Автор |
Съобщение |
pacata_95
|
|
|
|
Заглавие: Не мога да се сетя името на една игра. Публикувано на: 11 Авг 2010 21:37
Не мога да се сетя името на една игра. Значи беше в един от дисковете с игри на "PC Mania" и мисля, че беше някой брой от към средата на 2006. Беше малка и безплатна и не бешо демо. Самата игра се гледаше като старите нинтендо игри в профил. Имаше да си избираш между 2 човечета едно зелено и едно червено. Имаше към 20 нива и ставаше дума с човечето да подскачаш по трасето докато стигнеш до края, но трябва да внимаваш да не си удариш главата при подскоците. По възможност, ако не се сещате, бих желал да ми дадете някакъв линк към списък с всички игри на "PC Mania", прикачени към тяхни дискове. Благодаря.
|
|
|
|
|
gambit_12
|
|
В момента играе: Мнооооого неща
|
|
Заглавие: Re: Не мога да се сетя името на една игра. Публикувано на: 11 Авг 2010 22:06
Това или е груба шега или си толкова прост, че не се сещаш за МАРИО или може и аз да бъркам
___________________________________ I reject you reality and substitude my one
|
|
|
|
|
pacata_95
|
|
|
|
Заглавие: Re: Не мога да се сетя името на една игра. Публикувано на: 11 Авг 2010 23:49
gambit_12 написа: Това или е груба шега или си толкова прост, че не се сещаш за МАРИО или може и аз да бъркам Хаха сега като гледам наистина звучи като Марио, но не, нямах това в предвид.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Не мога да се сетя името на една игра. Публикувано на: 12 Авг 2010 12:09
Аз се сещам само за една игра.. казва се Blip & Blop ама нз дали е тази която търсиш
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: Не мога да се сетя името на една игра. Публикувано на: 12 Авг 2010 12:52
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Не мога да се сетя името на една игра. Публикувано на: 12 Авг 2010 13:01
Parcucan написа: Аз се сещам само за една игра.. казва се Blip & Blop ама нз дали е тази която търсиш Топки от стомана, дааа, тая беше невероятна!
|
|
|
|
|
Jedi Knight
|
|
В момента играе: League of Legends Mass Effect
|
|
Заглавие: Re: Не мога да се сетя името на една игра. Публикувано на: 12 Авг 2010 13:36
|
|
|
|
pacata_95
|
|
|
|
Заглавие: Re: Не мога да се сетя името на една игра. Публикувано на: 12 Авг 2010 14:29
Не е някоя от тези, които сте посочили, но не е и 8bit-ова. С нормална графика е. И сега се сетих, че май таз игра беше на един и същи диск с друга игра - "Rox". Надявам се някой да се сети.
|
|
|
|
|
ciborg
|
|
В момента играе: джобен тенис
|
|
Заглавие: Re: Не мога да се сетя името на една игра. Публикувано на: 12 Авг 2010 16:36
pacata_95 написа: Не е някоя от тези, които сте посочили, но не е и 8bit-ова. С нормална графика е. И сега се сетих, че май таз игра беше на един и същи диск с друга игра - "Rox". Надявам се някой да се сети. Ами, ще отида да прегледам дисковете...
|
|
|
|
|
ciborg
|
|
|
|
Заглавие: Re: Не мога да се сетя името на една игра. Публикувано на: 12 Авг 2010 17:03
Не съм 100% сигурен, но аз лично не открих нищо на дисковете от 2006-та, нито играта Rox. Ще погледна и другите дискове, но вече ме хваща мързела...
|
|
|
|
|
pacata_95
|
|
|
|
Заглавие: Re: Не мога да се сетя името на една игра. Публикувано на: 12 Авг 2010 17:15
ciborg написа: Не съм 100% сигурен, но аз лично не открих нищо на дисковете от 2006-та, нито играта Rox. Ще погледна и другите дискове, но вече ме хваща мързела... Благодаря, че си отделяш от времето. Ти кои дискове имаш(от кои броеве)?
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: Не мога да се сетя името на една игра. Публикувано на: 12 Авг 2010 17:21
Виж този списък: http://www.caiman.us/scripts/fw/fplatform.htmlЧестно казано аз лично за нищо от рода не се сещам, но предполагам, че играта може да е там. Ако дадеш малко повече информация може да се намери някак, но ще е трудно търсенето ако търсещия не знае точно какво търси.
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
ciborg
|
|
|
|
Заглавие: Re: Не мога да се сетя името на една игра. Публикувано на: 12 Авг 2010 17:32
pacata_95 написа: Благодаря, че си отделяш от времето. Ти кои дискове имаш(от кои броеве)? За мен не е загуба на време, защото и без това не правя нищо особено, просто съм мързелив пън. От 2006-та имам всичко, но не я намирам там. Сигурен ли се, че е от 2006-та, и поне можеш ли да ме ориентираш (ако не е) къде да търся (имам почти всички дискове от септември 2004 до последния брой, с може би 1-2 пропуска).
|
|
|
|
|
pacata_95
|
|
|
|
Заглавие: Re: Не мога да се сетя името на една игра. Публикувано на: 12 Авг 2010 18:48
ciborg написа: pacata_95 написа: Благодаря, че си отделяш от времето. Ти кои дискове имаш(от кои броеве)? За мен не е загуба на време, защото и без това не правя нищо особено, просто съм мързелив пън. От 2006-та имам всичко, но не я намирам там. Сигурен ли се, че е от 2006-та, и поне можеш ли да ме ориентираш (ако не е) къде да търся (имам почти всички дискове от септември 2004 до последния брой, с може би 1-2 пропуска). Честно да ти кажа, както съм написал в първия си пост не съм на 100% сигурен, че е от 2006, но ако не е от нея трябва да е от 2005. По назад или от 2007 нагоре не ми се вярва въобще.
|
|
|
|
|
ciborg
|
|
|
|
Заглавие: Re: Не мога да се сетя името на една игра. Публикувано на: 12 Авг 2010 18:55
pacata_95 написа: Честно да ти кажа, както съм написал в първия си пост не съм на 100% сигурен, че е от 2006, но ако не е от нея трябва да е от 2005. По назад или от 2007 нагоре не ми се вярва въобще. Ами, прегледах всички дискове, които имам, и гледах главно за играта Rox, за да я използвам като някаква ориентация. Иначе мисля че обърнах внимание на всяка аркада, публикувана на дисковете, от 2006-а година, но не попаднах на нещо такова (освен една версия на Марио, но не и обърнах чак толкова внимание). Ще прегледам дисковете за 2005-а година по-подробно, но точно там имам липсващи (мисля, че е 1 брой, но може и да са 2).
|
|
|
|
|
pacata_95
|
|
|
|
Заглавие: Re: Не мога да се сетя името на една игра. Публикувано на: 12 Авг 2010 18:59
Чакай чакай. Аз я намерих след като прегледах всички игри в http://www.caiman.us/scripts/fw/fplatform.html . Казва се "Pogo Sticker". Ураааааааааа! Благодаря на Всички за помоща.
|
|
|
|
|
pacata_95
|
|
|
|
Заглавие: Re: Не мога да се сетя името на една игра. Публикувано на: 12 Авг 2010 19:37
Иронично или не, се оказа, че търся още едно заглавие на една игра, но този път вече за последно. Значи беше в един от дисковете с игри на "PC Mania" и мисля, че беше някой брой от към края на 2006 или по-рано. Беше малка и безплатна и не бешо демо. В играта вземаш контрол над един паяк и с помоща на паяжината се притегляш по нивото, като мисля, че трябваше да ядеш разни гадини по пътя. Преобладаващите цветове за декор бяха бяло и зелено. Благодаря. П.С. Извинявам се, че пуснах нов пост. Не съобразих.
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: Не мога да се сетя името на една игра. Публикувано на: 12 Авг 2010 19:39
|
|
|
|
|
pacata_95
|
|
|
|
Заглавие: Re: Не мога да се сетя името на една игра. Публикувано на: 12 Авг 2010 19:48
Sentry написа: http://www.digyourowngrave.com/arachnophilia-spider-web-game/ http://games.yahoo.com/game/spider-webНе е никоя от тези, но благодаря за помоща иначе.
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: Не мога да се сетя името на една игра. Публикувано на: 12 Авг 2010 19:51
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|