Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: Blip and Blop:Balls Of Steal ; StarCraft2 ; League of Legends
Заглавие: PC Mania преди и след спирането на списанието.
Публикувано на: 15 Сеп 2010 16:35

Още с спирането на списанието до сега,животът ми се е намалил сигурно с 10 години.Кое бихте избрали вие: 3-4 кинтово списание или този саит?

Профил

Псевдо рейцър
Аватар
В момента играе: Всичко без аниме игри
Заглавие: Re: PC Mania преди и след спирането на списанието.
Публикувано на: 15 Сеп 2010 17:32

баси въпроса много ясно че списанието

От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.

Профил

Публикувано на: 15 Сеп 2010 22:49

бе и сега не е зле :) по-бързо скивам новите игри ама и преди си беше яко да седнеш в кенефа или на канапето и да си четеш :) ама аз както бях почнал в последно време да спирам да го купувам и така май даже ми е по-добре :)

Профил

Аватар
Публикувано на: 15 Сеп 2010 22:54

в кенефа чета вестници и решавам кръстословици, а на канапето чета книжки. За чии хуй са ви тези списания и това нюфагско реване за връщането им...

Профил

Аватар
Публикувано на: 15 Сеп 2010 23:57

определено така по ми харесва, все пак спестявам 4 кинта на месец. вярно е гадно да се чете от монитора и затова си принтирам статиите :)

Профил Skype

Аватар
В момента играе: Red alert 3
Публикувано на: 16 Сеп 2010 11:12

След като спряха списанието форума затъпя.

Профил

Псевдо рейцър
Аватар
В момента играе: Всичко без аниме игри
Публикувано на: 16 Сеп 2010 13:19

wiedzmin написа:
нюфагско реване за връщането им...

аз когато тва списание съм го чел ти и ПЦ си нямал гледал си батковците как играят СК по клубовете и си крал сотинки от на майкати протмонето да може да играеш
аман от хейтъри ма тъпи хейтъри още по зле

От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.

Профил

Аватар
Публикувано на: 16 Сеп 2010 13:31

И със списание и без винаги е била най-лошата гейм-рилейтед медия в България.

Профил

Аватар
В момента играе: Blip and Blop:Balls Of Steal ; StarCraft2 ; League of Legends
Публикувано на: 16 Сеп 2010 19:28

Nathan Drake написа:

Пич ,тролиш.Pc mania може да са наи-лошите в света ,в България са наи-добрите...или по скора бяха наи-добрите.

Профил

Футболен разбирач
Аватар
В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013
Публикувано на: 16 Сеп 2010 19:50

Въртолета написа:
Nathan Drake написа:

Пич ,тролиш.Pc mania може да са наи-лошите в света ,в България са наи-добрите...или по скора бяха наи-добрите.

Хлапак.

От километри си личи, че никога не си докосвал до Gamers' Workshop... нямаш си на представа колко си загубил...

Профил

Аватар
Публикувано на: 17 Сеп 2010 08:16

Здравейте приятели!
Виждам, че темата за списанието и сайта продължава да разбунва духовете и това е съвсем нормално. Усещането да държиш в ръцете си новия брой е наистина уникално, но и онлайн варианта има своите неоспорими предимства. Ако имате интерес, може да прочетете моето скромно мнение на тази тема в личния ми блог - http://iv40.wordpress.com. Всъщност самия той показва, че в интернет възможностите за изразяване и комуникация са много повече и позволяват на всеки да вземе участие в дискусията.

Иво Цеков

Профил

Футболен разбирач
Аватар
Публикувано на: 17 Сеп 2010 16:06

Иво, добре е, че обръщаш внимание на нас, простосмъртните.
Но нека ти кажа нещо - във форума има една група, която не се интересува от по-добрите възможности за изразяване, а също така и по-голямата гъвкавост, с която могат да се пускат новини/статии, а от това да държат в ръцете си списанието. Което е нещо съвсем различно... Защо аз лично съм книжен плъх - чета много и най-различни неща, но пробвам ли да се да чета в интернет... не, просто е невъзможно. Ще се намери някой всезнайко, дето ще каже "ми взимайте си лаптопите в кенефа". Е да, ама ако нямаш лаптоп?! А ако просто искаш да си разгърнеш списанието и да те плени миризмата на мастило?! Какво правим тогава?! В моя случай съм изчел всички списания, които имам, по няколко пъти... вече чак наизуст ги знам, но определено ми липсва момента, в който грабвах списанието, в началото на месеца от будката, и бързах към вкъщи да си го чета на спокойствие...
Та искам да кажа, че интернет никога няма да замени добрата стара книга/списание.
Ясно ми е, че пц мания никога отново няма да съществува под формата на списание и това ме натъжава още повече... но какво пък - децата ми един ден ще продадат купа на някой антиквар на повече от прилична цена :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 17 Сеп 2010 17:09

Привет!
Думите ти са повече от ясни, признавам си, че докато четях поста ти, наистина усетих отново какво е да разгръщаш хартиения брой. Всъщност точно в момента на масата до мен лежи един стар брой на PC Mania. Бърза справка с корицата показва, че е №1 за 2009 г. В него можем да прочетем за GTA IV, NFS: Undercover, както и моята собствена статия за Football Manager 2009. Даааа, така е, времето тече бързо.

В това да си "книжен плъх" няма нищо лошо. През славните си детско-юношески години към изчел огромно количество книги и едва в горните курсове на университета поограничих четенето си до дебелите учебници (Юридически факултет е това, все пак :). Нещо повече, "книжните плъхове" напоследък са истински застрашен вид и лично аз се радвам, че все още има хора, които с гордост си казват, че са такива.

Само с едно не съм съгласен - не в твоето изказване, а по принцип. Много болно ми става като чета неща от рода на "PC Mania умря", "списанието престана да излиза" и т.н. Поради стечение на обстоятелствата съм един от най-ангажираните в творческия процес, откакто стартира новия сайт. Уверявам ви, че много хора се трудят ежедневно, за да ви доставят всичката информация, която виждате тук. Повярвайте ми, PC Mania не е умряла, тя просто еволюира. И въпреки, че на едни това им допада, а на други - не, основните ценности, които ни водеха през всички тези години - желанието да ви даваме най-пълната и интересна информация и любовта към игрите - изобщо не са се променили!

Иво

ps Силно се надявам, че това за "вниманието към простосмъртните" да го казваш на шега. Следя както форума, така и коментарите в основния сайт изключително редовно (в сайта отговорите ми наближават 300). Ето още едно предимство на онлайн формата - тук можем за имаме обратна връзка в рамките на минути и всеки има свободата да се изкаже когато и където поиска :)

Профил

Футболен разбирач
Аватар
Публикувано на: 17 Сеп 2010 19:45

Иво, благодаря за отговора. Онова за простосмъртните беше шега. Просто във форума не влизаш много често, а в статиите пък аз не съм активен, та се получава леко разминаване :D

За книжните плъхове - наистина е жалко, че те зачезват. Като гледам правописа на част от младежта ми става притеснително за бъдещето на страната...

И накрая, да те поздравя, че ти си един от най-активните автори тук, заедно с Владо Тодоров. Въобще, благодарение на вас двамата сайта е доста активен, а и все пак е запазен стила от списанието.

Профил

Аватар
В момента играе: Квот фана
Публикувано на: 27 Сеп 2010 10:04

Така си е. На мене лично много ми липсва да чакам с нетърпение всеки месец да си купя следващия брой... ех, спомени, спомении... А сега посещавам сайта всеки ден, но все още се случва понякога да преровя списанията и да си почета някои от готините стари статийки на Сашо Бойчев :)

Профил

Аватар
Публикувано на: 28 Сеп 2010 08:53

твърдо хартиеното списание
просто като излизаше, зе 1 месец го изчитах почти цялото(било то в кенефа), заедно с някои статии, които съм си мислил, че няма да са ми интересни

сега тая верси малко...чета я ако си тъся нещо, иначе не ми грабва окото

Профил

Аватар
Публикувано на: 01 Окт 2010 10:55

ivo tsekov написа:
Здравейте приятели!
Виждам, че темата за списанието и сайта продължава да разбунва духовете и това е съвсем нормално. Усещането да държиш в ръцете си новия брой е наистина уникално, но и онлайн варианта има своите неоспорими предимства. Ако имате интерес, може да прочетете моето скромно мнение на тази тема в личния ми блог - http://iv40.wordpress.com. Всъщност самия той показва, че в интернет възможностите за изразяване и комуникация са много повече и позволяват на всеки да вземе участие в дискусията.

Иво Цеков

Иво, що си спре блога?
Четях го с интерес. ;)

Профил WWW

Публикувано на: 01 Окт 2010 21:35

doggymien4o написа:
А сега посещавам сайта всеки ден, но все още се случва понякога да преровя списанията и да си почета някои от готините стари статийки на Сашо Бойчев :)

Готините статии може да ги намериш и четеш отново от същият автор, този път главен редактор на http://netmag.bg/ . И списанието си е там, и статиите, и някои автори, и всичко. Сашо-мозъка от @pisma, също.

Профил

Аватар
Публикувано на: 01 Окт 2010 23:25

Декстъре, ти си тъп гей, шибан евреин и плиткоумен малоумник. Мразиме те като цяло. Айде и със здраве.

Профил

Футболен разбирач
Аватар
Публикувано на: 02 Окт 2010 16:04

maieutiquer написа:
Декстъре, ти си тъп гей, шибан евреин и плиткоумен малоумник. Мразиме те като цяло. Айде и със здраве.

Оф, колко пъти да ти казваме, че си най-некадърния неуспешен трол в историята на пцм?!

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com