Автор |
Съобщение |
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Mortal Online Публикувано на: 30 Авг 2010 22:40
Абе някой случайно да е пробвал http://www.mortalonline.com/? От това което прочетох прилича на някакво hardcore sandbox MMO, което може да ме радва, но искам и малко мнения. Гипо мисля, че ще ти хареса играта.
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Mortal Online Публикувано на: 31 Авг 2010 01:09
Evil беше го играл, мисля. Или се точеше за бети, после и за закупуване на играта. Аз , когато реших да я пробвам, вече беше свършила оупън бетата. Иначе идеята и на мен ми харесва, но не знам защо от клипчетата в тубата ми прави впечатление, че е голямо дръвце.
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Mortal Online Публикувано на: 31 Авг 2010 08:01
Знам много малко от играта. Чувал съм само отзиви, че не е особено добра.
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Mortal Online Публикувано на: 31 Авг 2010 11:19
Stylized Corpse написа: ..но не знам защо от клипчетата в тубата ми прави впечатление, че е голямо дръвце. Защото е.
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
ciborg
|
|
В момента играе: джобен тенис
|
|
Заглавие: Re: Mortal Online Публикувано на: 31 Авг 2010 12:23
http://www.youtube.com/watch?v=v3tVXpLyMx8Направо бях смаян като отвори кутията накрая, също и книжката им е епик фейл. 24 празни страници и 16 страници с картинки от играта, ROFL. А в кутийката няма нищо, освен DVD-то, да не говорим, че са използвали кутии за 2 диска, а са сложили само един... Без коментар, само като им видиш Collector's Edition-а и ти става ясно каква е играта.
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Mortal Online Публикувано на: 31 Авг 2010 12:31
А имам чувството, че графиката е най-грозното нещо, което съм виждал последните няколко години в игра.
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
Seigar -X-
|
|
В момента играе: Fallout Van Buren
|
|
Заглавие: Re: Mortal Online Публикувано на: 31 Авг 2010 13:28
Като гледам http://www.youtube.com/watch?v=RvqD8kKR ... re=related това не е завършен проект а някаква ранна бета (на такова прилича). Надявах се да е читава поне малко ама...
___________________________________ US Release: Call of Duty: Black Ops BG Release: Кално Дупе: Черни Операции (by kom4o)
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Mortal Online Публикувано на: 31 Авг 2010 13:47
И е 1st person.Нямам думи....
|
|
|
|
|
joar
|
|
|
|
Заглавие: Re: Mortal Online Публикувано на: 31 Авг 2010 14:05
TheKillerDog21 написа: И е 1st person.Нямам думи.... Имаш нещо против first person игрите?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Mortal Online Публикувано на: 31 Авг 2010 14:15
joar написа: TheKillerDog21 написа: И е 1st person.Нямам думи.... Имаш нещо против first person игрите? Само против 1st person RPG-тата.
|
|
|
|
|
joar
|
|
|
|
Заглавие: Re: Mortal Online Публикувано на: 31 Авг 2010 14:20
TheKillerDog21 написа: Само против 1st person RPG-тата. Whut?
|
|
|
|
|
ciborg
|
|
В момента играе: джобен тенис
|
|
Заглавие: Re: Mortal Online Публикувано на: 31 Авг 2010 14:26
joar написа: TheKillerDog21 написа: Само против 1st person RPG-тата. Whut? Мисля, че той нямаше предвид шутърите... А и FallOut не се играе само във FP, 1stP Sandbox MMORPG става прекалено. Играта определено изглежда жалка и недоклатена.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Mortal Online Публикувано на: 02 Сеп 2010 12:19
joar написа: Whut? Fallout е добра,но аз имах предвид такива игри като Oblivion.
|
|
|
|
|
RogueSpeed
|
|
|
|
Заглавие: Re: Mortal Online Публикувано на: 03 Сеп 2010 06:25
Изглежда зле... гледах няколко клипа в YouTubе... по-скоро не от колкото да. Няма карта, нито дори компас, и е от първо лице. Въпреки, че е несправедливо да давам мнение за игра която не съм играл, не ми хареса. Графиката изглеждаше доста дървена, но не знам на какви видео настройки е бил човекът направил видеото. Поне разбрах едно - не ми харесва. И дори да оставим графичните бъгове настрана (а те не бяха малко в специалното видео за тях), фактът, че е RPG игра от първо лице в която дори липсва карта ми е достатъчен. Нямам нищо против игри от парво лице, просто тук идеята не изглежда добре реализирана.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|