PC vs X360 vs PS3
PC vs X360 vs PS3
Спори ми се, че ми е тъпо
-
Националист
- В момента играе: с мерника и мушката на кремъклийката
Re: PC vs X360 vs PS3
Което и да изберете, гледайте процесорът му да е IBM 486
Времето е в нас и ние сме във времето
- thewhitestig
PC > PS3 >/= Xbox 360
Бокс, естествено. Xbox 360 > all.
PS3 на второ място.
PS3 на второ място.
Lulz, бокса води. Ахахахахахаха В PC Mania..Ебаси якото.
EDIT: Е, нищо хубаво не трае вечно.
milan написа:Lulz, бокса води. Ахахахахахаха В PC Mania..Ебаси якото.
ми ти имаш 4 акк нормално ко не са и повече
Глупако, ако искаш бокса да спечели щях да направя още 100. Ама ме изненада, че излезе на първо място. Показва, че в тоя сайт все пак има няколко истински геймъра.
Значе неискаш така лиmilan написа:Глупако, ако исках бокса да спечели щях да направя още 100. Ама ме изненада, че излезе на първо място. Показва, че в тоя сайт все пак има няколко истински геймъра.
ПС: както казваше 1 мъдър човек (SuPa) REpE РапЕ REpE РапЕ REpE РапЕ REpE РапЕ REpE РапЕ REpE РапЕ REpE РапЕ
fix'dshneevaiss написа:Значе неискаш така лиmilan написа:Глупако, ако исках бокса да спечели щях да направя още 100. Ама ме изненада, че излезе на първо място. Показва, че в тоя сайт все пак има няколко истински геймъра.
ПС: както казваше 1 мъдро лапе (SuPa) REpE РапЕ REpE РапЕ REpE РапЕ REpE РапЕ REpE РапЕ REpE РапЕ REpE РапЕ
- StubbsZombie
- Liberty
- В момента играе: League of Legends
- Обратна връзка:
РС-то ако се използва интелигентно може спокойно да спести закупуването не само на игрална конзола, но и на половината черна техника за която се сещате. Самоче за това се изискват познания, които не всеки средностатистически потребител притежава.
http://www.divinitas-crew.com
Ghost reporting!
Ghost reporting!
- Frosty.
- В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
Rofl,NO!thewhitestig написа:PC > PS3 >/= Xbox 360
Като на РС ми подкараш Gears 2 или Forza 3 ми пишиAndrey358 написа:РС-то ако се използва интелигентно може спокойно да спести закупуването не само на игрална конзола, но и на половината черна техника за която се сещате. Самоче за това се изискват познания, които не всеки средностатистически потребител притежава.
a.k.a Frosty
X360 > PC > PS3 , следователно - X360 форева ![[Rock On!] :rockon:](./images/smilies/rockon.gif)
- ciborg
- В момента играе: джобен тенис
Емулатори за комп се правят, ама емулатор, с който да подкараш PC игра на конзола не съм виждал...Max. написа:Като на РС ми подкараш Gears 2 или Forza 3 ми пишиAndrey358 написа:РС-то ако се използва интелигентно може спокойно да спести закупуването не само на игрална конзола, но и на половината черна техника за която се сещате. Самоче за това се изискват познания, които не всеки средностатистически потребител притежава.
Глупако, къде си виждал емулатор за некст джен конзола. Ти еба малоумника прост.
Има за Wii. Често разцъквам Super Smash Bros Brawl. 
http://www.realvalue.net/brian/piracy/emulation.html. А за HD конзола емулатор преди да дойде некст gen-а няма да видиш. Специално Гиърс 2 и Forza 3 няма как да ги играеш.ciborg написа: Емулатори за комп се правят, ама емулатор, с който да подкараш PC игра на конзола не съм виждал...
Въпрос - ако си купиш играта емулацията пиратство ли е?
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!