wiedzmin написа:Той щото е депресиран.![]()
Да му пуснем една тема с лолита да му оправим настроението, че когато хамелеона е тъжен все едно целия форум плаче
Абе педал некадърен, ще ти счупя кратуната.
wiedzmin написа:Той щото е депресиран.![]()
Да му пуснем една тема с лолита да му оправим настроението, че когато хамелеона е тъжен все едно целия форум плаче
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
The Chameleon написа: фрости отде му се пръкна в главата че съм бил депресиран преди 100 месеца да му го туря и на него
Пхаха, ужасно си наблюдателен.wiedzmin написа:Половината хора ги няма, старите потребители не пишат.Съдействай вермик, деник и хамелеона да се разпишат
Но мога да кажа "YOU JUST LOST IT" без да кажа гей!Everlast написа:Всичко е гей! (защото не можеш да кажеш дъ гейм без да използваш "гей")
току що каза гей.Kamelot написа:Но мога да кажа "YOU JUST LOST IT" без да кажа гей!Everlast написа:Всичко е гей! (защото не можеш да кажеш дъ гейм без да използваш "гей")
Sturm написа: къв ханс бе...
Раскольников написа:Ще злоупотребя със семиотичния минимализъм и ще огранича изказването си до контекстуален семиозис:
"Ох..."
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq