Metal Gear Solid
Metal Gear Solid
Коя част от поредицата най-много ви харесва?
Re: Metal Gear Solid
Най-готината.
Уидоуа пак се пробва да оригиналничи но нещо несе получава. Иначе мен най ме кефи този тето трябва да излезе сега за хбокса http://www.youtube.com/watch?v=1BHYYX6spdc изглежда ужасно яко.
Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
Как може да ти най-харесва нещо дето дори не си го и играл. То дори няма особено много информация за нея.
И разбира се, че отговора е последната игра, дето спечели 1 милион награди заедно с игра на годината за 2008. Що за въпрос задава mitko 666...
И разбира се, че отговора е последната игра, дето спечели 1 милион награди заедно с игра на годината за 2008. Що за въпрос задава mitko 666...
2ката. Останалите са дръвца. За 4 специално, еми какво да кажа . . . и по-хубави филми съм гледал.
По същия начин по кото ти пишеш за игрите дето неси играл постоянно. Най ме кефи понеже ги режеш както ти падне а другите неме кефат понеже са някви шпионски стелтове.Как може да ти най-харесва нещо дето дори не си го и играл.
iddqd написа:По същия начин по кото ти пишеш за игрите дето неси играл
Какво е много зле ? Ти пишеш за игри, които не си и мирисал, това прави и той. Проблем ? Не ? Така си и мислех . . .
Аз от друга страна съм играл и 3те части и съм изгледал 4-ката ( не лош филм между другото, някъде даже може да разцъкаш досущ като на видеоигра)
Аз от друга страна съм играл и 3те части и съм изгледал 4-ката ( не лош филм между другото, някъде даже може да разцъкаш досущ като на видеоигра)
Проблема е, че сте много зле. Само първите две игри не съм ги мирисал. Няма и да ги помириша.DJ Cat написа:Проблем ?
-
Радостин Стефанов
Сигурно говори за първите две излезли преди 90 година за MSX2 компютри (с некадърни портове за NES).
Иначе мен любимата ми е MGS2 по простата причина че нея първо играх (няколко пъти), после заради MGS си купих плейстейшън единица и се размазах, а тройката ми е равностойна на единицата и единствено калпавата камера (играл съм стандартната а не Субстансе версията която има камера от трето лице) леко ми сваля оценката.
Четворката засега не съм я играл но по гледано и четено ще ми е първата игра за PS3.
Иначе мен любимата ми е MGS2 по простата причина че нея първо играх (няколко пъти), после заради MGS си купих плейстейшън единица и се размазах, а тройката ми е равностойна на единицата и единствено калпавата камера (играл съм стандартната а не Субстансе версията която има камера от трето лице) леко ми сваля оценката.
Четворката засега не съм я играл но по гледано и четено ще ми е първата игра за PS3.
- Frosty.
- В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
ДаноРадостин Стефанов написа:Сигурно говори за първите две излезли преди 90 година за MSX2 компютри (с некадърни портове за NES).
a.k.a Frosty
Уидоуе, няма такова просто парче. Той говори попринцип, че идваш и сереш в темите за байонета и другите конзолни игри, които не си играл. Толкова ли бавно ти загравя печката ?
Няма смисъл да го обиждаме. Тои сам се справя с тази задача прекрасно.
Малее, колко е зле тоя Widowmaker. Малко ме съмнява изобщо да е виждал PS3 на живо или която и да е next-gen конзола.
Умри в лайна бе, Джар Джар.WidowmakeR написа:е ги е тримата злетаци
А джар джар да

Погледнал с отегчение,и небрежно разровил жарта с кура си.
а не някой чекиджия като тебе, който намира повод да се заяжда и да покемонства в нета
Бях се пробвал да играя Snake Eater, но нещо не ми допадна. Стори ми се скучна и еднообразна. Това ми е единствения досег с поредицата. Явно не са за мене тоя тип игрички.
-
Радостин Стефанов
В началото е клизматично докато разбереш какво да правиш. Аз така бях почвал двойката 2-3 пъти за по десет минути и я захвърлях и после се зарибих.