ПРОБЛЕМ С БЛУТУТА НА ЛАПТОПА

Проблеми, съвети, ъпгрейд
elito2

ПРОБЛЕМ С БЛУТУТА НА ЛАПТОПА

Мнение от elito2 »

Преинсталираха ми лаптопа(MSI-е марката)и сега БЛУТУТА не ми работи,дали ми трябват някакви драйвари(ако може кажете от къде да ги сваля) или съм го изключила някакси(ако може кажете от кое копче на клав.да го включа).Или проблема е друг,вие кажете... :roll: БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО
Аватар
wannabe
Обратна връзка:

Re: ПРОБЛЕМ С БЛУТУТА НА ЛАПТОПА

Мнение от wannabe »

Принципно ти трябват драйвери, да. http://www.msi.com/index.php?func=downloadindex е тука в дясно си избери модела на лаптопа и ги свали. Също така повечето лаптопи блутута им се включва и изключва от едно копче. Виж дали е включен
elito2

Мнение от elito2 »

Проблема е че незнам от кое копче се вкл/изк.Влязох в сайта и там в дясно трябва да се изберат категориите,ще ти бъда благодарна ако ми напишеш кои да избера :oops: БЛАГОДАРЯ ТИ ПРЕДВАРИТЕЛНО!!!
Аватар
wannabe
Обратна връзка:

Мнение от wannabe »

Е не знам къв модел ти е лаптопа хаха
bassmaniqk

Мнение от bassmaniqk »

na moita MSI-ka e tam kydeto si puska6 i interneta ... prosto cyka6 2-pyti za bluetotha ili 3 pyti za da pusne6 neta i blututa...
elito2

Мнение от elito2 »

gore v dqsno li?6tot natiskah tam i 4-te kop4eta no pak nestava..... :(
elito2

Мнение от elito2 »

За всички с моя проблем,писах по форумите но не получих отговори :( минаваше време,чаках но без резултат,а ми трябваше блутута....мислих и премислях как да го направя,от каде да изтегля драйвари като незнам точно марката на лаптопа.реших си проблема сама-сетих се че в диска с драйварите и настройките(кадето го дават в комплект с лаптопа при покупка)може да има драйвари и за блутут и бях права :)инсталирах си ги и сега вече работи (y) жалко е обаче че много касно се сетих за това...Реших да споделя решението на проблема ми за да помогна на някой....
Аватар
wannabe
Обратна връзка:

Мнение от wannabe »

Е...аз още в първия пост ти казах да си свалиш драйвери, ти 2 месеца по-късно откри топлата вода :lol:
Публикувай отговор