AM2 процесор на сокет AM3

Проблеми, съвети, ъпгрейд
Аватар
GodDeadGod

AM2 процесор на сокет AM3

Мнение от GodDeadGod »

Здравейте, изкам да попитам следното, моя процесор е AM2 6000 Mhz, изкам да го сложа на новото си дъно ASROCK AM3 M3A785GXH/128M, на това дъно сокета е AM3 и мога да сложа АМ3, Phenom x2 x3 x4, изкам да попитам дали моя двуядрен процесор АМ2 6000 Mhz ще стане на това дъно - http://www.asrock.com/mb/overview.asp?M ... 85GXH/128M според мен AM2 ще стане на това дъно но изкам и вашите мнения :rockon:
Аватар
StubbsZombie

Re: AM2 процесор на сокет AM3

Мнение от StubbsZombie »

Ще стане, AM2 процесорите са съвместими с AM3 дъна. :wink:
Spiridon

Мнение от Spiridon »

Така или иначе защо си си купил само дъно? И то такова, на което не си сигурен дали ще можеш да си сложиш процесора...
Аватар
atisas2
В момента играе: Cs Source, GTA 4, Dirt 2, nfs shift, assassin's creed, prototype, lost planet, True Crime New York City, GRID, avatar, Far Cry 2

Мнение от atisas2 »

WidowmakeR написа:Така или иначе защо си си купил само дъно? И то такова, на което не си сигурен дали ще можеш да си сложиш процесора...
6toto si misli, che kato smeni dunoto i vsichko stava ei taka lesno :D . Sorry za latinicata ama sum na stariq PC i ne e kiriliziran :idea:
eli4ka_0

Мнение от eli4ka_0 »

Искам да ви помоля да ми помогнете, Инсталирах си Досбох 0.63, незнам какво точно съм направила, но е зададена като програма, която ми отваря всички файлове, програми и други. Изчезнаха ми иконите, нищо не мога да отворя нито скайп, нищо...Не мога даже да и задам унинстал дава ми , че дос не може до отвори тази програма!Не мога да разбера нищо и низнам какво да правя, посъветваха ме да си преинсталирам windols. Аз съм със седмица!!! Наистина незнам какво да правя, помогнете ми, предварително ви благодаря
Anon

Мнение от Anon »

eli4ka_0 написа:Искам да ви помоля да ми помогнете, Инсталирах си Досбох 0.63, незнам какво точно съм направила, но е зададена като програма, която ми отваря всички файлове, програми и други. Изчезнаха ми иконите, нищо не мога да отворя нито скайп, нищо...Не мога даже да и задам унинстал дава ми , че дос не може до отвори тази програма!Не мога да разбера нищо и низнам какво да правя, посъветваха ме да си преинсталирам windols. Аз съм със седмица!!! Наистина незнам какво да правя, помогнете ми, предварително ви благодаря
Май знам какво да направиш - пусни нова тема с повече детайли ;]
Аватар
GodDeadGod

Мнение от GodDeadGod »

Взех всичко процесор памет и вече го слагам :D :rockon:
Публикувай отговор