Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: Cs Source, GTA 4, Dirt 2, nfs shift, assassin's creed, prototype, lost planet, True Crime New York City, GRID, avatar, Far Cry 2
Заглавие: Проблем със шрифт след инсталиране на L4D 2
Публикувано на: 06 Авг 2010 17:22

Здравейте. Предималко инстлирах L4D 2 и след като се инсталира се инсталираха и няколко програми. Проблемът е че сега в доста игри има проблем с шрифта като този:

Моля ви помогнете ми :)

Профил

Аватар
В момента играе: Cs Source, GTA 4, Dirt 2, nfs shift, assassin's creed, prototype, lost planet, True Crime New York City, GRID, avatar, Far Cry 2
Заглавие: Re: Проблем със шрифт след инсталиране на L4D 2
Публикувано на: 06 Авг 2010 18:29

Бяха по-големи:

Бяха на английски:

Профил

Аватар
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
Публикувано на: 06 Авг 2010 18:42

Туй е щото релийза на Л4Д или на ЦС е бил руски рип с руски език,който дори да не си избрал си се съдържа в регистрите и са се омешали.Така става от пиратлък при Valve игри.А за големината то си е така,просто Л4Д ползва по малък шрифт и някак си се прехвърля на ЦС,и при мен при оригинални игри така ми стана като си взех Л4Д2 и после пуснах да поиграя ЦС,не е нещо ненормално.За Руския език може би решение е да изтриеш ЦС-а,Л4Д и после от regedit да очистиш регистрите които съдържат нещо за тези игри.Може да пробваш и само през regedit но после ще трябва да въведеш нов ключ на ЦС като го пускаш ;)

Профил

Аватар
Публикувано на: 06 Авг 2010 19:01

Max. написа:
Туй е щото релийза на Л4Д или на ЦС е бил руски рип с руски език,който дори да не си избрал си се съдържа в регистрите и са се омешали.Така става от пиратлък при Valve игри.А за големината то си е така,просто Л4Д ползва по малък шрифт и някак си се прехвърля на ЦС,и при мен при оригинални игри така ми стана като си взех Л4Д2 и после пуснах да поиграя ЦС,не е нещо ненормално.За Руския език може би решение е да изтриеш ЦС-а,Л4Д и после от regedit да очистиш регистрите които съдържат нещо за тези игри.Може да пробваш и само през regedit но после ще трябва да въведеш нов ключ на ЦС като го пускаш ;)

Ман не съм толкова напреднал :( нищо не разбрах от това регедит

Профил

Аватар
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
Публикувано на: 06 Авг 2010 19:43

Ако си с ХР се влиза от Run,пишеш regedit и ти излиза една листа.После на Local User(то цялото наименование е по дълго де ама съдържа Local User) папката отиваш на Software и триеш папката Valve.Казвам ти го най-общо казано,добре ще е да видиш и в нета по добре,прави си бекъп на това което триеш чрез Export и това е.

Профил

Аватар
Публикувано на: 06 Авг 2010 19:58

Max. написа:
Ако си с ХР се влиза от Run,пишеш regedit и ти излиза една листа.После на Local User(то цялото наименование е по дълго де ама съдържа Local User) папката отиваш на Software и триеш папката Valve.Казвам ти го най-общо казано,добре ще е да видиш и в нета по добре,прави си бекъп на това което триеш чрез Export и това е.

Тва локал усер не го виждам. Нз сляп ли съм какъв съм :Oooops:

Профил

Аватар
Публикувано на: 06 Авг 2010 20:05

atisas2 написа:
Max. написа:

Тва локал усер не го виждам. Нз сляп ли съм какъв съм :Oooops:

Намерих го ман. Всичко се оправи поклон над теб :roll: Благодаря ти многооо...

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com