denik написа:Абе Сириус, ти още ли вярваш в романтиката за "стабилен отбор" през този сезон... Не че нещо, ама...

А защо не, питам? На хартия, а напоследък и на терена, имаме много добри футболисти.
1. Капитан на младежкия национален отбор на Ирландия и привикан за квалификациите
Килиън Шеридън
2. Един от талантите на школата на АЗ Алкмаар, който до момента напълно успешно замества Гранден -
Грегъри Нелсън
3. Признат за талант и наричан новия Меси, купен от Севиля за 3 млн евро преди 2 години -
Лукас Трекаричи
4. Национал на Гана от 2002, с прекарани 5 години в португалския елит, който поради контузия не може да вземе участие на СП'10 -
Уилиам Тиеро
5. Италиански (!) защитник с 5 години в швейцарския елит (който не е запознат, би се засмял, но швейцарците развиха футбола си в последните 10 години неимоверно) -
Джузепе Акуаро
На мен не ми се виждат слаби, а на терена до момента никой от петимата не ме е разочаровал, като изключим жълтите картони на Акуаро, но това не е чак такъв проблем - просто той върши работата на 3ма защитници ..
Не мога да коментирам Кристиан Тибони и Фабрицио Грило (и двамата младежки национали, като последният е тренирал 5 години в Рома, купен от Лацио), както и Еспозито (3 години поред най-добър защитник на Серия Б, с 5 години в Бари), защото още не са получили чак толкова голям шанс за изява.
Слагам и М'боли, за който упорито се спекулира, че ще премине в ЦСКА зимната пауза и се получава стабилен отбор, не мислиш ли?