Филмчето наистина е много добро. Напълно в духа на серийките от 90-те и филмите на Нолън. Жокера, макар и без гласа на Марк Хамил, си остава психопат. Само дето Red Hood много ми напомняше за Deadpool.
Наистина филмчето много яко. Накрая ме изкефи как Жокера каза You found a way to win, but still everybody loses. А и Red Hood наистина прилича на Deadpool.
И аз врътнах анимацията и ми хареса!
Наистина напомня доста на оригиналната поредица от началото на 90-те - Batman: the animated series. Жокера е с малко по-различен дизайн, и наистина както казва Drecher усеща се липсата на психопатския глас на Марк Хамил, както и Кевин Конрой, който според мен е най-добрият Батман-глас.
Самата анимация е "мазна" и приятна, екшън сцените са ОК (макар все още да са на светлинни години от японските екшън анимации).
Хубаво е, че създателите са имали смелостта да вкарат толкова насилие в анимация. Можело е сюжетът да е една идея по-дълбок. Доста е предвидим и имаше някои сцени, които оставят впечатлението за "пълнеж".
Може би най-добрата пълнометражна анимация за Батман, но все пак според мен не бие оригиналната ТВ-поредица.