The expendables
- Till.Lindemann
The expendables
пичове, вчера гледах филма и мн ми хареса
верно, не е някаква велика история, обаче има готини ефекти, подборът на актьорите е много добър (макар, че брус уилис и арнолд се появиха точно за по 2 минути), опитите за хумор бяха успешни, особено бъзиците м-у сталоун и арни
лек и неангажиращ екшън, няма да стане филма на 2010, обаче 100 про ще спечели много фенова
верно, не е някаква велика история, обаче има готини ефекти, подборът на актьорите е много добър (макар, че брус уилис и арнолд се появиха точно за по 2 минути), опитите за хумор бяха успешни, особено бъзиците м-у сталоун и арни
лек и неангажиращ екшън, няма да стане филма на 2010, обаче 100 про ще спечели много фенова
Re: The expendables
Много прост филм. Имах някакви очаквания, заради каста, но супер посредствен филм. А отбора си беше къде къде по-добре направен. Чакам си Мачетето, само дето не виждам да пише, че ще излиза по кината скоро, мамциата им гадна.
-
Warbringer
- В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
Тоя филм ше го гледам в четвъртък и колко ше се напуша преди товаааа....
a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
А ти тряя ли да ни информираш за секи път когато пушишWarbringer написа:Тоя филм ше го гледам в четвъртък и колко ше се напуша преди товаааа....
Точно толкова, колкото очаквах. Нищо като сюжет и тук таме интересен екшън. Сталоун, не можем да искаме нещо повече от него
.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Аз лично съжалих Арнолд и Сталоун, изобщо не ми се искаше да ги виждам някога в такава светлина. В бойните сцени Сталоун правеше такива измъчени физиономии, сякаш беше пред инфракт, а куцащият Арни в двете минути, когато се появи беше просто... супер жалък. Джет Ли също беше доста под нивото си, то и ролята му беше супер инфантилна, а той самият е сериозен актьор и не му отива да се прави на смешник като Джеки Чан например. За самият филм мнението ми се припокрива с това на Гипо.
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!
-
kingston123
Филмът на екшън звездите. Дано да се окаже добър.
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
Да не говорим и че не е сигурно колко добре би се отразило на политическата му кариера да играе наемник, занимаващ се с поръчкови преврати.Wannabe написа: Иначе арни нормално да се появи за 2 минути, той се пак е губернатор едва ли има време да се снима в цял филм.
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
-
Serious Sam 1.0
Обама ще го приеме като намек...

-
Progressor
- В момента играе: Clichequest: Valley of the Grind
- Обратна връзка:
+1 Можеше да го направят в пъти по-добър, на ниво "куулнес & frikin' awesome dudeee " не може да стъпи и на малкия пръст на A team.DJ Cat написа:Много прост филм. Имах някакви очаквания, заради каста, но супер посредствен филм. А отбора си беше къде къде по-добре направен.
Ако A Team беше с тия актьори, щеше да стане мега яко шоу. Не защото онези бяха лоши, напротив, но щеше да е адски забавно да видиш тия старци в онзи филм
.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
-
Warbringer
- В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
Супер тъп филм. Брутално глупав. Ще ходя да си искам петте лева от Сталоун, пичка му майчина.
a.k.a. Disturbed
Пичове, стегнете се! Тоя филм е ебаси епица! Който иска екшън-драма-сайфай, с некви псевдо дълбоки идеи, да си гледа Генезиса... Експендабълите си е олдксуул екшънче, с плоска историйка и велики актьори... какво повече му трябва на човек да се забавлява...
I'm far too busy... being delicious.
Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
а.к.а. Багериста
Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
а.к.а. Багериста
- Till.Lindemann
^^ Like
Филмът на звездите. Жалко, че не е кой знае какво. Ако не бяха тези актьори...
-
Der Meister
- Обратна връзка:
днеска го гледах на кино и общо взето видях точно това, което очаквах - здрав екшън с големи (и вече дърти) актьори без кой знае какъв сюжет. хареса ми олдскуул атмосферата във филма. сцената с арнолд, брус и сталоун беше култова
абе като за екшън филм си беше добър.
Добро филмче като цяло, но можеше по-добре.