Смятам скоро да си купувам компютърна конфигурация с изкараните пари, че цялата рода ползваме един-единствен лаптоп и не може да продължава така.
Работата е, че имам много ограничен бюджет - към 600 лв., но пък не съм и много претенциозен- доволен ще бъда по-хитовите игри да ми вървят на средни, или дори и минимални настройки, не ми е чак такъв проблем визията, важното е наистина да вървят гладко и да не са пикселизирани- не повече (визирам StarCraft 2, FallOut 3 и предстоящия Las Vegas, предстоящия The Force Unleashed- не се занимавам с тежки игри като Кризата и Dirt). Аз не съм запален геймър, предимно се занимавам с направата на сайтове и ровичкане из функциите на Photoshop.
Самите изисквания:
Другото, към което изобщо не съм взискателен, е харддискът. 80GB даже са ми достатъчни.
Та, по моите примерни изисквания са 2GB Ram, двуядрен процесор (ама да не е чак пълната антика) и НЕвградено видео. Попаднах на една конфигурация, която отговаря на всичките изисквания, но всетаки ви моля да проверите дали си заслужава и дали има по-добри опции.
Монитор също не ми трябва.
Благодаря предварително!