Моля за съвет,ще си купувам компютър

Проблеми, съвети, ъпгрейд
lucho187
В момента играе: PS3

Моля за съвет,ще си купувам компютър

Мнение от lucho187 »

Моля за съвет,ще си купувам компютър и разполагам с около 1400-1500л. (само за машината) Та мисълта ми е, за тези пари ще мога ли да си купя нещо на което да ми вървят по-новите игри? нямам предвид най-новите, но поне тези от 2009. И от каде да си го взема.А и също така готова конфигурация или не? Благодаря ви предварително.
Regorg

Re: Моля за съвет,ще си купувам компютър

Мнение от Regorg »

Еми за тези кинти сичко ще може да ти тръгва.Еми от техномаркет и други такива магазини.За конфигурацията според мене е по-добре да си го поръчаш ама ако бързаш земи си го готов.
Аватар
wannabe
Обратна връзка:

Мнение от wannabe »

http://www.jarcomputers.com/l_bg/?m=23 Ей ти няква ориентировъчна конфигурация за тея пари, на която ще ти върви сичко на макс още поне 3 години
lucho187

Мнение от lucho187 »

Wannabe написа:http://www.jarcomputers.com/l_bg/?m=23 Ей ти няква ориентировъчна конфигурация за тея пари, на която ще ти върви сичко на макс още поне 3 години
нещо линка не работи :(
можели да го пратиш пак?
->Изход<-

Мнение от ->Изход<- »

Общо: 0 лв
не се вписва в цената дето я иска човека!
Пени написа:ma nikoi ne ti chete na teb postovete be
Аватар
thewhitestig

Мнение от thewhitestig »

Винаги е по добре да си избереш сам компонентите и да си ги сглобиш сам, но ако не ти се занимава или не разбираш най-добрите места от където можеш да си вземеш готова конфигурация са Plesio и Multirama.

Ето тази конфигурация е много добра http://www.multirama.bg/product/3556/ko ... g1000.html

На повечето конфигураций за 700-1000 лева можеш да издупиш на макс всяка игра излезнала до сега, с изключение на Metro 2033 която с DX11 настройките става невъзможно тежка.

Ако пък искаш да се подсигуриш за 3 години напред за почти всяка игра да ти върви перфекто се хвърли тук ако имаш парите http://www.multirama.bg/product/6318/ko ... g1000.html

Единствената игра която неможеш да играеш изцяло максната на тези 2 компютъра е GTA 4, не защото 5850 е слаба карта :lol: ами просто защото GTA иска ~1400mb видеопамет. А такива карти са малко, дори и от високия клас. Имай предвид че GTA 4 позва само половината памет на Dual GPU видеокарта. Това означава че дори и да вземеш компютър с видеокарта GTX295 или 5970 пак няма да ти достигне видеопамет. :notfair:

Ако това което казах досега ти е станало досадно, игнорирай го и просто купи компютъра от първия линк. Перфектният избор ще е.
Аватар
wannabe
Обратна връзка:

Мнение от wannabe »

thewhitestig написа:Винаги е по добре да си избереш сам компонентите и да си ги сглобиш сам, но ако не ти се занимава или не разбираш най-добрите места от където можеш да си вземеш готова конфигурация са Plesio и Multirama.

Ето тази конфигурация е много добра http://www.multirama.bg/product/3556/ko ... g1000.html
Ем мойта на линка беше същата, но ръчно сглобена от jar. Само вместо ати-то бях сложил gtx 275 и паметта беше 1600mhz а цената беше същата
Rezachka
В момента играе: чуди се к'во да играе

Мнение от Rezachka »

Това което правя аз като си купувам нещо за компютъра е:
Отивам в една фирмичка за ремонт на компютри в града и си поръчвам всичко, и винаги излиза по-евтино от цените в jar computers, след 1 или 2 дни частите са пристигнали.
Аватар
Dr Zombayo

Мнение от Dr Zombayo »

Принципно избягвай готови конфигурации, винаги е най-добре сам да си сглобиш машината, въпреки че ако не разбираш много може да не вземеш най-доброто.
Аз бих те посъветвал да провериш в списание PCWorld, там има "конфигурации на месеца", хвърли им един поглед. Ако не се лъжа представят конфигурации за 1500лв.

Ако го приемете това за реклама, извинявам се ;)
genatawa
В момента играе: Всичко възможно!

Мнение от genatawa »

lucho187 написа:Моля за съвет,ще си купувам компютър и разполагам с около 1400-1500л. (само за машината) Та мисълта ми е, за тези пари ще мога ли да си купя нещо на което да ми вървят по-новите игри? нямам предвид най-новите, но поне тези от 2009. И от каде да си го взема.А и също така готова конфигурация или не? Благодаря ви предварително.

ASUS P5P43TD /P43/LGA775

C2 QUAD Q9550/2.83/1333/12/BOX

KIT 2X2GB DDR3 1333 SUPERT

1000GB HITACHI 7200/SATA2/32MB

SAPPHIRE HD5830 1G G5 BULK

1501.2 с ДДЦ

www.mostbg1.com

Няма да има играя която да не ти върви на макс :Oooops: :rockon:
Аватар
wannabe
Обратна връзка:

Мнение от wannabe »

genatawa написа:

Няма да има играя която да не ти върви на макс :Oooops: :rockon:
Е то и с пц за 900 лева ще му върви сичко на макс, въпроса е за 1500 лева дълго време да е актуално. А с тва дъно нема да е така
lucho187

Мнение от lucho187 »

Благодаря ви за съветите, ще са ми полезни.
Публикувай отговор