PS3 на старите телевизори???

Раздел за всичко конзолно от Magnavox Odyssey до текущото конзолно поколение.
sega mega

PS3 на старите телевизори???

Мнение от sega mega »

Здравейте :D , реших да си взема Playstation3.Само,че искам да попитам някой тук ,ако знае дали ще ми тръгне на стар телевизор имам впредвид от онея големите отзад ,дето са без плосък екран.Мерси предварително.
Аватар
pcultimate
В момента играе: Flame Wars: PCM edition

Re: PS3 на старите телевизори???

Мнение от pcultimate »

PS3-ката още си върви със Скарт адаптер, а старите телевизори ползват именно него.
Обаче не очаквай много от такъв телевизор :?
А да и внимавай, че на някои игри даже не им се чете текста на low-res ( BC2 comes to mind)
Military Law: There's no such thing as an atheist in a foxhole
sega mega

Мнение от sega mega »

Мерси,а да попитам дали става и с монитор за компютър???
Аватар
pcultimate
В момента играе: Flame Wars: PCM edition

Мнение от pcultimate »

Честно казано така и не проверих за адаптер към VGA/DVI, но знам че има такива, сега дали картината ще е качествена през този адаптер не знам. Аз лично си ползвам конзолата на PC монитора в момента, но през HDMI :? .
Първо виж какви входове има монитора ти и оттам вече търси съответният адаптер(ако въобще трябва такъв)
Military Law: There's no such thing as an atheist in a foxhole
sega mega

Мнение от sega mega »

Много благодаря. 8) :D
Радостин Стефанов

Мнение от Радостин Стефанов »

На стари телевизори е възможно теория но безмислено на практика. И макар че върви със Скарт адаптер всъщост сигнала минава през трите чинча което е най-смотания сигнал изобщо и придава нечитаемост и замъгленост дори на PS1 конзола. Главния проблем е че нищо дребно не се различава - нито текста се чете, нито дребните детайли се виждат.

На монитор - VGA кабел няма. Опцията е да имаш DVI вход на монитора, тогава си намираш един преходник HDMI-DVI и си готов. А звука си изкарваш от чинчовете.
sega mega

Мнение от sega mega »

Еми незнам как е на другите монитори но моят има VGA вход,дали ще стане???И освен това на монитор по добра ли е картината отколкото на стар телевизор???
Аватар
John-117

Мнение от John-117 »

sega mega написа:Еми незнам как е на другите монитори но моят има VGA вход,дали ще стане???И освен това на монитор по добра ли е картината???
Сигурен ли си, че няма DVI? Какъв ти е модел монитора? Ако няма, сори пич, ще се налага да играеш на CRT докато събереш пари за по-добър монитор/HDTV.
sega mega

Мнение от sega mega »

Ами модела ми е :Аcer X223W 22-23 инча.И отзад има само два входа единият е VGA a другия за захранването.Ще стане ли???? :roll:
Радостин Стефанов

По спецификация би трябвало да имаш И DVI-вход освен ако нещо не ни се объркал с модела.

http://www.pcworld.idg.com.au/review/mo ... nfo_bottom
vanmx

Мнение от vanmx »

По мое мнение запазен и качествен "стар" CRT кинескоп надминава по качество евтините TN матрици. Единствения недостатък е по-ниската резолюция, но това не при всички игри е от значение. Или накратко казано, пускай конзолата в скарт входа на телевизора и си цъкай, а ако не те удволетворява качеството събирай пари за нещо по-модерно.
sega mega

Мнение от sega mega »

Радостин Стефанов написа:По спецификация би трябвало да имаш И DVI-вход освен ако нещо не ни се объркал с модела.

http://www.pcworld.idg.com.au/review/mo ... nfo_bottom
Еми да модела ми е същия с тоя на линка , ама не видях никъде DVI вход.А всъщност как трябва да изглежда този вход и къде трябва да се намира ????
Ps:Извинявам се за глупавите си въпроси ама не разбирам много .
Аватар
John-117

Мнение от John-117 »

Ей така. Входа от ляво.
sega mega

Мнение от sega mega »

:cry: :x Еми освен ако входа не ми е един за VGA и DVI значи нямам такава екстра :cry: .Карай ще го пусна на ТВ-то.И мерси много за помощта.
Аватар
dx4
Обратна връзка:

Мнение от dx4 »

sega mega само едно не ми е ясно реално пс3 още не е напълно хакната днеска се говори че сони са пуснали пач за въпросния донгле който не позволява да се ползва ти нямаш ЛСД телевизор но си готов да плащаш по 120лв за игра?
it's never easy....
sega mega

Мнение от sega mega »

Да,защо не???По принцип не гледам телевизия и не ми трябва LCD tv.A пък и не всички игри за PS3 са по 120 лв има и доста по евтини. :wink:
Аватар
John-117

Мнение от John-117 »

dx4 написа:sega mega само едно не ми е ясно реално пс3 още не е напълно хакната днеска се говори че сони са пуснали пач за въпросния донгле който не позволява да се ползва ти нямаш ЛСД телевизор но си готов да плащаш по 120лв за игра?
PS3 ИГРИТЕ СТРУВАТ 120 ЛЕВА САМО АКО СИ МАЛОУМНИК КОЙТО НЕ ЗНАЕ КАК СЕ ИЗПОЛЗВА ИНТЕРНЕТ.
/rant
Радостин Стефанов

действително - за PS3 са най-евтините игри , всичко ценно ценно се намира за по 20-30 лева точно защото няма пирати и всеки гледа да разменя и търгува. Докато на 360 и особено Wii цените са убийствени.

b.t.w. 100 броя съм сигурен че този модел който си дал има DVI защото при мен имам същия, направих ти и схема - ако не ти е така значи модела не е същия

http://img203.imageshack.us/img203/1580/acerj.jpg
sega mega

Мнение от sega mega »

Радостин Стефанов написа:действително - за PS3 са най-евтините игри , всичко ценно ценно се намира за по 20-30 лева точно защото няма пирати и всеки гледа да разменя и търгува. Докато на 360 и особено Wii цените са убийствени.

b.t.w. 100 броя съм сигурен че този модел който си дал има DVI защото при мен имам същия, направих ти и схема - ако не ти е така значи модела не е същия

http://img203.imageshack.us/img203/1580/acerj.jpg
Модела ми е абсолютно същия отзад само,че нито отляво на VGA входа нито отдясно,не виждам никаква друга дупка.
PS:Иначе за модела съм 100% сигурен,пише го отпред в горния десен ъгъл.
Аватар
John-117

Мнение от John-117 »

Я го снимай да го видя както го е снимал той ако може.
Публикувай отговор