Но иначе, току виж се наложи. Друг е въпроса, че не виждам как ще се бори с iPhone/iPod и 3DS. Но кой знае Android платформата е доста гъвкава, въпреки, че по мое мнение iOS е superior.
joar
Заглавие: Re: PSPhone от Sony Ericsson?
Публикувано на: 13 Авг 2010 13:01
WTF, dude, read! Пише "engadget mockup." Engadget са получили информация за това как ще пристъпят Sony Ericsson към дизайна и са направили mockup за да дадат генерална представа.
Blackbird
Публикувано на: 13 Авг 2010 13:04
Е айде убий ме, понеже не съм прочел ситния шрифт....
joar
Публикувано на: 13 Авг 2010 13:07
Sorry, sorry. По темата - зависи какво ще се получи. Ако Sony го маркетнат като хората може да си осигурят стабилна основа за бъдещето. Нямат шанс срещу Nintendo и Apple, естествено, обаче примерно сега колкото и да е популярен iPhone-а като гейм платформа няма много килър апове. Ако Sony си изиграят картите като хората и привлекат сериозни разработчици да работят по сериозно проекти а не по поредния порт за отбиване на номера може да добие популярност.
Blackbird
Публикувано на: 13 Авг 2010 13:23
Лошото е, че въпросните handheld конзоли привличат все повече и повече кежуъл аудитория. Хора, които разцъкват нещо за 5-10 минути докато чакат по спирките примерно. Oт гледна точка на това, PSP-то не предлага много и наистина ще ме е яд, ако предлага първокласни AAA заглавия и просто няма аудитория, която да ги играе....
joar
Публикувано на: 13 Авг 2010 13:29
Ами то това му е най-голямото проклятие на PSP-то - че самия му замисъл беше да прехвърли геймплея на настолната конзола във джобна такава. Купиха си го някой хардкор геймъри, обаче се оказа, че повечето хора искат именно горното - да цъкнат по 5-10 минути докато чакат. Не казвам, че DS-а или iPhone-а нямат хардкор игри(особено DS-а), обаче PSP-то има само такива.
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения