Автор |
Съобщение |
ciborg
|
|
В момента играе: джобен тенис
|
|
Заглавие: Re: Mafia II Публикувано на: 11 Авг 2010 19:08
joar написа: ciborg написа: Поредното доказателство, че PC-то е най-мощната платформа. Нямам намерение да започвам спорове, ама отражението в огледалото наистина показва доста значителна разлика, която увеличава удоволствието от играта поне за мен. Really? Хардуер от 2010-та е по-мощен от хардуер от 2005-а? You don't say. Ами аз съм горд притежател на X1900GT модел 2006-а, която струва колкото една XBox/PS3 игра и вадя доста по-добра графика от тая на 2-те конзоли. Честно да ти кажа, не ми се вярва материала от клипчето да е максималното качество, което може да извади едно PC (аз лично мисля да надуя настройките на макс и да видя как ще се държи картата, забавно ми е да я ползвам, защото подкарва всичко, което съм пробвал, при това доста често на макс).
|
|
|
|
|
John-117
|
|
|
|
Заглавие: Re: Mafia II Публикувано на: 11 Авг 2010 19:15
The Game написа: ... Butthurt much? BTW, още едно нещо: Факт ли е, че въпросните ексклузиви ще продадат/продадоха повече от Mafia II, ще получат/получиха по-високи оценки от нея, и ще оберат/обраха де що има награди за игри на годината? Също и разбрах - PS3 версията липсва foliage на места(компенсира го със ексклузивно съдържание, ама това го игнорираме), ами проблема ти с бокс версията какъв е?
|
|
|
|
|
StubbsZombie
|
|
|
|
Заглавие: Re: Mafia II Публикувано на: 11 Авг 2010 19:25
milan написа: Факт ли е, че въпросните ексклузиви ще продадат/продадоха повече от Mafia II, ще получат/получиха по-високи оценки от нея, и ще оберат/обраха де що има награди за игри на годината? Да съм казал нещо за продажби/оценки и прочие? Говорих за графиката. По-зле си и от Шерифа by the way.
|
|
|
|
|
John-117
|
|
|
|
Заглавие: Re: Mafia II Публикувано на: 11 Авг 2010 19:27
The Game написа: milan написа: Факт ли е, че въпросните ексклузиви ще продадат/продадоха повече от Mafia II, ще получат/получиха по-високи оценки от нея, и ще оберат/обраха де що има награди за игри на годината? Да съм казал нещо за продажби/оценки и прочие? Говорих за графиката. По-зле си и от Шерифа by the way. Искаш да кажеш, че Halo Reach и Uncharted 2 не отвяват Mafia II като графика? Не исках да почвам платформена война ма със тия смехотворни коментари се налага, явно.
|
|
|
|
|
{SuPa-1337-Killa}
|
Псевдо рейцър |
|
В момента играе: Всичко без аниме игри
|
|
Заглавие: Re: Mafia II Публикувано на: 11 Авг 2010 19:29
The Game написа: ахахахах тва ме утрепа (kzz)"Remember no grass!"(kzz)
Drecher написа: От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
|
|
|
|
|
StubbsZombie
|
|
|
|
Заглавие: Re: Mafia II Публикувано на: 11 Авг 2010 19:30
milan написа: Искаш да кажеш, че Halo Reach и Uncharted 2 не отвяват Mafia II като графика? Не исках да почвам платформена война ма със тия смехотворни коментари се налага, явно. И аз не искам да почвам платформена война. Пуснах мнение в темата за Мафия 2!!! Не е ли очевидно че става въпрос само за нея?!? От трите версии на Мафия 2, РС версията изглежда най-добре. Така ли е? Така е. Да съм казал нещо за Halo/Uncharted? Не. Дървен философ си и ти, като Шерифа. Така или иначе няма да споря, още по-малко пък с индивиди като теб, но ти ако искаш продължавай да си пишеш и възхваляваш бокса, retard. И ако не си разбрал, темата е за Мафия 2, ако няма какво да кажеш/покажеш по нея - напусни.
|
|
|
|
|
John-117
|
|
|
|
Заглавие: Re: Mafia II Публикувано на: 11 Авг 2010 19:35
Разбрах, получи нервна криза. Ако продължа ще получиш инфаркт, спирам се. The Game написа: Пуснах мнение в темата за Мафия 2!!!
Мнение? Беше си директен flame bait, не се прави. Все едно да ида във PlaystationLifestyle и да пусна тема за това как Xbox 360 версията на Bayonetta изглежда десет пъти по-добре, като се подигравам със Стейшъна. Наистина ли очакваше, че никой няма да реагира? П.С.
|
|
|
|
|
{SuPa-1337-Killa}
|
Псевдо рейцър |
|
|
|
Заглавие: Re: Mafia II Публикувано на: 11 Авг 2010 19:40
тва е ПЦ форум нали осъзнаваш нека да ти преведа какво пише ФОРУМ » Компютърни игриа има и друга част наречена ФОРУМ » Конзолни игрипървото узначава че тук се обсъждат Компютърни игри а в второто... сам ще те оставя да се сетиш
Drecher написа: От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
|
|
|
|
|
John-117
|
|
|
|
Заглавие: Re: Mafia II Публикувано на: 11 Авг 2010 19:43
Никога не бих почнал платформена война без причина, особено във темата за игра като Mafia II, която толкова уважавам. Обаче щом е форум за компютри, к'во прави това тука: The Lame написа: Горките конзолки, на PS3 даже и тревата са орязали за да вържат 30 кадъра в секунда. Помисли - все едно да направят тема за Mass Effect 2 и аз да дойда и да се изцепя: "Горкото спам, пак не е продало и една четвърт от продажбите на бокса."
|
|
|
|
|
{SuPa-1337-Killa}
|
Псевдо рейцър |
|
|
|
Заглавие: Re: Mafia II Публикувано на: 11 Авг 2010 19:49
ама тва е ПЦ форума сеса ако дойда в конзолния форум и почна да казвам ПЦ Е ДЪ БЕСТ начи аз съм натрапника помисли малко
|
|
|
|
|
John-117
|
|
|
|
Заглавие: Re: Mafia II Публикувано на: 11 Авг 2010 20:49
Е той и това е правил The Lame.
|
|
|
|
|
ex1s7
|
|
В момента играе: Prime World
|
|
Заглавие: Re: Mafia II Публикувано на: 11 Авг 2010 20:59
бахти балъка, аре млъкни и ходи да си ревеш в конзоната част на форума П.С.
___________________________________ Roses are red violets are blue if I'm schizophrenic, then I am too
|
|
|
|
|
ciborg
|
|
В момента играе: джобен тенис
|
|
Заглавие: Re: Mafia II Публикувано на: 11 Авг 2010 21:09
milan написа: Никога не бих почнал платформена война без причина, особено във темата за игра като Mafia II, която толкова уважавам. Обаче щом е форум за компютри, к'во прави това тука: The Lame написа: Горките конзолки, на PS3 даже и тревата са орязали за да вържат 30 кадъра в секунда. Помисли - все едно да направят тема за Mass Effect 2 и аз да дойда и да се изцепя: "Горкото спам, пак не е продало и една четвърт от продажбите на бокса." Ние ти говорим как качеството на мултиплатформените заглавия е най-високо при PC-то, а ти пак с твоите продажби. Ходи драсни някой коментар в темата ми за новото клипче на GW2 и се успокой.
|
|
|
|
|
thewhitestig
|
|
|
|
Заглавие: Re: Mafia II Публикувано на: 12 Авг 2010 00:32
LololololOLOLoloLoloLoLO Any chance ? http://www.youtube.com/watch?v=LhcZecbiqeM Явно и мафия ще има easter egg-ове, мистерий и разни неща навеждащи ни на мисълта за за предишната игра. Точно както GTA ! Тя къщата не е баш 1:1 ама има прилика. Също така на заден план се вижда един заострен небостъргач приличащ на този Въпреки че пак разположението не 1:1 във кътсцената на Mafia 1 също се виждат небостъргачи.
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Mafia II Публикувано на: 12 Авг 2010 01:25
Балъци, престанете че се дразня. Влизам и искам да чета мнения за играта, дискусия за играта, геймплея, история, физиката и т.н. Педерменца, спрете малоумните си спорове и sean и там другите да спрат да тролят Компютърния форум, а малкото лайненце да спре да троли Конзолния форум. Искам да се говори по същество, защото всеки път влизам да прочета нещо за някоя игра, а не да ви гледам малоумните мемета и детските разправии.
|
|
|
|
|
Blackbird
|
|
|
|
Заглавие: Re: Mafia II Публикувано на: 12 Авг 2010 03:24
Абе да попитам, някой да има идея дали играта поддържа волани...? Тука от 20мин. си блъскам главата из файловете на играта, тъй като в менюто дори не го разчита...
|
|
|
|
|
undacova
|
|
|
|
Заглавие: Re: Mafia II Публикувано на: 12 Авг 2010 13:52
http://www.youtube.com/watch?v=_bczYPOVBf8 . Оригинала на песента е на John Lee Hooker. Кавъри са правили The Animals, The Yardbirds и други(според уики). Но точно в този трейлър песента се изпълнява от друг. Мисля, че е специално направен кавър за играта. Прилича много на оригинала, но е доста по -плътна ли как да кажа. Абе по-добре е. Някой има ли идея от къде може д асе види, кой точно я изпълнява или да се дръпне от някъде. Дърпах всички кавъри които намерих и нокой не беше този от трейлъра.
|
|
|
|
|
thewhitestig
|
|
|
|
Заглавие: Re: Mafia II Публикувано на: 12 Авг 2010 21:20
Някой да знае как се казва песента в която се пее нещо от сорта на "Driving down my automobile, with no particular place to go" ?
|
|
|
|
|
undacova
|
|
|
|
|
|
|
|
thewhitestig
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|