В момента играе: Dark Messiah of Might and Magic, Dynasty Warriors 6.
Заглавие: ЧРД на IceQueen
Публикувано на: 29 Авг 2010 22:59
Да ни е жива и здрава и все така красива и засмяна. Честит Рожден Ден и всичко най-хубаво.
___________________________________ My philosophy is things are just as wrong as they seem I believe it's gonna end this way, atrocity Do you believe in love? Like I believe in pain? Nobody died for you, somebody pray for me!
Честит рожден ден на последното момиче във форума Да си ми жива, здрава и щастлива
Заглавие: Re: ЧРД на IceQueen
Публикувано на: 31 Авг 2010 18:16
чрд на патерици зло.
vasito
Публикувано на: 31 Авг 2010 19:08
ЧРД
___________________________________ мисля че е плъх имахме миналото лято някви плъхове на таванът с размерите на охранени котки обаче се суъсайднаха с млечна салата и рат пойзън Единият беше успял да извърви пътя от тавана до двора и да издъхне пред вратата баси волята имат тез мишки
NhazUl
Публикувано на: 31 Авг 2010 21:37
И тука да ти честитя, Лили, ама на патерици. Да си ми жива и здрава, ей.
Creator_
Цар
В момента играе: с чурка
Публикувано на: 31 Авг 2010 22:33
Честито и от мен, Лил! Пожелавам ти приятни моменти!
___________________________________ Коя си ти и какво ти е специалното? Хубава си. Но красотата е често срещана в природата. Нека с наивната надменност на деца гледаме лицата на другите. Когато съзнанието стигне своя край, когато мисленето спре, идва творчеството. А то носи щастие.
R@Z0R
10 Сеп 2007 08:03 Мнения: 1767 Местоположение: Under the clouded sky...
В момента играе: квото тръгва на лаптопа
Публикувано на: 01 Сеп 2010 09:29
Една честитка и от мен.
___________________________________ The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения