Заглавие: Re: StarCraft 2- настоящия изолатор от реалността(Updated:28
Публикувано на: 04 Авг 2010 10:07
В началото мисиите са покъртително тъпи, но после започват да хващат интереса. Историята не ме впечатли много, много, но пък някой мисии са страхотни просто. За сингъла съм 8/10.
Мултака е Единайси/Десет.
Spiridon
Публикувано на: 04 Авг 2010 12:45
В началото верно е много тъпо.
BTW Гледах в сайта на гарената, че в съпорт има SC2, ама вече е 404. Май са ги понатиснали за тая игра.
Frosty.
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
Публикувано на: 04 Авг 2010 13:25
Или май просто защото играта няма ЛАН <.<
___________________________________ a.k.a Frosty
pcultimate
31 Мар 2009 13:53 Мнения: 742 Местоположение: The abyss
В момента играе: Flame Wars: PCM edition
Така само малко кратко въведение: МЕЖДУНАРОДЕН МЕСЕЧЕН турнир с награда за 1во място 85 700$ МЕСЕЧЕН Квалификациите са по-региони така че от Европа трябва да си от най-обрите в региона, а не света. Изискванията са да си над 12 и...еми да имаш батъл.нет акаунт а да и наградите се простират до 32-player round- 260$ абе направо тва:
Публикувано на: 12 Авг 2010 20:25
Аз изиграх играта на хард, в 2/3-ти от времето се гаврех с противниците, беше сравнително лесно, но последната мисия ме побърка. А на брутал идея си нямам как се минава.
___________________________________ джумерки
Smokekiller
В момента играе: Dragon Age: Orgiins King's Bounty
Публикувано на: 23 Авг 2010 08:34
Stylized Corpse написа:
Аз изиграх играта на хард, в 2/3-ти от времето се гаврех с противниците, беше сравнително лесно, но последната мисия ме побърка. А на брутал идея си нямам как се минава.
Ъпгрейданати танкове, Бункери и Предейшън Тюрети. 15 Башнита да гонят Нудис каналите и да атакуват Керриган като се сбие с танковоете и тюретите. И не оставаш да ти счупи барикатада. А и задължително два танка в средата на базата да чупят Нудисите дето се спаунват там. Така се минава на Брутал.
За последната протоска. Иммортали, Колоси и Феникси. Гравитон беам на Хибридите стрелящи по въздух. Два отряда като гледаш да държиш баланс между колоси и иммортали. След като минат 20 минути и се заключи ачивмънта се качваш горе. Кериерите по средата на хай граунда. Доктогава трябва да си оспамил с канони.
П.С Добре е да имаш автоматични рафинерии и тех реактор.
wannabe
04 Юни 2004 15:50 Мнения: 4407 Местоположение: Taina
Публикувано на: 23 Авг 2010 09:46
Аз вече разцъквам 4ти триал, и имам още един свободен
Kamelot
04 Дек 2005 19:41 Мнения: 2610 Местоположение: q3dm6
В момента играе: q3
Публикувано на: 24 Авг 2010 16:40
Един фр пита дали мое да си сложи save-овете от пиратската на оригиналната, дали нема да осере нещо, не мисля че ще има проблем но се изкажете по въпроса се пак. 10х
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения