denik написа:май ще сме само аз и ти
Нема да сте, и аз днеска си зех билетите за 13ти и 14ти

denik написа:май ще сме само аз и ти
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Аре! Казвайте кога ще пристигате и тн, ние си имаме телефонитеThe Chameleon написа:Еми аре да си направим среща - papabear и Стийл!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
denik написа:Понеже ние сме за продиджи само, мислим да не спим след концерта а цяла нощ да пием и да пушим![]()
и на сутринта пътя на обратно
Captain Hero написа:Абе я който знае да даде някви цифри информативно ква пара е път, спане, билети?
Оставих го за последния момент и сега не мога да си намеря 3ма да делим горивото че да ида с кола, та май май ако ше ходя ше хващам влака.
Само че и за спане нито идея нито уговорка имам, че и цени не знам.
Бих пропуснал Продиджи деня, че и 3тия също. 14-ти с UNKLE и Everlast са ми мерака.
denik написа:аз няма да ходя
The Chameleon написа:Дае, пихме бира с него.![]()