Можеш да си сигурен, че тея трите са най-хардкор геймър(к)ите на планетата. Не се изненадвам, че досега нямаш отговори по темата. А, btw, тва на 1-та снимка ти ли си или най-добрия ти приятел (сори, забравих, че най-добрият ти приятел е XBox-a).
ахахахаха баси аз досега не съм виждал момиче да игра на конзола а съм виждал и говорил поне с 15 кадето играт на ПЦ
преди няколко години гледах едно клипче от гейло дето беше влезнало едно момиче и всички бяха пощуряли мисля че това показва колко са задръстени конзолните геймърчета
Drecher написа:От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
да така е верно че ти беше тоя който ми лапа за пръв път ама извинявай моя грешка е било ти толкова преличаше на момиче
Drecher написа:От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
От 4-те снимки единствено на първата човекът е подкарал някаква игра. Останалите 3 шаврантии общо взето само си лигавят джойстиците, колкото конзолните фенове да се облекчават на тях
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!
AcTivE написа:От 4-те снимки единствено на първата човекът е подкарал някаква игра. Останалите 3 шаврантии общо взето само си лигавят джойстиците, колкото конзолните фенове да се облекчават на тях
AcTivE написа:От 4-те снимки единствено на първата човекът е подкарал някаква игра. Останалите 3 шаврантии общо взето само си лигавят джойстиците, колкото конзолните фенове да се облекчават на тях
Геймпад му се вика. Джойстиците са на аркадните машини и атарито.