Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: Red alert 3
Заглавие: България-Черна Гора:0-1
Публикувано на: 07 Сеп 2010 21:23

...Първите 20 минути ги мачкахме...Второто полу-време,мисля че няма нужда от коментар :(

Профил

Заглавие: Re: България-Черна Гора:0-1
Публикувано на: 07 Сеп 2010 21:26

My special message to Muri and BFC:Барайте меча и мрете :x

Профил

Аватар
Публикувано на: 07 Сеп 2010 21:28

Закрийте го тоя отбор бееееееееееееееееее :cry:

6 години вече ми тровят живота, писна ми :(

Все аркадаши сме...!

Профил

Аватар
Публикувано на: 07 Сеп 2010 21:32

Ако за теб 20 минути изсипване на топки в наказателното с цел "ако стане нещо" е мачкане, препоръчвам ти да си новия треньор, стилът ти ще пасва идеално на националния.
А верно, може да се започне някаква подписка за закриване на националния по футбол за известно време :D

Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.

Профил

Аватар
Публикувано на: 07 Сеп 2010 21:35

http://www.facebook.com/group.php?gid=1 ... 158&ref=mf

Поканете и приятелите си! :D

Все аркадаши сме...!

Профил

Аватар
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
Публикувано на: 07 Сеп 2010 21:38

Ей, да го ебем у Компани, простия циганин, дееба. >.< Кога успял да си изкара червен картон, с'а турците водят 3:2, дееба. Ей т'ва е, Компани и ван Бомел кат' централни защитници, ебаси позорът >.<

Профил WWW

Цар
Аватар
Публикувано на: 07 Сеп 2010 21:43

Ван Бойтен бе, какъв Бомел в белгийския национал. :lol:

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 07 Сеп 2010 21:50

Се в 'гъз, и двамата са прости селяни, нали :oops: Бръкам ги, дееба, много сходни имена :lol:

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 07 Сеп 2010 22:04

Дади, на всички ни стана ясно колко си над българския футбол и че гледаш класни първенства, с още по-класни футболисти и въобще целият си една голяма класа. Аре изкопай си темата за лолитата/общата тема за футбола и поствай там, ок?

Иначе позор. Срам. Ама все едно. За всичко са виновни Боби Михайлов и Кауня Мъди. То не може да наредиш отбор от твои хора, с ОЧЕВИДНО неспособни в него играчи и да очакваш нещо да излезе.
Марто и Стилиян Петрови съвсем остаряват и си пазят силите за първенството, Ивелин Попов е много набеден футболист, горкият, тотално сбъркан е.. Добре че е с другите говеда в Турция, ще са си доволни там. Илиян Стоянов не знам как не се разпадна на части, докато тичаше, на Вучинич накрая му беше неудобно вече да го минава с 3-4 метра.. Живко Миланов и Ст. Генчев .. не схванах какво правят те в националния. Тея и в ЦСКА не бих ги взел пейката да търкат, те титуляри да ги еба.
В такива моменти ни трябва Бербо, ама ..

Профил ICQ WWW

Аватар
В момента играе: Red alert 3
Публикувано на: 07 Сеп 2010 22:15

Audiofly написа:
Ако за теб 20 минути изсипване на топки в наказателното с цел "ако стане нещо" е мачкане, препоръчвам ти да си новия треньор, стилът ти ще пасва идеално на националния.
А верно, може да се започне някаква подписка за закриване на националния по футбол за известно време :D

Идеята ми беше,че тогава проявявахме някакво желание за игра.2рото полу-време играха,като че ли са ги чукали 3дена в задника...Иначе добра идея ще е националния да се закрие: http://www.ivosiromahov.com/2_article/a16.html

Профил

Аватар
Публикувано на: 07 Сеп 2010 22:22

Ъхъ, над българския футбол съм. Както би следвало и всяко седем-и-нагоре-годишно лапе да е. Ама по нек'ва странна причина уж свестни и интелигентни хора седят, гледат го, кефят му се и се вживяват. Ебаси.

Meh.

Профил WWW

Аватар
В момента играе: RoN
Публикувано на: 07 Сеп 2010 22:24

Колкото и добре да сме играли първото полувреме то истината е ,че ако не вкарваш ти вкарват.

Профил

Аватар
Публикувано на: 07 Сеп 2010 22:26

Абе добре сме били играли ... глупости. Черногорците изследваха терена и просто се бяха прибрали назад, та да ни тестват и да видят откъде точно би могла да дойде заплахата. Беше очевидно, че ни разузнават, ама коментаторът обясняваше "силна атака за България" етц етц, което реално не беше вярно, защото освен двойното подаване Попов- Рангелов, друго сравнително чисто положение през първите 25 мин не видях..

Профил ICQ WWW

Аватар
Публикувано на: 07 Сеп 2010 22:44

Аве ебахти самочувствието брат . . . Може ли на интервюта и конференции да се правим на ебати гъзарите и след това да се смеем едни на други ( в случая Мърльото и Сирачето просто на играчите) Ебал съм ви в гъза. Мъри ако го видя на улицата се заклевам да пукна, ще го натроша от бой МАЙКА МУ И ЛАЙНАР. Просто без предупреждение ще му еба майката на измекяра гаден.

Дади путьо не си интересен да ти сера на живота мижав.

Профил

Аватар
Публикувано на: 07 Сеп 2010 23:01

Абе не само това, Сириус, ами на всичкото отгоре и Станислав Ангелов е твърда резерва в Стяуа, защото там са решили, че не е във форма. Какво прави една твърда резерва без нито един мач от АПРИЛ месец насам титуляр в националния? :doh:

И до ден днешен не мога да разбера, какво по дяволите правят играчи като него, Георги Пеев, Чавдар Янков, Иван Иванов, Илиян Стоянов и прочее футболисти, които са резерви в изпадащи отбори?

Oсобено последния - какво по дяволите прави твърд титуляр за България? Кво - нямаме футболисти от родното първенство, та взимаме него дето я играе в Китай, я не играе - никой не знае :doh:

Иван Иванов и Живко Миланов представа си нямам как въобще се намърдаха в националния. Първия въобще не го знам кога е играл достатъчно добре за ЦСКА, че да стигне до националния - а пък че никой не го следи в Русия, то това е ясно.
А Живко Миланов сякаш е женен за Мъри Стоилов - където единия, там и другия несменяем титуляр :shock:
Разбирам, че направи няколко добри сезона за Левски, но както се видя не е и незаменим - взеха някакъв изпаднал холандец, дето сто пъти по-добре от него.

>.<

Все аркадаши сме...!

Профил

Аватар
Публикувано на: 07 Сеп 2010 23:27

DJ Cat написа:
Дади путьо не си интересен да ти сера на живота мижав.

Споко, муцка, аз не говорех за тебе, тебе те знаем, че са те родили тъпичък, няма страшно :wink:

Профил WWW

Цар
Аватар
В момента играе: с чурка
Публикувано на: 07 Сеп 2010 23:39

Само да отбележа, иначе съм съгласен с всичко, казано от Sirius и Джони Спагети, тоест съгласен съм, че Илиян Стоянов вече не е за национала.

Причината да защитя този "колос" някогашен, е че навремето Коловати бе най-добрият защитник в Левски. Освен това в края на кариерата си прави добри мачове за Хирошима, лично аз съм му гледал и няколко страхотни гола в youtube. Така че да, да бяга, просто не го слагайте заедно с нежния Иван Иванов (2 от головете при загубите от Кипър и Англия с по 4:0 са по негова вина!!!). :D

Профил

Аватар
В момента играе: q3
Публикувано на: 07 Сеп 2010 23:45

Гледам вече 2 теми с националния се въртят на 1ва страница, та що не си напраите една тема за националния и там да го обсъждате :?:

Профил

Аватар
Публикувано на: 08 Сеп 2010 00:10

Sirius написа:
Абе добре сме били играли ... глупости. Черногорците изследваха терена и просто се бяха прибрали назад, та да ни тестват и да видят откъде точно би могла да дойде заплахата. Беше очевидно, че ни разузнават, ама коментаторът обясняваше "силна атака за България" етц етц, което реално не беше вярно, защото освен двойното подаване Попов- Рангелов, друго сравнително чисто положение през първите 25 мин не видях..

Ние колкото бяхме зле, Черногорците бяха два пъти по-зле от нас. За нещастие прословутото "ако не вкараш, ще ти (го) вкарат" се потвърди и в този мач.

Чудя се, сега като се махна Мър(л)и, кой ще поеме националния? Борислав Михайлов даде да се разбере, че федерацията ни няма пари(или желание) да привлече чужденец за треньор, а поне аз не се сещам за някой нашенец който да може да се ангажира с националния.

И още нещо- колкото и да псувате футболистите и да питате кой какво прави там, истината е, че чисто и просто няма алтернатива за повечето позиции. Вярно, зле са, но тези които играят в родното първенство са още по-зле. Жалкото е, че нито едните, нито другите нямат сърца да играят ЗА България.

Профил

Аватар
Публикувано на: 08 Сеп 2010 00:20

Kamelot написа:
Гледам вече 2 теми с националния се въртят на 1ва страница, та що не си напраите една тема за националния и там да го обсъждате :?:

Оти затъпяват, дорде зяпат националния ни отбор, duh :o

Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com