Max. написа:http://www.ps3-hacks.com/2010/09/06/ps3-firmware-3-42-released/ като че ли до тука беше
You know nothing ignorant fool!
It has begun.
The ApocalyPS3 is coming.
*shudder*
sort of
Само се надявам да не продължи прекалено дълго, че на ПСП-то например сумати време се надлъгваха със Сони и то не бяха пачове, homebrew-ове, крашове и не знам си кво докато с нормализира. Също така и ми се свидят 120 гущерчета на парче
Military Law: There's no such thing as an atheist in a foxhole
Ем колко ти е на парче бе?
Язе съм нетърпелив не моа ти търпя PlayAsia да ги чакам, а друга алтернатива не съм пробвал.
Да го еба туй Gran Turismo ако не си взема поне Collector's Edition-а.
Едит:Заради преордър чак сега забелязах че са почнали и по 139 лв да искат на игра. Деба мама им деба
Хвана ми погледа тоз сайт. Доколко е легитимен?
За колко време пристигат игрите, колко струва доставката и последно- кой ги доставя в БГ.
Иначе много прилични цени виждам там, аз в повечето случаи си уреждам игрите, но ще им прегледам каталога и смятам тестово да си взема някоя игра да я видя услугата им как е.
Хммм хвърлил съм око на Bad Company 2 Ultimate Edition-a... Ще поразгледам още малко и ще си поръчам нещо. Още от затворената бета много ми се цъка BC2 online
pcultimate написа:
You know nothing ignorant fool!
It has begun.
The ApocalyPS3 is coming.
Rofl дали Системата на ПС3 е доста далеч от на ПСП. Както на всички хакове до сега им се затваряше пътя,и на този същата работа. Стига се мъчи да тролваш хората,като се опитваш да оспориш мнението им. И ти не знаеш какво ще стане ама да...