Автор |
Съобщение |
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Re: Моля за помощ - screenshot-и от MMORPGта Публикувано на: 22 Авг 2010 16:10
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
|
->Изход<-
|
|
|
|
Заглавие: Re: Моля за помощ - screenshot-и от MMORPGта Публикувано на: 22 Авг 2010 17:33
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Моля за помощ - screenshot-и от MMORPGта Публикувано на: 22 Авг 2010 20:05
@Tijs Michiel Verwest - и ти ли си се прецакал с клерик
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
shizo123
|
|
|
|
Заглавие: Re: Моля за помощ - screenshot-и от MMORPGта Публикувано на: 22 Авг 2010 21:52
Gipo написа: @Tijs Michiel Verwest - и ти ли си се прецакал с клерик да, дееееа
___________________________________ Brenda, LaTisha, Linda, Felicia, Dawn, LeShaun, Ines, and Alicia, Teresa, Monica, Sharron, Nicki, Lisa, Veronica, Karen, Vicky, Cookies, Tonya, Diane, Lori and Carla, Marina, Selena, Katrina, Sabrina, About three Kim's, LaToya, and Tina, Shelley...
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Моля за помощ - screenshot-и от MMORPGта Публикувано на: 22 Авг 2010 21:59
Мен ме притеснява каст спийда на хиловете. Тези с малък каст са твърде слаби, за да покрият демиджа в пвп, а тези, които пълнят по много - имат огромен каст. Изключвам Flash'a и Splendor of Rec, които обаче имат огромен куулдаун. Хилъра ми е любимия герой за пвп игри, но в аион е безобразие . Има твърде много начини един dps да увеличи демиджа си и нито един хилъра да подобри хийловете си.
|
|
|
|
|
shizo123
|
|
|
|
Заглавие: Re: Моля за помощ - screenshot-и от MMORPGта Публикувано на: 22 Авг 2010 22:13
в 2.0 ще има някакъв Healing Boost, подобен на Magic Boosta, 1 от адвансд стигмите дава 500 ако не се лъжа, надявам се да има и някакви такива мана стоунс. За ПвП много важен скил е Aquital-a, много пъти навременното му ползване ми е печелило битки, но като цяло каст спийда на повечето скилове е ужасен, а Сейдж'с Уисдом е с престъпно кратко времетраене, въпреки че пак е много полезен. На мене това ми бе първата и последна игра на която играя хийлър ;/
___________________________________ Brenda, LaTisha, Linda, Felicia, Dawn, LeShaun, Ines, and Alicia, Teresa, Monica, Sharron, Nicki, Lisa, Veronica, Karen, Vicky, Cookies, Tonya, Diane, Lori and Carla, Marina, Selena, Katrina, Sabrina, About three Kim's, LaToya, and Tina, Shelley...
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Моля за помощ - screenshot-и от MMORPGта Публикувано на: 22 Авг 2010 22:30
Ами възползвай се от двойния експ до 7ми и си вдигни друг герой Аз си мислех да си вдигна SMто, дето е 41лвл, но нещо ми е много кекав п.п. това май ще излезе първото ммо, в което предпочитам dps клас пред хилър ЕДИТ: Дам, и аз чух за тая стигма, освен това чух и че чейн броните ще дават бонус на хийла. Никой обаче не можа да ми потвърди, дали по-добрата чейн броня ще означава по-добър хийл. Защото, ако по-добрата екипировка не означава по-добър хийл, пак много лесно ще ни outdps хийловете, тъй като пак ще ни е фиксиран максималния хийл... Примерно в Л2 човек можеше много малко да повлияе на количеството хийл на скил, но за сметка на това това се компенсираше с огромен каст спийд (освен това имаше сумати бъфове/танци/песни, които спомагаха хийлването). За камъни хилинг бууст не съм чувал, но ако си забелязал в статистиките ни се е появил ред с healing boost(или както там беше, много ми се спеше като го прочетох), може това да е приготовление за 2.0 И какво, направили са хилъра малко по-корав, в сравнение с много други игри, но пък хийловете му са много по-слаби. Е, какво ми пука, че аз съм оцелял малко повече, след като цялото ми парти е измряло..
|
|
|
|
|
shizo123
|
|
|
|
Заглавие: Re: Моля за помощ - screenshot-и от MMORPGта Публикувано на: 23 Авг 2010 13:02
Мислех си да си левелна Гладиатор-а, ама нещо спря да ме влече играта, то бахти колко време трябва да си направиш 1 Фенрис/Ксенофон армор сет, месеци чист грайнд и надежда при крафтването да се крафтне точния предмет
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Моля за помощ - screenshot-и от MMORPGта Публикувано на: 23 Авг 2010 13:14
О, аз изобщо не съм си мислил за фенрис . ПвП екипировка, колкото успея да събера, толкова . Фенриса е гринд за дроп и пари, АП сетовете са гринд за АП и медали... при всички случаи ПвПто ми се струва по-привлекателно от ПвЕто(щото ако предпочитах пве, просто нямаше да има и 1 причина да играя аион, а не уоу примерно)
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: Моля за помощ - screenshot-и от MMORPGта Публикувано на: 27 Авг 2010 14:04
Най-после ми пуснаха статията. Ако има интересуващи се линк.
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
joar
|
|
|
|
Заглавие: Re: Моля за помощ - screenshot-и от MMORPGта Публикувано на: 27 Авг 2010 14:07
MMOSite плащат ли нещо за contribute-ване? Щото примерно като бях във MMOCrunch беше 100 долара на месец. Тука как е?
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: Моля за помощ - screenshot-и от MMORPGта Публикувано на: 27 Авг 2010 14:18
15 долара на article като ако направиш 4 article-a за един месец ти плащат още 20.
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
joar
|
|
|
|
Заглавие: Re: Моля за помощ - screenshot-и от MMORPGта Публикувано на: 27 Авг 2010 14:20
Kewl. Колко е минималната дължина?
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: Моля за помощ - screenshot-и от MMORPGта Публикувано на: 27 Авг 2010 14:25
Имаше някаква минимална дължина, но не я помня точно колко беше. Аз обикновено си пиша ревюта, това ми е първата статия, която не е ревю. Иначе отначало има някакъв тестов период през който пишеш като blogger, за който заплащането е по-малко, но като пуснеш два кадърни поста ти дават да пишеш новини.
|
|
|
|
|
joar
|
|
|
|
Заглавие: Re: Моля за помощ - screenshot-и от MMORPGта Публикувано на: 27 Авг 2010 14:42
Йъп, стандартно. Аз сега се свързах с един пич от Phantasy Gaming Network, ще видим какво ще излезе.
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: Моля за помощ - screenshot-и от MMORPGта Публикувано на: 27 Авг 2010 14:45
Ако имаш време моля прочети статията и дай някаква критика
|
|
|
|
|
pcultimate
|
|
В момента играе: Flame Wars: PCM edition
|
|
Заглавие: Re: Моля за помощ - screenshot-и от MMORPGта Публикувано на: 27 Авг 2010 23:00
Нядавам се и аз да ставам за критик Като изключим някои дребни граматични грешки и недомислици в sentence structure-a ти е доста солидна статия. Грабва вниманието, увлекателна е и е много добре написана и подредена. Продължавай само така
___________________________________ Military Law: There's no such thing as an atheist in a foxhole
|
|
|
|
|
Kamelot
|
|
В момента играе: q3
|
|
Заглавие: Re: Моля за помощ - screenshot-и от MMORPGта Публикувано на: 27 Авг 2010 23:29
Гласувах и жалко, че не видях темата по-рано да ти перна един скрийн на диабло сорка на bow със няколко кила.
___________________________________ Reaching aural nirvana...
|
|
|
|
|
stefan1
|
|
В момента играе: WoW
|
|
Заглавие: Re: Моля за помощ - screenshot-и от MMORPGта Публикувано на: 31 Авг 2010 15:49
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Моля за помощ - screenshot-и от MMORPGта Публикувано на: 31 Авг 2010 17:41
пхаххахахахахаха
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|