SPIRIT OF BURGAS 2010
- Omega-x
- Супер Марио или Смърт
Re: SPIRIT OF BURGAS 2010
<3Bandaids don't fix bullet holes<3
Taytay.
Taytay.
всички който вярват на това са ебати шараните.
Omega-x написа:http://lifestyle.ibox.bg/news/id_688969273/tab_text
По походката, прическата и маниерите смятам, че по-скоро това е Майкъл Джексън, който изсценира смъртта си и в момента заедно с Хитлер, (който е жив благорение на свърхсекретна киборг технология) си пият дайкири в къща от сладолед на брега на островите Галапагос.
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!
човек написа:всички който вярват на това са ебати шараните.
Не трябва ли да се каже "всички, които вярват" или "всеки, който вярва" ? Какъв е тоя новия език?

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga

-
- В момента играе: Игрътъ
епа, пернишки 

Ненормална работа. Всичко ме боли, а след коцнерта излязох по-черен от мангал, бахти пясъка. Иначе се изкъртих стабилно, скъсах си тениската и обувките и ходех бос по Бургас, бе The Prodigy са си БАХТИ ГОЛЕМИТЕ
Have no fear, papabear is here
-
- В момента играе: Игрътъ
след коцнерта излязох по-черен от мангал, бахти пясъка.
скъсах си тениската и обувките и ходех бос по Бургас
Аа, да. Клошарският аспект на Спирита е несравним дори с кенефите в Каварна!

За първи път се измарям толкова след концерт, че да се принуда да си тръгна, the Prodigy направо ми ебаха краката...
Втория ден си беше загуба на време според мене... освен Оратница, с кеф тропнах няколко хорца
А Серж ме остави без глас... макар няколкото му гафа, си беше супер
П.П. УСРАХТЕ НИ ГРАДА
Втория ден си беше загуба на време според мене... освен Оратница, с кеф тропнах няколко хорца

А Серж ме остави без глас... макар няколкото му гафа, си беше супер

П.П. УСРАХТЕ НИ ГРАДА

ако нямаш решение на проблема,значи си част от него
Omega-x написа:http://lifestyle.ibox.bg/news/id_688969273/tab_text
Може и да е вярно ама малко ма съмнява ама както и да е.
Един колега от факултета се оказа въпросния Джони Деп...
Иначе: http://www.vbox7.com/play:63963f15
Иначе: http://www.vbox7.com/play:63963f15
ако нямаш решение на проблема,значи си част от него
http://www.facebook.com//profile.php?id=1014139713
Е тоя пич май се е оказал Джони Деп
Иначе Продиджи изкъртиха буквално ... Аз бях на 15-ина метра от сцената и след края седнах и 20 минути поне не съм мръднал, за което и прекаляването преди концерта спомогна доста. На по-яко изпълнен концерт не съм бил в България, като се има впредвид че не съм ходил на Металика, ЕйСиДиСи и подобни и Продиджи ме втрещиха ... Единственото ебано беше че целия плаж стана обща наркоманска баня от тая влага и жега и в блъсканицата стана групова обмяна на пот.
Е тоя пич май се е оказал Джони Деп

Иначе Продиджи изкъртиха буквално ... Аз бях на 15-ина метра от сцената и след края седнах и 20 минути поне не съм мръднал, за което и прекаляването преди концерта спомогна доста. На по-яко изпълнен концерт не съм бил в България, като се има впредвид че не съм ходил на Металика, ЕйСиДиСи и подобни и Продиджи ме втрещиха ... Единственото ебано беше че целия плаж стана обща наркоманска баня от тая влага и жега и в блъсканицата стана групова обмяна на пот.
http://wkoz.net - rap shit 24/7
Абе верно спомням си, ама къде точно май на снимки от концерти навремето съм виждал един човек дето адски много прилича на Джони Деп ся като се замисля може и да е тоя
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel

-
- Шефа на Кенефа
- В момента играе: на троянска чушка
- Обратна връзка:
denik написа:Абе верно спомням си, ама къде точно май на снимки от концерти навремето съм виждал един човек дето адски много прилича на Джони Деп ся като се замисля може и да е тоя
Тва е щото не си от София и не се разхождаш в Южния парк, където тоя наркоман дебилен кеси по цял ден.

a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
Аааа, тоя съм го виждал в Докторската ..Седи с едни отрепки, некви абсолютните подчовеци, пушат трева по цял ден и дрънкат на китара в плах опит да наподобят нещо. Еми не им се получава.
Иначе взет сам по себе си е рядко тъпо парче, говорил съм с него 2 пъти и остави впечатление за една безкрайна поза, неподплатена с нищо..
Иначе взет сам по себе си е рядко тъпо парче, говорил съм с него 2 пъти и остави впечатление за една безкрайна поза, неподплатена с нищо..

-
- Цар
- Обратна връзка:
Sirius написа:Аааа, тоя съм го виждал в Докторската ..Седи с едни отрепки, некви абсолютните подчовеци, пушат трева по цял ден и дрънкат на китара в плах опит да наподобят нещо. Еми не им се получава.
На мен ми стигнаха снимките му за да заключа същото.

QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
-
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Оф, че сте..
Някой погледна ли клипа дето е заснет изобщо? Тоя "наркоман" само с негри за охрана се разхожда, нали? 
П.п. Иначе, и най-тъпото парче да е, ЕВАЛА колко е успявал да копира Джони!

П.п. Иначе, и най-тъпото парче да е, ЕВАЛА колко е успявал да копира Джони!

天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
ahahahahahh ма ти верно ли вярваш, че това е Джони Деп .......... ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
а бтв негри в България е много лесно да намериш и да ги накараш да правят каквото и да било - справка клипа на Йо Йо http://vbox7.com/play:d3d434c8
![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
а бтв негри в България е много лесно да намериш и да ги накараш да правят каквото и да било - справка клипа на Йо Йо http://vbox7.com/play:d3d434c8

-
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Не виждам какво пречи да вярвам, че Джони Деп е дошъл. 

天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
The Chameleon написа:Не виждам какво пречи да вярвам, че Джони Деп е дошъл.

ми помисли малко - ако беше дошъл, нямаше да се промъква покрай хората като престъпник, щеше да води PR със себе си и ОПРЕДЕЛЕНО охрана нямаше да му бъде 1 дебел негър с брит-акцент.
Джони Деп е публична личност от мин. 15 години насам, свикнал е с медийното внимание, ЗАЩО му трябва да се държи инкогнито? Ексцентричност? Не точно такава е неговата ексцентричност. Не съм чувал да е отказвал контакти с медиите твърде често.
А и .. дай да се замислим, къв ще го дири звезда от ранга на Джони Деп в България? Тук идват застаряващи метъли и побеляващи екшън звезди от нисък клас (да кажеш Долф Лундгрен, ще повярвам - лично съм го виждал в Ориент 33). За кво да идва - за спирита? тея групи може да ги засече в много по-цивилизовани места от тука.
аз лично смятам, че някой имитатор е дал 20 лв на някакъв негър да му се прави на охрана и е помолил със сълзи на очи администраторката на хотела да стане и да го посрещне, все едно е ВИП.
Пък ти ако искаш, и в големите японски роботи вярвай, твоя си работа