Wow vs Aion
- adolf_aihman
- В момента играе: S.T.A.L.K.E.R.Call of Pripyat,Aion:Tower of Eternity
Wow vs Aion
World of Warcraft или Aion 
Re: Wow vs Aion
The Game.adolf_aihman написа:World of Warcraft или Aion
Офтопик: Да беше направил анкета.
Uncharted 2
Ontopic: Aion.
Ontopic: Aion.
World of WarCraft
мисля че е плъх
имахме миналото лято някви плъхове на таванът с размерите на охранени котки
обаче се суъсайднаха с млечна салата и рат пойзън
Единият беше успял да извърви пътя от тавана до двора и да издъхне пред вратата
баси волята имат тез мишки
имахме миналото лято някви плъхове на таванът с размерите на охранени котки
обаче се суъсайднаха с млечна салата и рат пойзън
Единият беше успял да извърви пътя от тавана до двора и да издъхне пред вратата
баси волята имат тез мишки
-
Националист
- В момента играе: с мерника и мушката на кремъклийката
-
{SuPa-1337-Killa}
- Псевдо рейцър
- В момента играе: Всичко без аниме игри
не си играл WoWBasanaruga написа:Не съм докосвал и двете. Затова The Game.
аз си мислех че няма човек който да не я е играл
Drecher написа:От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
Ми явно има хора, които не си падат по лоши MMO-та, баси.{SuPa-1337-Killa} написа:не си играл WoWBasanaruga написа:Не съм докосвал и двете. Затова The Game.![]()
-
Serious Sam 1.0
Basanaruga написа:Не съм докосвал и двете. Затова The Game.
{SuPa-1337-Killa} написа: не си играл WoW![]()
Определено. Все още се намират хора с вкусNathan Drake написа: Ми явно има хора, които не си падат по лоши MMO-та, баси.
Ако си болен пве играч, за когото кибиченето по инстанции и биенето на мобове и босове за поредното предметче е нещо приятно - WoW.
Ако си болен ПвП играч, за когото ганкването, масовото пвп и въобще тормоза над врага е нещо приятно - Aion.
Реално погледнато и двете игри имат почти толкова минуси, колкото и плюсове.
Аз обаче многократно предпочитам Аион пред УоУ, основно заради пвпто.
@Прости - глупаво е да споменаваш игра, която не е излязла, поради безброй причини
.
Ако си болен ПвП играч, за когото ганкването, масовото пвп и въобще тормоза над врага е нещо приятно - Aion.
Реално погледнато и двете игри имат почти толкова минуси, колкото и плюсове.
Аз обаче многократно предпочитам Аион пред УоУ, основно заради пвпто.
@Прости - глупаво е да споменаваш игра, която не е излязла, поради безброй причини
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
-
Steel
- Обратна връзка:
Ти се кефиш на лайно като Uncharted и смееш да коментираш други игри???Nathan Drake написа: Тихо бе, лапай.
Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
- StubbsZombie
WoW
- blackmaster
- В момента играе: Red alert 3
Играх wow и ми беше интересна заради мисиИте,които имаха нещо общо с историята на Warcraft,но нищо друго не ме впечатли в нея.Айон не съм я играл,но ми мяза на Lineage 2,така че Aion.
ЩАСТИЕ= А.П.Е.Л. 96
Апнем, Пийнем, Ебнем, Легнем и така до 96. Апелът към който се коренят идеологичните основи на партийното движение "Коалиция за Успешно Развитие и Европейски Ценности" съкратено К.У.Р.Е.Ц ..
Апнем, Пийнем, Ебнем, Легнем и така до 96. Апелът към който се коренят идеологичните основи на партийното движение "Коалиция за Успешно Развитие и Европейски Ценности" съкратено К.У.Р.Е.Ц ..
намери си някой ученик по български, който да ти е интересен заради правописаblackmaster написа:Играх wow и ми беше интересна заради мисийте,които имаха нещо общо с историята на Warcraft,но нищо друго не ме впечатли в нея.Айон не съм я играл,но ми мяза на Lineage 2,така че Aion.
Пени написа:ma nikoi ne ti chete na teb postovete be
- blackmaster
- В момента играе: Red alert 3
Редактирах го-доволен ли си.Ще поясниш ли, как точно да си "намеря ученик, който да ми е интересен".Заинтригува ме много ![[Question] :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
ЩАСТИЕ= А.П.Е.Л. 96
Всъщност АИОН и Л2 имат много повече ралзики, отколкото прилики в настоящия момент
. Даже освен производителя и това, че губиш известно количество експириънс като умреш - за друго не се сещам в момента ![[Question] :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Ти току що нарече Uncharted(играта с най-много спечелени награди и една от най-високо оценените игри изобщо) лайно и смееш да говориш за гейминг? Разбирам, че тука се водите по ревютата на спам мания, ама земи се образовай малко.Everlast написа:Ти се кефиш на лайно като Uncharted и смееш да коментираш други игри???Nathan Drake написа: Тихо бе, лапай.![]()
![]()
![]()
![]()
П.С. Лапай.
-
{SuPa-1337-Killa}
- Псевдо рейцър
- В момента играе: Всичко без аниме игри
lol for play fag
Drecher написа:От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
Lol, 10 year old fag.