Автор |
Съобщение |
des
|
|
В момента играе: Modern Warfare 2, Borderlands, Dead Space
|
|
Заглавие: Re: Трябва ли мъжете да се обезкосмяват? Публикувано на: 07 Сеп 2010 08:34
DJ Cat написа: Човек, не е забавно, но просто като прочета няколко такива поста, не издържам. Не виждаш ли какви лайненца са останали само, а форума е заприличал на гъз, без една свястна тема. Заслужават си го дееба. DJ Cat, не искам да влизам в спора, а само да питам...какво пречи на човек да има 3 деца, големи и то, и да бъде във форума на ПЦ Мания. Баща ми е на 42 и майка ми също. Майка ми играе флаш игри, тетрис и доктор марио (на един емулатор). Баща ми играе стратегии и рейсъри. И той пише във форуми, които са свързани с неговите интереси. Не виждам какво пречи на някой по-възрастен да е в този форум, а и не си спомням да има възрастово ограничение. Това че нe можеш да си го представиш, не означава, че трябва да заливаш човека с псувни. И не са комплексирани тия, дето се връзват да приказват с тебе, бъди сигурен. Просто са любопитни, откъде идва това твое, безкрайно, каруцарско творчество!
___________________________________ The bard's song will remain...
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Трябва ли мъжете да се обезкосмяват? Публикувано на: 09 Сеп 2010 08:41
Обезкосмяването на подмишниците според мен е толкова задължително, колкото и миенето на зъбите. Вече останалите места са въпрос на предпочитание. Аз подстригвам храстите около Гипчо с машинка . Махал съм си космите на краката за проба. От една страна мацките се кефеха, защото и без това яките ми крака се открояваха още повече , от друга страна ми беше особено неприятно да съм гол охлюв. Да не говорим, че като космите набодоха беше отврат . Но както казах, бях си ги махал просто от любопитство, не поради страничен фактор.
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
{SuPa-1337-Killa}
|
Псевдо рейцър |
|
В момента играе: Всичко без аниме игри
|
|
Заглавие: Re: Трябва ли мъжете да се обезкосмяват? Публикувано на: 09 Сеп 2010 09:25
е и аз съм така един път си обръснах краката и се чуствах супер некомфортно а ги слушам тука всички по коли маски ходят, работи аз си мълча един път чак ми се скараха за какво са ми толкова космати краката и взех че ги насолих едно хубаво
Drecher написа: От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Трябва ли мъжете да се обезкосмяват? Публикувано на: 13 Сеп 2010 08:32
Важното е да не го правиш заради жена . Тъпо е, ако на теб не ти харесва. Едни харесват голи охлюви, други харесват мъже . Това не е причина една мацка да те зареже или да тръгне с теб, така или иначе.
|
|
|
|
|
->Изход<-
|
|
|
|
Заглавие: Re: Трябва ли мъжете да се обезкосмяват? Публикувано на: 13 Сеп 2010 10:34
казах ли ви, че истинският мъж е грозен, дебел, космат и е гей? Стига лигавщини с тая тема бе! @Гипо-кой би го направил за жена, всичко се прави само за мъже.
|
|
|
turop
|
|
|
|
Заглавие: Re: Трябва ли мъжете да се обезкосмяват? Публикувано на: 15 Сеп 2010 15:23
Dexter написа: Добре бе, деба, не ми пука къде имаш косми. Баси комплексирания изрод Dexter ТИ СИ ПЕДАЛ
|
|
|
|
|
Anon
|
|
|
|
Заглавие: Re: Трябва ли мъжете да се обезкосмяват? Публикувано на: 15 Сеп 2010 16:20
turop написа: Dexter написа: Добре бе, деба, не ми пука къде имаш косми. Баси комплексирания изрод Dexter ТИ СИ ПЕДАЛ Някой си е направил акаунт само за да му го каже!
|
|
|
|
|
Въртолета
|
|
В момента играе: Blip and Blop:Balls Of Steal ; StarCraft2 ; League of Legends
|
|
Заглавие: Re: Трябва ли мъжете да се обезкосмяват? Публикувано на: 15 Сеп 2010 16:21
{SuPa-1337-Killa} написа: хехе много се кефя на кеиборд луориъри на 80лвл Аз съм 85 (finger)
___________________________________ Ники вижда всичко.
|
|
|
|
|
Anarch
|
|
В момента играе: с Господ
|
|
Заглавие: Re: Трябва ли мъжете да се обезкосмяват? Публикувано на: 15 Сеп 2010 16:31
Въртолета написа: {SuPa-1337-Killa} написа: хехе много се кефя на кеиборд луориъри на 80лвл Аз съм 85 (finger) Фейк енд гей - лвл капа е 80
|
|
|
|
|
Anon
|
|
|
|
Заглавие: Re: Трябва ли мъжете да се обезкосмяват? Публикувано на: 15 Сеп 2010 16:32
Anarch написа: Въртолета написа: Аз съм 85 (finger) Фейк енд гей - лвл капа е 80 Не и на Catalyst :P:P
|
|
|
|
|
Anarch
|
|
В момента играе: с Господ
|
|
Заглавие: Re: Трябва ли мъжете да се обезкосмяват? Публикувано на: 15 Сеп 2010 16:38
maieutiquer написа: Не и на Catalyst :P:P Кат бъде рилийзнат КатаКлизма тогаз вдигаме лвл капа
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Трябва ли мъжете да се обезкосмяват? Публикувано на: 16 Сеп 2010 08:00
Оставате си уоунърдове, дори и в тема за обезкосмяване
|
|
|
|
|
Въртолета
|
|
В момента играе: Blip and Blop:Balls Of Steal ; StarCraft2 ; League of Legends
|
|
Заглавие: Re: Трябва ли мъжете да се обезкосмяват? Публикувано на: 16 Сеп 2010 19:30
Anarch написа: maieutiquer написа: Не и на Catalyst :P:P Кат бъде рилийзнат КатаКлизма тогаз вдигаме лвл капа Ти маи не си чувал за бетата.Или и бетата е fake and gay?Ти като си 255 левел не е ли е fake and gay?
___________________________________ Ники вижда всичко.
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Трябва ли мъжете да се обезкосмяват? Публикувано на: 17 Сеп 2010 07:41
А ти като дори ника си си написал грешно, не е ли "fake and gay"? wownerd
|
|
|
|
|
Aware
|
|
|
|
Заглавие: Re: Трябва ли мъжете да се обезкосмяват? Публикувано на: 17 Сеп 2010 22:11
как 11 човека са отговорили с не ве..накъде отива тая държава.За бога братя българи не се оставяйте на произвола като едни наши рязани азиатски южни съседи дето напират да влизат в ЕС и жените им имат повече косми по лицето отколкото средностатистическия български мъж по цялото тяло
|
|
|
|
|
Frosty.
|
|
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
|
|
Заглавие: Re: Трябва ли мъжете да се обезкосмяват? Публикувано на: 19 Сеп 2010 08:13
Thorus написа: как 11 човека са отговорили с не ве.. В случая въпросника е КОСМАТ ЛИ Е ИСТИНСКИЯ МЪЖ. Тоест 11 човека са казали че не е космат уж.А не че не трябва да се обескосмяват.
___________________________________ a.k.a Frosty
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Трябва ли мъжете да се обезкосмяват? Публикувано на: 28 Окт 2020 13:32
естествено, че да, но поне за мен не навсякъде
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|