Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Телефони
Публикувано на: 19 Сеп 2010 15:31

пичове, искам да си купя HTC Hero, а си спомням, че някой от форума си беше взел преди време, та ако има впечатления, да ги сподели

и ако някой се сети за нещо различно да 650 лв, да дава предложения

Профил

Заглавие: Re: Телефони
Публикувано на: 19 Сеп 2010 15:57

Пени написа:
aifon

:tuop:

Профил

Аватар
В момента играе: dota 3
Публикувано на: 19 Сеп 2010 16:39

Един приятел е с ХТЦ Херо и вика че му се радва на телефона, но съм убеден че го казва само защото е дал 650 лева за него. Но според мене телефона смуче конски мадя. Ще питате защо ?! С 5 мегапиксела камера без светкавица нито 1 добра снимка неможеш да направиш. Екрана му е малък за телефон с такава цена и процесора работи на ниска тактова честота + това има една гадна извивка под екрана и не се усеща приятно когато ти е в джоба. Избери си по-добре нещо на нокия, самсунг или ЛГ ако ще си взимаш смартфон за тея пари.

Профил WWW

Публикувано на: 19 Сеп 2010 19:11

Аз съм с Hero от близо година, даже мисля, че бях писал и преди за него. Както и да е.

Till Lindemann, кажи какво точно те интересува. Общите ми впечатления са, че на този етап няма нещо, което да искам от телефон/мобилно устройство и да го няма в Hero. Но много зависи на теб какво ти трябва.

За ориентир ще коментирам доводите на bulLshi7.

Камерата наистина е зле. Но пак зависи от теб дали въобще искаш да снимаш. Аз я пускам само когато наистина нямам с какво друго да снимам. Екранът му не е малък, бих казал, че е в златната среда. По-скоро резолюцията му е малка - 320х480 пиксела. Но ако никога не ти е правило впечатление на други устройства, то едва ли тук ще ти прави. Процесорът може да се овърклокне при желание. Моят в момента е на 691 MHz, вдигнат от фабричните 528 MHz. Извивката, или брадичката, както я наричат някои, въобще не се усеща натрапчиво нито в джоб, нито в ръка. Да, странно е първите няколко дни, но реално погледнато това е формата на телефон. С извивка при микрофона му.

Ако те интересува нещо друго, питай конкретно.

Профил

Аватар
Публикувано на: 19 Сеп 2010 20:03

нз просто мн си го харесах, и понеже от 3 дни ползвам SE Vivaz на 1 приятел, се чудих дали да не си взема такъв, Hero или LG Viewty smart

и помня, че някой беше с хиро, просто да поитам дали е добър телефона
дотук недостатъците за мен са дисплея, който е със само 65000 цвята и камерата, която въпреки 5те мегапиксела няма светкавица и оптиката съкс

Профил

Публикувано на: 19 Сеп 2010 20:28

Не се сещам за реална ситуация, в която 65k цвята да са недостатъчни или да не изглеждат добре. :)

За камерата вече казах, че е зле; единствените задоволителни резултати съм постигал навън, лятото, когато светлината беше подходяща. И разни други редки случаи вътре, отновно с подходящо осветление и много играчка с автофокуса.

Другите два модела не съм ползвал никога, но за смартфон е по-добре да избереш марка, която се занимава само с такива (като HTC).

Профил

Аватар
Публикувано на: 19 Сеп 2010 20:48

Samsung FTW :!:

Профил

Аватар
Публикувано на: 19 Сеп 2010 23:08

Iphone>All>Sony Ericson

Профил

Аватар
Публикувано на: 20 Сеп 2010 09:02

Пени написа:
DJ Cat написа:
Iphone>All>samsung>LG

Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.

Профил

Псевдо рейцър
Аватар
В момента играе: Всичко без аниме игри
Публикувано на: 20 Сеп 2010 12:31

Nokia>iTup stuff>All

От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.

Профил

Публикувано на: 20 Сеп 2010 12:53

Профил

Публикувано на: 20 Сеп 2010 18:42

Нокия Н97 е най-яка е :D

Профил

Аватар
В момента играе: опаааааа
Публикувано на: 20 Сеп 2010 18:59

mitko 666 написа:

Мога да се съглася.

Профил Skype

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 20 Сеп 2010 19:24

Vermic написа:
mitko 666 написа:

Мога да се съглася.

+1

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Аватар
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Публикувано на: 20 Сеп 2010 20:17

Окей, от чист интерес, Пени, ама с какво iPhone-a ще е по-добър от точно тая Нокия наистина?

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето

Профил

Аватар
Публикувано на: 20 Сеп 2010 20:29

Моридин написа:
Окей, от чист интерес, Пени, ама с какво iPhone-a ще е по-добър от точно тая Нокия наистина?

s tova че е пълен с бъгове!И е Айпфон което означава че си се преебал в живота!

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 20 Сеп 2010 20:29

Странно ми е как има толкова много хора, които са склонни да дадат и последните си пари за техника, от която нищо не разбират и я вземат само да се направят на готини и модерни. В крайна сметка тоя телефон ще го използваш само за разговори и да речем и музика, но най-важното е че ще си най-якия гъзар понеже си дал една торба пари. Само дето всеки втори човек между 18 и 30 години също е направил вече същото. И в крайна сметка тоя телефон никога няма да се използва за каквото е предвиден.
Не говоря конкретно за автора на темата, не се заяждам с никого. Просто казвам какво ми прави впечатление когато става дума за телефони и лаптопи.

Профил

Аватар
Публикувано на: 20 Сеп 2010 20:32

vanmx написа:
Странно ми е как има толкова много хора, които са склонни да дадат и последните си пари за техника, от която нищо не разбират и я вземат само да се направят на готини и модерни. В крайна сметка тоя телефон ще го използваш само за разговори и да речем и музика, но най-важното е че ще си най-якия гъзар понеже си дал една торба пари. Само дето всеки втори човек между 18 и 30 години също е направил вече същото. И в крайна сметка тоя телефон никога няма да се използва за каквото е предвиден.
Не говоря конкретно за автора на темата, не се заяждам с никого. Просто казвам какво ми прави впечатление когато става дума за телефони и лаптопи.

съжалявам ама имам много пари и се чудя къде да ги инвестирам освен в сводничество с курви и наркотици.Купувам си всеки ден скъпи джунджурийки ама все не свършват парите!

Профил Skype

Публикувано на: 20 Сеп 2010 20:36

Айфон просто падна под гилотината на "Статусните символи". Иначе определено е добър като функционалност и концепция. И все пак от смартфоните ако трябва да съм честен ми допада Експерията на Сони Ериксон. А ако става дума за тежка гъзария, то изборите са два- Nokia 8800 Carbon Arte или някое Vertu. Ама едва ли има човек от този форум, който да може да си позволи някои от последните два.....

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 21 Сеп 2010 16:57

и аз си харесвам сименс а50 и съм сигурен че ако го събера и залепя ще тръгне, но не го препоръчвам навсякъде...

ако имаш възможност пробвай един I9000 Galaxy S в някой магазин или на приятел

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com