
John-117
|
|
|
|
Заглавие: Re: Darksiders Публикувано на: 22 Сеп 2010 16:04
{SuPa-1337-Killa} написа: мех да видим за кво става въпрос сега п.п. те не им пука на разработчиците за ПЦто ама пуснаха тва и ДР и ноия Метал гиър, Фабле 3 сигурно и гиърс 3 ще я има и за пц И новото Хейло ще ти портнат, забравяш. И Gran Turismo 5 щяла да излиза. И новия Demon's Souls. Абе направо всичко за PC сигурно ще излиза. И Гиърс 2 кво мазно излезе, мале мале, направо ги разрева конзолните фенбойчета.
|
|
|
|
|
{SuPa-1337-Killa}
|
Псевдо рейцър |
|
В момента играе: Всичко без аниме игри
|
|
Заглавие: Re: Darksiders Публикувано на: 22 Сеп 2010 16:11
тоз па гейло тва и безплатно дам и го дават пак няма да го взема... или не чакай ще го взема.....ДА СЕ ИЗСЕРА НА НЕГО АХАХАХАХХААХГ ГТ ще е добре да го имаме ама аз съм повече по Ф1 нали сега нея си праскам Демон солс изобщо не съм я чувал па гиърс 2 само за исторята ще ми е интересна кво е станало
Drecher написа: От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
|
|
|
|
|
John-117
|
|
|
|
Заглавие: Re: Darksiders Публикувано на: 22 Сеп 2010 16:17
Джасинто потъва. Честит ти спойлер, друго от Гиърс едва ли ще видиш скоро..
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Darksiders Публикувано на: 22 Сеп 2010 16:22
Е боиината сиситема на тази игра не е като Бионета по слаба е, но пък има застъпен адвенчър елемент които я прави нещо като новия соул ривър. Лично на мен това много ми напомня за соулривъра пак ходиш зимаш им душите и храниш демон с тях имаш си крица с които едвам пърхаш и се катериш по стени буташ разни камани абе яко е.
|
|
|
|
|
John-117
|
|
|
|
Заглавие: Re: Darksiders Публикувано на: 22 Сеп 2010 16:26
iddqd написа: Е боиината сиситема на тази игра не е като Бионета по слаба е, но пък има застъпен адвенчър елемент които я прави нещо като новия соул ривър. Лично на мен това много ми напомня за соулривъра пак ходиш зимаш им душите и храниш демон с тях имаш си крица с които едвам пърхаш и се катериш по стени буташ разни камани абе яко е. Клонинг на Зелда си е като цяло.
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Darksiders Публикувано на: 22 Сеп 2010 16:30
И на мене ми бие яко на Soul Reaver , с лек привкус на Gears of War заради сетинга Яко е, динамична и с много кютек, пукотевици и трошене на околната среда. Сега я поцъках манко, дано и историята си струва напред, че в началото ми се стори плоска.
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Darksiders Публикувано на: 22 Сеп 2010 17:06
Абе зимано е от доста игри ама най-много от соулривър. Нещо като смесица между солривър и девил меи краи е това. Хареса ми атмосферата и дизаина, но има досадни места като катедралата приемрно.
|
|
|
|
|
blackmaster
|
|
В момента играе: Red alert 3
|
|
Заглавие: Re: Darksiders Публикувано на: 22 Сеп 2010 17:43
Най-сетне,мамка му.Цяло лято я чакам-като видях,че ще излиза за ПС се изхвърлих на място.Ще помоля всеки,който има възможностти да си я закупи(не че гейм пазара има голямо значение в България)да го направи,защото ако има добри продажби със сигурност ще пуснат и 2рата част за ПС. ПП:Лапайте Майкрософт
___________________________________ ЩАСТИЕ= А.П.Е.Л. 96 Апнем, Пийнем, Ебнем, Легнем и така до 96. Апелът към който се коренят идеологичните основи на партийното движение "Коалиция за Успешно Развитие и Европейски Ценности" съкратено К.У.Р.Е.Ц ..
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Darksiders Публикувано на: 22 Сеп 2010 17:52
Кво общо има това с майкрософт?
|
|
|
|
|
blackmaster
|
|
|
|
Заглавие: Re: Darksiders Публикувано на: 22 Сеп 2010 18:40
Че омаловажат ПС гейминга-за сега само ФПС,но след време...от изказванията им си личи,че искат ПС-то да се затрие,като платформа за да пълнят гушите.
___________________________________ ЩАСТИЕ= А.П.Е.Л. 96 Апнем, Пийнем, Ебнем, Легнем и така до 96. Апелът към който се коренят идеологичните основи на партийното движение "Коалиция за Успешно Развитие и Европейски Ценности" съкратено К.У.Р.Е.Ц ..
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Darksiders Публикувано на: 22 Сеп 2010 18:57
Ти си луд казали са дори да си купуваме нови компютри понеже смятат да пуснат много яки игри за пц скоро които обаче няма да вървят на сегашните ни машини. Демек искат да си продадтът уиндоус 7 успешни и затова ще пуснат дх 11 игрици яко. Иначе по темата точно този жанр аркадния е доста беден за пц и дарксаидерс е много ценна игра за пц понеже скръбта е голяма.
|
|
|
|
|
blackmaster
|
|
|
|
Заглавие: Re: Darksiders Публикувано на: 22 Сеп 2010 19:03
Прав си ! Не,че е моя работа,но сложи някоя друга запетая за цвят-едвам ти разчетох.Но,наистина качествените аркади за ПС са доста малко,особено в последните години.Дано да направи добри продажби,за да видим и 2ката за ПС.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Darksiders Публикувано на: 22 Сеп 2010 19:17
vasito, Nathan Drake , iddqd много знаете да говорите във всяка тема, абсолютно и се правите на компетентни по всякакви въпроси, а нищо съществено не казвате в действителност. Личи си че се кефите повече на тъпата конзола,която е ограничена от към заглавия и то найстина доста култови СЪЩО. Но защо пишете там където не трябва... личи си че нямате годините нито елементарното възпитание, за да поствате в такъв форум . Чудесно е че играта излиза за PC макар и от малкото свясни игри това е една доста добра игра, която е излязла за конзола ! И излиза естествено за PC... (поне от отзивити и очакванията ми ) ще може и ние да се накефим на нея. По принцип предпочитам заглавията, който конзолите едва ли някога ще видят. Но ще я пробвам обезателно, дано да си струва и да не е прехвалена.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|