България - страната на моловете
-
- Шефа на Кенефа
- В момента играе: на троянска чушка
- Обратна връзка:
Re: България - страната на моловете
Андрей си го каза точно-моловете са просто за да се перат пари. Те нямат абсолютно нищо общо с търсенето и предлагането, не знам как човек, който учи икономика може да изцепи тази глупост 

Пени написа:ma nikoi ne ti chete na teb postovete be
Чак сега видях сайта за мола, елегантен е, но е правен е от нууб.
Иначе кво толкоз ви пука дали некой дон баро е решил да си прави мол или не. Така или иначе нищо не губим.
Иначе кво толкоз ви пука дали некой дон баро е решил да си прави мол или не. Така или иначе нищо не губим.

А ти ако си имаш и малко понятие от счетоводство, ще знаеш че мола вобще не става за пране на пари...wiedzmin написа:Андрей си го каза точно-моловете са просто за да се перат пари. Те нямат абсолютно нищо общо с търсенето и предлагането, не знам как човек, който учи икономика може да изцепи тази глупост
Captain Hero написа:
Пени написа:ma nikoi ne ti chete na teb postovete be
-
- Псевдо рейцър
- В момента играе: Всичко без аниме игри
Captain Hero написа:
Homeboy
Drecher написа:От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
-
- Шефа на Кенефа
- В момента играе: на троянска чушка
- Обратна връзка:
Wannabe написа:А ти ако си имаш и малко понятие от счетоводство, ще знаеш че мола вобще не става за пране на пари...wiedzmin написа:Андрей си го каза точно-моловете са просто за да се перат пари. Те нямат абсолютно нищо общо с търсенето и предлагането, не знам как човек, който учи икономика може да изцепи тази глупост
Е да ама си няма понятие от счетоводство и цепи тъпанарщини по форумите. Ма той си е тъпо парче момчето, всеки го знае вече.

Andrey358 написа:При тази покупателна способност на Българина и при тази икономическа "мощ" с която може да се похвали страната ни излиза наистина, че се строят само магазини и то такива в които хората влизат като в музей да поразгледат, което е меко казано смущаващ факт. Да добавим и това, че целия този бум на моловете идва точно в момент на световна икономическа криза, регионална криза и свиване на потреблението до възможния минимум.
Така е, абсолютно си прав, стоките по моловете не са за средния потребител, повечето хора не могат да си ги позволят, и развитието в бранша не отговаря на икономическото състояние на страната. Само че как всичко това е основателна, или въобще адекватна причина да се мрънка и смърди толкова покрай моловете? Иначе казано, какво ви боли кура, че отварят нов мол? Да не ги строят с пари от бюджета? Да не са орязали на баба ти пенсията, за да построят мол с нея? Всичките са чуждестранни инвестиции. Ми нека си строят бе. Да, в момента се вижда свръхпредлагане, което ше се изчисти по естествен път от саморегулативните функции на пазара. Последната година няколко магазина в Мол София пуснаха ликвидация и затвориха кепенците. Проблем на практика няма. Защо мрънкате толко не мога да разбера?
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
Плс велики икономисте, обясни ми как се перат пари с нещо което го даваш под наем?wiedzmin написа:
@WannaBe, се 1 няма хотели, които си стоят празни, заради надутите цени, мята се по една хавлия на терасата и по документи всичко е пълно 

Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
Е хотелите заедно с казината са едни от най-подходящите перални, но не и моловете...
-
THE KING OF TIME написа:Престанете да викате "молове". ... По темата- от сегашните молове единствено Сердика ми харесва като цялостна концепция, най-много се доближава до западните търговски центрове.

никой да не казва на моловете молове!!!

Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Е поне се отваря тук-таме някое друго работно място ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
- Liberty
- В момента играе: League of Legends
- Обратна връзка:
Wannabe написа:А ти ако си имаш и малко понятие от счетоводство, ще знаеш че мола вобще не става за пране на пари...wiedzmin написа:Андрей си го каза точно-моловете са просто за да се перат пари. Те нямат абсолютно нищо общо с търсенето и предлагането, не знам как човек, който учи икономика може да изцепи тази глупост
A За какво са като не са за пране на пари?
http://www.divinitas-crew.com
Ghost reporting!
Ghost reporting!
Еми не знам в София поне моловете са пълни
Тия новите да, ама Молът на Стамболийски и онзи при Хемус са доста по-празни. Което е хубаво, ако решиш да ходиш на кино или да хапнеш нещо е много по-спокойно от преди.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Не е верно, специално тоя на хемус е пълен (са се връщам от там) а на стамболииски не знам одавна не съм ходил
Ами аз колкото и пъти да ходя там по някакви поводи, виждам как е доста по-пуст от преди като ги нямаше мол ъф седика и дъ мол
.
Не говоря, че можеш да се изпикаеш на средата на мола, без някой да те види, ама не е като преди.
Нормално е хората да отидат там, където има по-голям избор от магазини и заведения.

Не говоря, че можеш да се изпикаеш на средата на мола, без някой да те види, ама не е като преди.
Нормално е хората да отидат там, където има по-голям избор от магазини и заведения.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
В мола само кино арена ма кефи и то като има някой 3д филм дет е як.Като цяло мола е глупост според мене нема кой знаи какво пойчето хора ходят само да разглеждат или на кино.
- Liberty
- В момента играе: League of Legends
- Обратна връзка:
Във всеки мол си има супермаркиет отдолу, където хората отиват да си пазаруват. Иначе се разхождат и разглеждат като на изложба на по-горните етажи.
http://www.divinitas-crew.com
Ghost reporting!
Ghost reporting!