little big planet vs mario galaxy
- haley
- В момента играе: heroes on the move
- Обратна връзка:
little big planet vs mario galaxy
коя игра си заслужава повече според Вас?
Re: little big planet vs mario galaxy
Ако решиш да си взимаш ЛБП, можеш да ми пишеш на лично, защото продавам една.
Споредмен Мариото е доста по яка игра, но ме даразни малко че деиствието се развива по разни малки планетки.
Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
-
Радостин Стефанов
Не всички платентки са малки - това са само някои нива, иначе повечето са си пълноправни големи нива.
-
Gamedzilla
- В момента играе: Uncharted 2
Fallout 3
ЛБП е по-добра игра от Марио.
-
Радостин Стефанов
Мерси че ни светна с цветния шрифт.
LPB, щото е в рекордите на Гинес 
- Ic3S
- В момента играе: Civilization V, Crysis 2 MP Demo
- Обратна връзка:
незнам дали първата lbp е по-добра от първия mario galaxy, но според мен ще е много трудно на LBP2 да бие Super Mario Galaxy 2
Do you know how you can tell that a game is going to be something special? When its demo ends with the main character getting his dick sucked by twins, then admits that his game better be good because it "took twelve fucking years" to make.
Как направи сравнение между Super Mario Galaxy 2 и LBP2, която още не е излязла? На Е3 ли беше, че я игра там?Ic3S написа:незнам дали първата lbp е по-добра от първия mario galaxy, но според мен ще е много трудно на LBP2 да бие Super Mario Galaxy 2
- nero9333
- В момента играе: Devil May Cry 4
- Обратна връзка:
Little Big Planet !!!!!!!
-
Радостин Стефанов
Много е важно да слагаш по 5-6 удивителни - така мнението ти добива много по голяма сила над околните.
http://www.youtube.com/watch?v=Qq2GKdi5o9QРадостин Стефанов написа:Много е важно да слагаш по 5-6 удивителни - така мнението ти добива много по голяма сила над околните.
LPB!!!!!!!!!!!!! Много ме кефът такива игри, дето ти позволяват да си развинтиш въображението. Говоря за тва, че всеки може да си прави собствени нива и да ги играеш през нета. Това значи, че вески ден можеш да влизаш и да играеш различни неща. Велико е! Като се сетя за тая игра се сещам за N и за тва кви дивотии съм правил, много се надъхвам.
Сега като се замисля от доста време се каня да почвам да уча скрипровете на SC2 map едитора ама все нямам време или ме мързи и забравям.
Сега като се замисля от доста време се каня да почвам да уча скрипровете на SC2 map едитора ама все нямам време или ме мързи и забравям.
Forge(World) > all, Уидоуе 
Не те разбрах. Какво точно искаш да ми кажеш.
Че Forge World > all. Надявам се сега разбра.
Беше тъпо, че го повтори, след като не го разбрах и първия път.
Ако ми за мап едитора на LBP или там както се казва, да така е. 
Мне, за един друг мап едитор, доста популярен. Познай :O
Първия линк в гугъл.
Много издребняваш иначе, най-добрите неща в момента са UDK и SC2 map editor-a. Така или иначе LBP едитора е супер елементарен и забавен,а и се правят супер много нестандартни неща, които лично мен мн ме дървят.
Не съм запознат, но това, което прочетох казваше, че е толкова отворен, че може да се направи всякакъв вид комюнити игра. Каквото и да значи тва... Я изнамери нещо интересно направено с тоя едитор, ама гледай да не е некъв мизерен опит за рейсър или некво елементарно шутърче, виж ако може да е нещо по-нестандартно като indie игрите или някой hack and slash например. Просто искам да му видя способностите.Halo: Reach's Forge World is Xbox 360's LittleBigPlanet
Много издребняваш иначе, най-добрите неща в момента са UDK и SC2 map editor-a. Така или иначе LBP едитора е супер елементарен и забавен,а и се правят супер много нестандартни неща, които лично мен мн ме дървят.
UDK е туулсет пич, не левъл едитор. Иначе заповядай. Доста по-мощен е от левъл едитора на LittleBigPlanet 1, за двойката не се знае.