Пиратска GPS карта на България
Пиратска GPS карта на България
Откъде мога да си изтегля някаква хубава карта на БГ? В замундата има на Garmin, но е за цяла Европа, а толкова голяма не ми трябва...
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
-
KNSpirit
- В момента играе: На борсата!
- Обратна връзка:
Re: Пиратска GPS карта на България
Дидо, като схвана къде и как точно намерих моята - ще ти я дам. Гармина ми работи с нея, offroad карта на Бг се води, има доста неща по нея, включително разни туристически обекти 
Tip: Never surrender

Изтеглих си последните обновени OVI карти на България и мога да кажа, че останах впечатлен! За разлика от последните които имах, в които в Русе бяха показани 3 улици и единствено София беше описан както трябва, в момента дори и селата са разграфени и маршрутите са изчислени правилно (мен ми направи отклонение от 50 метра само). Много кеф! Който е с Нокия, да дерзае!
Моята карта я свалих от тук и ми върши работа, но може да има нещо по-ново. Имам и два POI сета - с камери по пътя и забележителности, ако ти трябват ще намеря линк. Иначе Garmin картите са много по-детайлни (и мудни) от OVI и аз даже не знаех, че последните са ги ъпдейтнали. Просто преди, освен София, всички градове бяха с по 2-3 улици. Няма Пловдив, няма Варна - едно сиво петно и главната улица. 
- Cpl. D.Hicks
- В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
- Обратна връзка:
Как и откъде ги изтегли, че аз с това ОВИ нещо не мога да се оправяdenik написа:Изтеглих си последните обновени OVI карти на България и мога да кажа, че останах впечатлен! За разлика от последните които имах, в които в Русе бяха показани 3 улици и единствено София беше описан както трябва, в момента дори и селата са разграфени и маршрутите са изчислени правилно (мен ми направи отклонение от 50 метра само). Много кеф! Който е с Нокия, да дерзае!
Код за потвърждение: Избери целия код
"History is written by the victors."Re: Пиратска GPS карта на България
Значи теглиш си OVI PC Suite - една отвратителна и тежка програма за PC-то. Свързваш си телефона и намираш там из менютата Ovi Maps и съответно на България
http://europe.nokia.com/support/downloa ... -ovi-suite
http://europe.nokia.com/support/downloa ... -ovi-suite
- Cpl. D.Hicks
- В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
- Обратна връзка:
То хубаво, ама на мен тва ОВИ сюит винаги ми фейлва инсталацията и не знам що 
Код за потвърждение: Избери целия код
"History is written by the victors."Re: Пиратска GPS карта на България
Кхъм.
А една карта на България за автомобилна навигация, Филипс, на CD диск?
Друго инфо нямам, не е за мен.
А една карта на България за автомобилна навигация, Филипс, на CD диск?
Друго инфо нямам, не е за мен.
What's a real girl? Is it something fap-able?
indeedhewasshady.
indeedhewasshady.
имам един въпрос малко извън темата
относно Maps на Apple.та на телефона ми имам това предложение, но искам да знам дали работи като gps тоест в реално време ли показва къде се движя, или просто показва даден път?защото не съм го пробвал до сега в движение, но забелязах, че ако му задам примерно локация Варна-Шумен, само ми избира пътя по който да се движя...защото видях едно приложение за iphone на tomtom обаче струва 60 лири и не ми се дават някак
относно Maps на Apple.та на телефона ми имам това предложение, но искам да знам дали работи като gps тоест в реално време ли показва къде се движя, или просто показва даден път?защото не съм го пробвал до сега в движение, но забелязах, че ако му задам примерно локация Варна-Шумен, само ми избира пътя по който да се движя...защото видях едно приложение за iphone на tomtom обаче струва 60 лири и не ми се дават някак
Симо написа:снощи
пиян
без книжка
съм карал без колан
чужда кола
пълна с крадена царевица
облечен като полицай
- Gοסgle [Bot]
iGO 8.3.4.142975
За мен това е навигацията, ако си с Windows Mobile phone. Картите са от 07.2010 за цяла европа, българската е много подробна.
Ако нямаш място за всички карти, просто не качваш на телефона файловете, програмата ще работи дори само с картата на България. Отделно от торентите може да изтеглиш карти за iGo за целия свят - близък изток, сащ и т.н.
За мен това е навигацията, ако си с Windows Mobile phone. Картите са от 07.2010 за цяла европа, българската е много подробна.
Ако нямаш място за всички карти, просто не качваш на телефона файловете, програмата ще работи дори само с картата на България. Отделно от торентите може да изтеглиш карти за iGo за целия свят - близък изток, сащ и т.н.