Директ х10???
Директ х10???
Такам... Понеже не съм много наясно ще питам , макар и въпросът ми да е доста глупав ще ви помоля да ми обясните подобаващо без бъзици
Купих си карта гтс250 гифорс. Сменям старото хп с 7-ца (заради картата и директ х-са колкото и да не ми се иска). Та като го инсталирам и оправя , трябва ли да изтегля и запиша директ х10 версията както с 9ката? Или тя си е включена към линдолса , а ако имам директ х10 записан , трябва ли да запиша по-старата версия (тоест 9) за да играя игри който изискват само 9? Мерси предварително
Re: Директ х10???
Принципно може да изтеглиш най-новата дистрибуция на 11, но не е задължително - Windows 7 си върви с вграден DX 11, с който можеш да пускаш и игри на dx9 и dx10. Иначе честито за картата. А на седмицата ще му свикнеш до седмица 
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Re: Директ х10???
По хубавите игри не го признават товаSentry написа:Принципно може да изтеглиш най-новата дистрибуция на 11, но не е задължително - Windows 7 си върви с вграден DX 11, с който можеш да пускаш и игри на dx9 и dx10. Иначе честито за картата. А на седмицата ще му свикнеш до седмица
Where tHere is Light,There isdarkness..
Where there is smoke,There is fire...
Where there's a god,There is DeadElf
Where there is smoke,There is fire...
Where there's a god,There is DeadElf